Országos Egészségbiztosítási Pénztár, Budapest

6 Vélemények
Országos Egészségbiztosítási Pénztár
Váci út 73/A
1139 Budapest - XIII. KERÜLET
(1) 350 2001
(1) 359 6654
(1) 298 2413
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a Kormány irányítása alatt álló országos hatáskörű, központi államigazgatási szerv, amely a társadalombiztosítás központi hivatali szerveként az Egészségbiztosítási Alap kezelését végzi.


  Cégleírás
  Az Egészségbiztosítási Alap felügyeletét a Kormány, az egészségbiztosítás központi hivatali szervének irányítását a Kormány az egészségügyi miniszter útján látja el. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és az önálló jogkörrel rendelkező szakigazgatási szervei munkájuk során arra törekszenek, hogy a feladat- és intézkedési jogkörükbe utalt tevékenységeket hatékonyan, mind a biztosítottak mind pedig az egészségügyi szolgáltatók számára megfelelő módon lássák el.
  Kulcsszavak:
  Biztosítás, Egészségbiztosítás, Társadalombiztosítás, Országos, Oep, Taj Kártya, Egészségbiztosítási Pénztár, Gyermekvállalási támogatás, Egészségügyi szolgáltatás Igénybevétele, Baleseti egészségügyi szolgáltatás, Biztosítási Jogviszony, Egészségbiztosítási Kötelezettség, Biztosítottak, Jogosultság, Külföldiek, Egészségbiztosítási Ellátások, Egészségbiztosítási Ellátásokra Való, Költségeinek Megtérítése, Egészségügyi Ellátásra Jogosultsága
  A Országos Egészségbiztosítási Pénztár cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  kovacs eva

  tappenz

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Megdobbento hogy 2013 juliusi tartosan beteg gyermekem utan meg mindig hiaba varom a tappenzt.egy ideig a munkaltatom tevedett aztan most az oep ull a penzen.hogy is van ez?meddig kell varnom meg?telefonon erdeklodtem azt mondtak 18 nap azota egy honap is eltelt de meg semmi!!!szomoru

  József Raffai

  érdeklődés

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Az eddig a részemről igénybe vett különböző eü.szolgáltatásokat szerettem volna megnézni, de sajnos az OEP. honlapján már nem lehet.Hogyan tudnám ezt megnézni?

  Váczi István

  Contramal felírhatóság

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Kérdésem lenne,hogy a Contramal100mg/ml-es gyógyszer miért csak daganatos betegeknek írható fel EÜ támogatássl. Nekem 20 10 óta 10, azaz tíz alkalommal műtötték a ge.rincemet ,mindhárom részén. azóta igen erős fájdalmakkal élek.63 éves nyugdíjas vagyok, és egy 96ml-es adagolópumpás cseppes adag több, mint 5000 ft-ba kerül normatív felírással. Nekem egy ijen adag kb három hétre elég. Érdekes, hogy ugyanakkor az OxyContin 10 mg-os kábítószert eddig a gerincsebészek felírhattak 90%-os támogatással. Sajnos ez a kábítószer nem enyhítette a fájdalmaimat, a Contramal viszont remekül hat napi 3x 15-18 pumpálásos adagban.

  bata sándorné

  táppénz nem kifizetés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  0-val egyenlő.Szeretném megtudni,hogy a júliusi táppénzt szeptemberben még miért nem utalják át. A közművek nem ilyen türelmesek a csekkekkel.Tartalékok kis embereknél nincsenek.A pénztárak se türelmesek,egyszer mikor be kellett fizetnem ehot 15 napot adtak rá.Mint minden ez is csak az ügyfélre kötelező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Szviki

  Müvégtag csere

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nekem olyan problémám lenne hogy 2004 ben Kecskeméten olyan müvégtagot készitettek amely csúnya és hordhatatlan volt!2005 ben egyéni engedélyt kaptam a OEP-töl hogy az Országos rehabilitácios Intézetbe járja protézist készittetni !Most járt le a láb kihordási ideje a betegszállitók nem hajlandók elvinni mert nem vagyok jogosult semmire de a láb tönkre ment járni szinte lehetetlen vele egyedül nevelem gyermekem és jogositvány hijján csak igy juthatnék fel de senki nem segit!

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Országos Egészségbiztosítási Pénztár részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Üzletek a közelben

  1. Lengyel Lajos U. 5.
   2310  Szigetszentmiklós
  2. Dózsa György út 13.
   2100  Gödöllő