Országos Gerincgyógyászati Központ, Budapest

4 Vélemények
Országos Gerincgyógyászati Központ
Királyhágó U. 1-3.
1126 Budapest - XII. Kerület, Hegyvidék
+36 1 887 7987
+36 1 887 7900
+36 1 887 7987
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 22 órával ezelőtt

Leírás

Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

 1. About
 2. Contact
 3. English
 4. Gyik
 5. Magyar
 6. Munkatársaink
 7. Publikációk
 8. Sajtószoba
 9. Videók

Idegen nyelvű leírás
Our site, unfortunately, is still under construction. We apologize for the inconvenience, thank you for visiting us and for your patience and hope that you will visit us again in the near future. For our Colleagues, we hope to have current, constantly up-dated information regarding new and important medical developments and innovations and, at the same time, to become a forum for discussion and the exchange of ideas. Until then, though, we are happy to announce that our surgical procedures can now be viewed live on-line with the possibility of interaction with the surgeons for questions and answers and discussion among our visitors themselves. To gain access, all you need is to register.
Kulcsszavak:
Kórház, Egészségügy, Gyógyászat, Derékfájás, Hátfájás, Lumbágó, Porckorongsérv, Nyakfájás, Gerincbetegségek, Betegjogi Képviselő, Gerincgyógyászati központ
Országos Gerincgyógyászati Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Mihályné Vincze

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekem sajnos még nincs véleményem, ugyanis január óta várok műtétre, Májusra ígérték, és még a mai napig sem szóltak hogy lehetne mennem. Egyre nehezebben mozdulok és fogytán az erőm, ez egy nagy műtét lenne,de várnom kell, meddig, és miért?

hornok tamas
ellatas es gyogyitas

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

ketszer mutottek itt es barkinek merem ajanlani mert sehol me, tapasztaltamilyen meleg csaladias legkort mint itt

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Fél év alatt két műtétem volt,derék és nyaki. Az orvosom kitűnő munkát végzett,amit nagyon köszönök.Nővérek is nagyon jók.Mindenkinek ajánlom a kórházat aki aki gyógyulni akar.

Tóthné Balog Anikó
Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Országos Gerincgyógyászati Központban műtöttek nem régen gerincsérvvel. Nagyon meg voltam elégedve a nővérek és az orvosok hozzáállásával. Kellemes, szinte már mondhatni családias a légkör. A gyógytornász Úr aki hozzám járt egy fantasztikus ember, és nagyon kedves, szivélyes és szórakoztató. Tehát nem unalmas a gyógytorna. Az operáló orvosom, egy kedves, fiatal férfi, aki megpróbál mindent megtenni azért, hogy betegéről kiderüljön a baja, valamint próbál mindenben segiteni. Ami nem igazán jó dolog, hogy csak időpontra lehet menni, pedig minden szakorvosnak külön napja van az ambuláns rendelésre, tehát elég lenne egy beutaló. Az időpontok nagyon hosszúak, sokat kell várni. Sajnos láttam már olyat is, hogy aki süteményt vagy ajándékot vitt az orvosának, az sokkal hamarabb bejutott. Az én főorvosom, most újabb vizsgálatra küldött, mert állapotom a műtét után sokat romlott, de bizom benne kiderül mi a probléma, és akkor mielőbb tudok vele találkozni, még az előzőleg megadott 2010. március 31-ei időpont előtt. A kórház maga tiszta, jól felszerelt, jó kollégákkal ellátott. Minden elismerésem.
## orvosok# gerincbetegségek# sérvek# műtétek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Országos Gerincgyógyászati Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kékgolyó u. 22.
  1123  Budapest
 2. Ráth György Utca 7-9.
  1122  Budapest
 3. Táltos Utca 15/B. Ii. Emelet
  1123  Budapest
 4. Levendula Utca 9
  1124  Budapest
 5. Krisztina Krt.79. Krt 79. 79
  1016  Budapest
 6. Batthyány Utca 49. 8.Em.
  1015  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete