Országos Egészségbiztosítási Pénztár, Budapest

Cím:
Váci út 73/A
Irányítószám/Település:
1139 Budapest - XIII. KERÜLET
Telefon:
(1) 350 2001
Fax:
Fax:
(1) 298 2413
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a Kormány irányítása alatt álló országos hatáskörű, központi államigazgatási szerv, amely a társadalombiztosítás központi hivatali szerveként az Egészségbiztosítási Alap kezelését végzi.

Cégleírás
Az Egészségbiztosítási Alap felügyeletét a Kormány, az egészségbiztosítás központi hivatali szervének irányítását a Kormány az egészségügyi miniszter útján látja el. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és az önálló jogkörrel rendelkező szakigazgatási szervei munkájuk során arra törekszenek, hogy a feladat- és intézkedési jogkörükbe utalt tevékenységeket hatékonyan, mind a biztosítottak mind pedig az egészségügyi szolgáltatók számára megfelelő módon lássák el.

Vélemények

kovacs eva
1 Csillagok

tappenz

2013. november 4.

Megdobbento hogy 2013 juliusi tartosan beteg gyermekem utan meg mindig hiaba varom a tappenzt.egy ideig a munkaltatom tevedett aztan most az oep ull a penzen.hogy is van ez?meddig kell varnom meg?telefonon erdeklodtem azt mondtak 18 nap azota egy honap is eltelt de meg semmi!!!szomoru

József Raffai
3 Csillagok

érdeklődés

, 2013. október 17.

Az eddig a részemről igénybe vett különböző eü.szolgáltatásokat szerettem volna megnézni, de sajnos az OEP. honlapján már nem lehet.Hogyan tudnám ezt megnézni?

Váczi István
5 Csillagok

Contramal felírhatóság

, 2013. január 26.

Kérdésem lenne,hogy a Contramal100mg/ml-es gyógyszer miért csak daganatos betegeknek írható fel EÜ támogatássl. Nekem 20 10 óta 10, azaz tíz alkalommal műtötték a ge.rincemet ,mindhárom részén. azóta igen erős fájdalmakkal élek.63 éves nyugdíjas vagyok, és egy 96ml-es adagolópumpás cseppes adag több, mint 5000 ft-ba kerül normatív felírással. Nekem egy ijen adag kb három hétre elég. Érdekes, hogy ugyanakkor az OxyContin 10 mg-os kábítószert eddig a gerincsebészek felírhattak 90%-os támogatással. Sajnos ez a kábítószer nem enyhítette a fájdalmaimat, a Contramal viszont remekül hat napi 3x 15-18 pumpálásos adagban.

bata sándorné
1 Csillagok

táppénz nem kifizetés

2012. szeptember 17.

0-val egyenlő.Szeretném megtudni,hogy a júliusi táppénzt szeptemberben még miért nem utalják át. A közművek nem ilyen türelmesek a csekkekkel.Tartalékok kis embereknél nincsenek.A pénztárak se türelmesek,egyszer mikor be kellett fizetnem ehot 15 napot adtak rá.Mint minden ez is csak az ügyfélre kötelező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szviki
2 Csillagok

Müvégtag csere

, 2011. június 14.

Nekem olyan problémám lenne hogy 2004 ben Kecskeméten olyan müvégtagot készitettek amely csúnya és hordhatatlan volt!2005 ben egyéni engedélyt kaptam a OEP-töl hogy az Országos rehabilitácios Intézetbe járja protézist készittetni !Most járt le a láb kihordási ideje a betegszállitók nem hajlandók elvinni mert nem vagyok jogosult semmire de a láb tönkre ment járni szinte lehetetlen vele egyedül nevelem gyermekem és jogositvány hijján csak igy juthatnék fel de senki nem segit!
Címkék: #Müvégtag csereErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Békési györgyné
1 Csillagok

Észrevétel

, 2010. április 8.

Az Országos Egészségbiztosítás küldetése, hogy az emberek bizalmát élvezze, s az emberekért van . Ez hülyeség! Eddig én is azt hittem,hittem ,mert alapból naiv vagyok. Leírom a történetem. Júliusban úgy szüntette meg a munka viszonyom a tisztességes munkáltató, hogy én táppénzen voltam, de velem ezt ,csak nov. 26.-án közölte, amikor is reklamáltam, hogy nem kaptam táppénz. A reklamált táppénzt passzív jogon meg is kaptam dec, 23.-án. Tudomásom van arról,hogy van egy lehetőség arra, hogy ilyen esetben méltányossági alapon fizessenek táppénz. De nem így van ám! mivel még mindig beteg vagyok, ez nem jár!!!! annak ellenére,hogy 40 éves munkaviszonnyal rendelkezem. Elutasították a kérelmet. Az ilyen hülye, mint én, aki képes volt 40 évet ledolgozni, egyedül él , az dögöljön meg, éhen , hajléktalanul,mert a számlák csak gyűlnek, azt a semmiből kifizetni nem tudod, Igaz, Hogy én keresztény magyar vagyok, lehet,hogy ez a baj?
Címkék: ## táppénz# ellátás?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Országos Egészségbiztosítási Pénztár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Teve Utca 1/A-C.
  1139  Budapest
 2. Fejér Lipót út 59.
  1115  Budapest
 3. Városház Tér 3.
  2000  Szentendre
 4. Lengyel Lajos U. 5.
  2310  Szigetszentmiklós
 5. Dózsa György út 13.
  2100  Gödöllő