Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Budapest

1 Vélemény
Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet
Szanatórium Utca 19.
1121 Budapest - XII. Kerület, Hegyvidék
(1) 391 1900
(30) 563 0661
(1) 391 1999
(1) 200 2698

Leírás

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet honlapja

Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben megalakulása óta kiemelt fontosságú a tudományos kutatás. Ösztönzik a munkatársak előadói, publikációs tevékenységét és folyamatos szakmai továbbképzését is. 2008-tól ezt a feladatkört az Intézet Tudományos Bizottsága koordinálja.

 1. Betegtájékoztató
 2. Contact
 3. Házirend
 4. Jobs
 5. News
 6. Oktatás
 7. Szabályzatok
 8. Szervezeti Felépítés

Cégleírás
Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet volt éveken keresztül az egyetlen orvosok számára rehabilitációs ismereteket nyújtó graduális és postgraduális képzőhely Magyarországon. Ennek megfelelően a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Tanfolyamaink az évek során szerzett tapasztalatok alapján azokat a témaköröket ölelik fel, melyek a szakorvosképzés során hallgatóinknak leginkább szükségesnek bizonyultak, óraszámainkat is úgy alakítottuk, hogy az optimális legyen a szükséges tudás elsajátításához. Az előadások megtartásához az intézetünkben dolgozó, az érintett területen több éves tapasztalattal bíró szakorvosok mellett külső előadókat is meghívtunk.
A Semmelweis Egyetem Továbbképző Központján keresztül a szakorvosképzésen túl, a már szakvizsgával rendelkező kollégák számára is szervezünk a kötelező szintentartó tanfolyamot. Érdeklődő orvoskollégáink (és más, ezzel a kérdéssel foglalkozó szakember) számára az FNO alkalmazásáról és felhasználási lehetőségeiről tartunk minden évben tanfolyamot. Az V.
éves orvostanhallgatók képzésében a rehabilitáció ismerete csak csekély óraszámban biztosított. Ezt a rövid (az órarendben előírt) időt ragadjuk meg arra, hogy számukra bepillantást nyújtsunk a rehabilitáció kérdéseibe és megpróbáljuk megértetni a más szakmáktól jelentősen különböző rehabilitációs szemléletet. Ez azért is fontossá vált, mert a "Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás" első szakvizsgaként elérhetővé vált.
Kulcsszavak:
Rehabilitáció, Rehabilitációs központ, Rehabilitációs Intézet, Klinika, Rehabilitációs szolgáltatás, Rehabilitációs Intézet Muködtetés
Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

dr.Farkasné Zsóri Mária
nappali kórház

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010 III.8-tól 3 hétig kezeltek a nappali kórházban, szinte alig tudtam járni amikor bementem. Munkatársaik olyan lelkiismeretesen és első osztályúan végezték a munkájukat, hogy járásom azóta kiegyensulyozottá vált. Örülök, hogy az ő kezük alá kerültem. Munkájukat nagyra értékelem. És azt is érzékeltem, hogy minden beteg nagyon meg volt elégedve.

Írjon véleményt a(z) Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. San Marco U. 76
  1032  Budapest
 2. OKTÓBER 6.
  1051  Budapest
 3. Nyugati Tér 5.
  1132  Budapest
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete