Opel Gemenc Cégcsoport -Központi Iroda, Szekszárd

Opel Gemenc Cégcsoport -Központi Iroda
Pásztor Utca 2.
7100 Szekszárd
Tolna
74/528-800
74/528-809
74/311-483

Leírás

A Dél-Dunántúl egyik legnagyobb márkakereskedői hálózata több mint negyedszázados autóipari tapasztalattal szolgálja ügyfeleit. A Süveges család tulajdonában lévő cégcsoport alapítói 1976 óta foglalkoznak autókereskedelemmel és szervizzel. A 12 márkaképviselet éves szinten több mint 11 milliárd forint forgalmat bonyolít le és több, mint 220 főt foglalkoztat.
A vállalatcsoport az autókereskedelem, javítás minőségét fejlesztve, jelentős műszaki beruházásokkal és számos munkahely teremtésével a régióban az egyik legnagyobb forgalmat bonyolító, legdinamikusabban fejlődő cégek közé tartozik. Fő tevékenységek: új Opel és Chevrolet gépjárművek értékesítése, használt gépkocsi kereskedelme, illetve típusfüggetlen, teljeskörű gépjármű-szerviz.
Cégcsoportunk a Maxum és Bayliner motorcsónakok és luxuskategóriájú kishajók egyedüli Dél-dunántúli forgalmazójaként Dunaújvárostól Mohácsig a Duna jobb és bal partjának kishajó ellátásáért felel.


Cégleírás
A hálózat első szervize Dunaföldváron épült(1976) és minden márkát javított, majd a Merkur garanciális és vevőszolgálati állomása lett. 1991- ben már az ország első 10 Opel márkaképviselete között szerepelt. A vállalkozást Süveges József autószerelő technikus indította el 1976.-ban. Két fia, József Dunaújvárosban (1995), Árpád Szekszárdon (1992) kezdték meg a vállalkozás stafétájának továbbvitelét. Szekszárdról kiindulva a megye teljes lefedettségének érdekében 1999.-ben Dombóváron, 2002.-ben pedig Pakson került felépítésre és beindításra az Opel értékesítést és márkaszervizi tevékenységet megcélzó márkakereskedés és szerviz.
Időközben 2000 decemberében a családi vállalkozás Baranya Megye tekintetében, Pécsett is megkezdte működését az újonnan épített zöldmezős beruházással felépített Zengő Autóházban a Pécs Plazaval szemben. 2003.-ban dinamikus növekedés következett be a vállakozás életében. 2003.-ban került megvásárlásra a Baján működő Opel márkakereskedés és márkaszerviz, amely így a családi vállalkozás részévé vált. Szintén ebben az évben került megvalósításra a családi vállalkozási kereteket megváltoztató holding szerű átalakítás is, amely keretében a Dunaújvárosi Opel márkaképviselet és az addigi összes többi márkakereskedés egy irányítás és egy birtoklás alá került összevonásra.
Ekkortól beszélhetünk cégcsoportról, amely a Gemenc Cégcsoport nevet kapta. A központi irányítás és operatív vezetés székhelye is Szekszárdra került, és az ottani márkakereskedés helyén központi irodaház került megépítésre.....
Kulcsszavak:
Autó, Autójavítás, Autókereskedés, Autókereskedelem, Márkaszerviz, Márkaképviselet, Autótartozék, Gépjármű, Autó értékesítés, Márkakereskedések, Autószerviz, Alkatrész, Autófelszerelés, Autómentés, Autófelni, Gépjárműjavítás, Gépjárműalkatrész, Gépjármű Szerviz, Autóalkatrész, Autószerelés, Autófényezés, Autótermékek, Cikk, Autóápolási
A Opel Gemenc Cégcsoport -Központi Iroda cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Opel Gemenc Cégcsoport -Központi Iroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Keleti Krt 28.
  6500  Baja
 2. Köztársaság U. 31/D
  7200  Dombóvár
 3. Paksi út 82.
  7020  Dunaföldvár
 4. Megyeri út 76.
  7628  Pécs
 5. Megyeri út 76
  7632  Pécs