Ormos Intézet, Budapest

2 Vélemények
Ormos Intézet
Hengersor U. 73
1184 Budapest - XVIII. Kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Ormos Intézet a kilencvenes évek elején nyitotta meg kapuit. Névadója Ormos János természetgyógyász, aki 1890-től 1942-ig élt, tevékenykedett.

 1. Contact
 2. Fórum
 3. Gallery
 4. Prices

Cégleírás
Az Ormos Intézet általános és alternatív medicinával foglalkozik, és az a célja, hogy a legkorszerűbb orvostechnikai vívmányokat ötvözze a magas szintű természetgyógyászati módszerekkel. Az elmúlt évtizedekben az intézet dolgozói mindent megtettek azért, hogy tudásuk legjavával gyógyítsák az idelátogató pácienseket. Intézetünk a kezelések széles skálájával gyógyít különböző betegségcsoportokat: felsőlégúti, emésztőrendszeri, szív-, és érrendszeri, gerincizületi, nőgyógyászati, urológiai. Továbbá foglalkozunk szenvedélybetegségek gyógyításával is, mint például: dohányzás, elhízás, alkoholizmus.
Intézetünkben a sorban állás ismeretlen fogalom. Telefonon, előre egyeztetett időpontban, megnyugtató, kultúrált környezetben várjuk Önöket. Kezeléseink eredményességét visszatérő pácienseink széles köre bizonyítja.
Minden kedves gyógyulni vágyónak készséggel állunk rendelkezésére. Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-tól -19-ig, szombaton 8-tól - 13-ig.
Idegen nyelvű leírás
The Ormos Institute was established at the beginning of the 90's. It's denominator was Ormos János who lived from 1890 to 1942 and worked as a non-medical practitioner. The Ormos Institute deals with alternative medicine and its main aim is to practice the well-known natural healing treatments/methods on a high level. In the last period the co-workers of the Institute did their best to heal their patientes.
Our Institute adopts different natural procedures to treat several diseases such as: respiratory-, circulatory, -vascular-, gynaecological problems; diseases of the digestive system or arthrosis as well. Furthermore our doctors care of addicted patients, too and they help them to give up drinking or smoking. We shall be very pleased to help our patientes.
Acupuncture is a very-very old science and treatment method which has a more than 2000 years old past. It is one of the oldest, most commonly used medical procedures in the world.
Kulcsszavak:
Gyógyászat, Természetgyógyászat, Akupunktúra, Reflexológia, Akupresszúra, Bioenergia, Lézerakupunktúra, Csakraterápia, Talpmasszázs, Hátmasszázs, Köpölyözés, Allergia vizsgálat, Vércukorszint Mérés, Nyakmasszázs, Stresszoldás, Manuálterápia, Tanácsadás, Egészségügy, Alapítvány, Infraszauna, Diagnosztika, Barlangterápia, Testzsírmérés, Termográfiai vizsgálat
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Ormos Intézet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

simidezsi

Ormos Intézet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Álmatlanságban szenvedtem. Az orvosok küldtek mindenféle vizsgálatokra, de olyan terápiát, olyan megoldást nem tudtak javasolni, ami használt volna. Ekkor találtam rá erre a természetgyógyászati központra, ahol alternatív módon próbálják a pácienseket meggyógyítani. Én akupunktúrára jártam, és már az első pár alkalom után éreztem a hatását. Nem mondom, hogy akkor már úgy aludtam, mint a bunda, de sokkal nyugodtabb lettem, jobban el tudtam lazulni elalvás előtt. Manapság nagyon sokan fordulnak a természetgyógyászat vagy homeopátia felé, hisz előbb utóbb rájönnek az emberek arra, mennyire kártékony a rengeteg gyógyszer alkalmazása, és mennyivel természetesebb, mellékhatásmentesebb a természetgyógyászat. Nagy előnye még, hogy nem kell órákat sorban állni, hisz telefonon előre egyeztetett időpontban történik a kezelés.

Tóthné Balog Anikó

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Ormos Intézet nagyon jó intézmény. Mindent meg tudnak állapitani, mindenre vagy gyógymódjuk. Egyetlen egy probléma van csak. Rettenetesen drága, és ezt a mai világban csak a gazdagok vállalhatják fel. Az árak horrorisztikusak.
## orvos# magánintémény# akkupunktúra
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ormos Intézet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Bozsik-Stadion
  1194  Budapest
 2. Ady Endre út 97-99/F
  1194  Budapest
 3. Petőfi U. 79.
  1196  Budapest
 4. Petőfi U.79.
  1196  Budapest
 5. Fő U. 19. X. Em.
  1191  Budapest
 6. Arany János Utca
  1191  Budapest