Országos Egészségbiztosítási Pénztár, Budapest

Cégnév:
Országos Egészségbiztosítási Pénztár
Cím:
Váci út 73/A
Irányítószám/Település:
1139 Budapest - XIII. KERÜLET
Telefon:
(1) 350 2001
Fax:
Fax:
(1) 298 2413
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a Kormány irányítása alatt álló országos hatáskörű, központi államigazgatási szerv, amely a társadalombiztosítás központi hivatali szerveként az Egészségbiztosítási Alap kezelését végzi.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az Egészségbiztosítási Alap felügyeletét a Kormány, az egészségbiztosítás központi hivatali szervének irányítását a Kormány az egészségügyi miniszter útján látja el. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és az önálló jogkörrel rendelkező szakigazgatási szervei munkájuk során arra törekszenek, hogy a feladat- és intézkedési jogkörükbe utalt tevékenységeket hatékonyan, mind a biztosítottak mind pedig az egészségügyi szolgáltatók számára megfelelő módon lássák el.

Kulcsszavak:

Biztosítás, Egészségbiztosítás, Társadalombiztosítás, Országos, Oep, Taj Kártya, Egészségbiztosítási Pénztár, Gyermekvállalási támogatás, Egészségügyi szolgáltatás Igénybevétele, Baleseti egészségügyi szolgáltatás, Biztosítási Jogviszony, Egészségbiztosítási Kötelezettség, Biztosítottak, Jogosultság, Külföldiek, Egészségbiztosítási Ellátások, Egészségbiztosítási Ellátásokra Való, Költségeinek Megtérítése, Egészségügyi Ellátásra Jogosultsága

A Országos Egészségbiztosítási Pénztár cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

kovacs eva
1 Csillagok

tappenz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megdobbento hogy 2013 juliusi tartosan beteg gyermekem utan meg mindig hiaba varom a tappenzt.egy ideig a munkaltatom tevedett aztan most az oep ull a penzen.hogy is van ez?meddig kell varnom meg?telefonon erdeklodtem azt mondtak 18 nap azota egy honap is eltelt de meg semmi!!!szomoru

József Raffai
3 Csillagok

érdeklődés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az eddig a részemről igénybe vett különböző eü.szolgáltatásokat szerettem volna megnézni, de sajnos az OEP. honlapján már nem lehet.Hogyan tudnám ezt megnézni?

Váczi István
5 Csillagok

Contramal felírhatóság

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kérdésem lenne,hogy a Contramal100mg/ml-es gyógyszer miért csak daganatos betegeknek írható fel EÜ támogatássl. Nekem 20 10 óta 10, azaz tíz alkalommal műtötték a ge.rincemet ,mindhárom részén. azóta igen erős fájdalmakkal élek.63 éves nyugdíjas vagyok, és egy 96ml-es adagolópumpás cseppes adag több, mint 5000 ft-ba kerül normatív felírással. Nekem egy ijen adag kb három hétre elég. Érdekes, hogy ugyanakkor az OxyContin 10 mg-os kábítószert eddig a gerincsebészek felírhattak 90%-os támogatással. Sajnos ez a kábítószer nem enyhítette a fájdalmaimat, a Contramal viszont remekül hat napi 3x 15-18 pumpálásos adagban.

bata sándorné
1 Csillagok

táppénz nem kifizetés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

0-val egyenlő.Szeretném megtudni,hogy a júliusi táppénzt szeptemberben még miért nem utalják át. A közművek nem ilyen türelmesek a csekkekkel.Tartalékok kis embereknél nincsenek.A pénztárak se türelmesek,egyszer mikor be kellett fizetnem ehot 15 napot adtak rá.Mint minden ez is csak az ügyfélre kötelező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szviki
2 Csillagok

Müvégtag csere

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem olyan problémám lenne hogy 2004 ben Kecskeméten olyan müvégtagot készitettek amely csúnya és hordhatatlan volt!2005 ben egyéni engedélyt kaptam a OEP-töl hogy az Országos rehabilitácios Intézetbe járja protézist készittetni !Most járt le a láb kihordási ideje a betegszállitók nem hajlandók elvinni mert nem vagyok jogosult semmire de a láb tönkre ment járni szinte lehetetlen vele egyedül nevelem gyermekem és jogositvány hijján csak igy juthatnék fel de senki nem segit!
Címkék: #Müvégtag csere
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Országos Egészségbiztosítási Pénztár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Teve Utca 1/A-C.
  1139  Budapest
 2. Fejér Lipót út 59.
  1115  Budapest
 3. Városház Tér 3.
  2000  Szentendre
 4. Lengyel Lajos U. 5.
  2310  Szigetszentmiklós
 5. Dózsa György út 13.
  2100  Gödöllő