Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház, Budapest

Cím:
Baross U. 127.
Irányítószám/Település:
1089 Budapest - VIII. kerület
Telefon:
(1) 210 9237
Telefon:
(1) 333 0302
Fax:
(1) 299 0449
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve egy hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve egy hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Háztartási gép alkatrész kis és nagy kereskedelem, kizárólagos Whirlpool márkaszerviz Budapesten és Pest megyében, Gorenje és Teka márkaszerviz, háztartási gépek javítása Budapest és vonzáskörzetében.

Cégleírás
Vállaljuk kis és nagy háztartási készülékek garanciális és garancián túli javítását Budapesten és vonzáskörzetében, valamint a készülékek alkatrészeinek országos szintű terjesztését. Továbbá kizárólagos Whirlpool márkaszerviz vagyunk Budapesten, valamint Pest megyében, valamint Gorenje/Mora és Teka márkaszerviz.

Garancia időn beül vállaljuk: Whirlpool, Teka, Gorenje, Mora készülékek és Ariston villanybojlerek javítását.

Nagy háztartási készülékek:
mosógép, mosogatógép, szárítógép, bojler, hűtő, fagyasztó, villany- és gáztűzhely, stb.

Kis háztartási készülékek:
porszívó, takarítógép, mikrohullámú sütő, robotgép, szeletelő, kávéfőző, kenyérsütő, stb.

Gazdasági információk

Cégnév
Szabó Família Kft.
Adószám
10786651-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Vélemények

1 Csillagok

2015. június 3.

A két megadott telefon egyike sem múködik! 1-2-3 perc telefonos tájékoztató bemondása után hiába pötyögi be az ember a menüpontok válaszát, az üzenet csak ujra és újra körbemegy (a vásárló költségén), majd megszakad. A webes bejelentés is gyenge minőségű. A jelszó - túldimenzionált védelmi célokból - agyon van firkálva, minden tizedik olvasható! Miért nincs rendes emailcim a szervizhez? Miért nem veszik fel EMBEREK a telefont? Miért kell igy megneheziteni a kuncsaft dolgát?

1 Csillagok

Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház

2014. október 18.

Ez a reklamáció magáért beszél! Tisztelt Orczy Szerviz és Alkatrész Áruház! 2014.10.16-án vásároltam Önöknél egy felújított használt Energomat mosógépet 30.990 Ft-ért + 5.000 Ft-ot fizettem a kiszállításért. A készüléket másnap késő délután kaptam meg. A mai napon elkezdtem használni a mosógépet és két kellemetlen tapasztalatom volt. Az egyik, a program végén, amikor ki akartam nyitni a mosógépet, megrázott. Ezek után félek a készüléktől. A másik panaszom, hogy nem centrifugál. Többször is megpróbáltam a szivattyúzás programot, eredménytelenül. Rendkívül kellemetlen ez nekünk, hogy vettem egy használhatatlan gépet, ráadásul az Önök üzlete a mai napon nem nem tart nyitva, pedig ma munkanap van. Önökre nem vonatkozik a munka törvénykönyv? Legalább az ügyfélszolgálati vonaluk működne, Bár ezzel kapcsolatban hétköznap is csak a bosszúságom volt. Egy órába telt, amíg fel tudtam hívni Önöket. Ezen kívül, a garanciajegyen igen meglepődve olvastam, hogy az egyéves garancia csak Budapest területére vonatkozik. A szállítás miatt rögtön tudott volt, hogy én Törökbálinton élek. Ezt valóban így gondolják? Ha igen, ez rendkívül inkorrekt, mert ezt a vásárláskor nem említették. Amennyiben ez a készülék hétfőn, azaz 2014.10.20-án nem lesz megjavítva, kérem visssza a pénzem, sőt, a szállítás árát is. A megadott telefonszámon tudnak velem időpontot egyeztetni a javításra. Ennyi rossz tapasztalat után nagyon bánom, hogy Önöknél vásároltam. Üdvözlettel: Novák Edit 2014.10.18.
Címkék: #Értékelhetetlen# egy csillagot sem érdemel!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Géza 1
5 Csillagok

Szerelés

2013. május 13.

Gyors és pontos volt a szerelő aki jött és meg is oldotta gyorsan a problémámat.

Kiss peti
1 Csillagok

pótlás

2009. június 17.

1.A megadott telefont nehezen lehet elérni. 2.Valamilyen mobilszámot is meg lehetne adni. 3.Ha már interneten meg lehet nézni a céget,akkor legalább az árut és árait is meg lehetne nézni. 4.E-mailos elérhetőség is lehetne,igy ha vki vmit keres nem kell telefonálnia,bemennie hanem írhatna is. 5.Nyitvatartási idő nincs leírva. Köszönöm az igyekezetüket-egy vásárló.

Németh István ( Bagoly)
5 Csillagok

Vélemény.

2008. július 27.

szerintem egy nagyon kedves segitőkész eladók vannak,az üzlet nagyon kellemes családias..és ami meglepő.nagyon tisztességes árakon kapható szinte minden.igy csak jó véleménnyel vagyok.és természetesen ezek után is ha tehetem ott vásárolok. ( Németh István) sóskút.

Megjegyzés

2010. január 20.

Németh István kicsi beszel magyarÍrjon véleményt a(z) Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Baross Utca 125-127.
  1086  Budapest
 2. Utca
  1089  Budapest
 3. Baross Utca 127.
  1083  Budapest
 4. Üllői út 101.
  1091  Budapest
 5. 1091 Budapest, Márton Utca 42.
  1091  Budapest
 6. Nagyfuvaros Utca 3/A.
  1084  Budapest