Olívia Élelmiszerfeldolgozó Kft., Lajosmizse

6 Vélemények
Olívia Élelmiszerfeldolgozó Kft.
Mizse 94.
6050 Lajosmizse
Bács-Kiskun
(76) 556 611
(76) 556 615
(76) 556 610
(76) 556 622
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nyúlvágó üzem. Nyúlfelvásárlás, szaktanácsadás.


Kulcsszavak:
Állattenyésztés
Termékek
Komposzt, Nyúlhús
Olívia Élelmiszerfeldolgozó Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

pillango89

Munkahely

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem értek egyet az elöttem szólóval!! Több hónapot dolgoztam az Oliviában (nem elküldtek,hanem én jöttem el,amit már nagyon sajnálok),szerettem ott lenni,mert mindenki kedves,megértő és segítő kész volt!!Igaz az elején (1-2 nap) velem is megtörtént az,hogy az ebédlőben nem lehetett leülni,persze ez azért volt,mert mindenkinek megvolt a megszokott helye ahol étkezni szokott!!Szerintem ezt egy normális ember felfogja!! Mindenkinek adnak esélyt,de ha látják rajtad,hogy nem akarod,akkor nem is fognak foglalkozni veled! Én személy szerint csak ajánlani tudom az Oliviát! Igaz nem egy leány álom,de szerintem ki lehet bírni,meg van ennél rosszabb munkahely is!!

valaki2

nyúltelep litke

több, mint 6 hónappal ezelőtt

a litkei telep vezetője abszolut hozzá nem értésről tett bizonyságot. az ott dolgozók térdig járnak a nyúl trágyában mert nincs traktoros aki elszállítsa, mert aki volt azt kirúgták mert a főnök oda vitte az egyik haverját dolgozni és kellett neki a hely aki meg nem vezethet traktort azt ott tartották. most meg a trágya az utcára folyik meg az alattuk levő tehén telepre. ezt nem kéne az ócsai vagy lajosmizsei főnökségnek ellenőrizni?

lukács mihály

munka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

egy hónapot dolgoztam a nyúl feldolgozóban továbi elképzelésem hosszútávú lett volna de sajna hogy a legnagyobb tudásom szerint dolgoztam és ez sem felelt meg nem hiányoztam be illeszkedtem az emberek közé hiszen elég nehéz volt mert sajnos nagyon nehéz felfogású és primitiv emberekel találkoztam nem engedték hogy az újj dolgozó le üljön regelizni az asztalhoz mindig azt mondták hogy áljon fel az ember mert az ö heje mindenbe kötekedtek én még ijen hejen soha nem dolgoztam hogy ijen benyomást ismerjek el másoktól ki emelem hogy csontozónak veszik fel a dolgozót a fönöknek nevezhetö m.a. jó vigyorgásal soha nem jó neki azt amit csinál a dolgozó ha jó akkor sem jó és nem véletlen ha nincs meg elégedve akkor a vég az hogy át rakják a melóst a vágóba a leg mocskosabb munkára és ha szólni mer az ember ki rúgják mindt engem én becsülettel ell láttam a munkám a vágóban is tiszta sz.r és vér fröcsent a számba és az arcomba akkor is csináltam mert családom van most egy hölgyet szeretnék ki emelni aki tisztelet tudó és nagyra értekelem egy igazi úri hölgy irénke a csontozó csoportvezetöje ö sokat segit az embereken és jó végzi a munkáját aranyos kedves imádtam, az Irénke azt bármikor ki mondom ö nem oda való közéjük az egy angyal én ismerem az embereket mert sokat foglalkoztam velük én ugyanis több alapitványnak vagyok az elnöke ezel zárom soraim nem ajánlom senkinek ezt a munkát....

voltmelos

kritika

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vannak akik a nyulakhoz értenek viszont a telep irányításához és az emberekhez nem. Talán a humán erőforráson akarnak spórolni és azért bánnak így az emberekkel mert úgyis jön más h.ért sz.ért dolgozni mert nincs más munka a környéken?

szili

kritika

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekünk DABASI cégről van negatív vélemény kollektíven.A telep vezető és az a másik nő a helyettese hozzá állása az emberekhez kritikán aluli. Oda kéne figyelni a főnököknek mért nem maradnak hosszú távon ott a munkások.MÉG EGYSZER ÍROM A KÉT NŐ KRITIKÁN ALULI ... ÜDV

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Olívia Élelmiszerfeldolgozó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Közös 150.
  6050  Felsőlajos
 2. Radnóti Utca 18.
  6050  Lajosmizse
 3. Ceglédi Utca
  6050  Lajosmizse
 4. Ságvári Endre U. 3.
  6050  Lajosmizse
 5. Alsólajos 244.
  6050  Lajosmizse
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete