Országos Gerincgyógyászati Központ, Budapest

Cím:
Királyhágó 1-3.
Irányítószám/Település:
1126 Budapest - XII. KERÜLET
Telefon:
(1) 887 7900
Fax:
(1) 887 7987
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

Cégleírás
A Központ a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájának Gerincsebészeti és Rehabilitációs Osztályából alakult 1995.-ben. Az intézet alapítója és jelenlegi foigazgatója dr. Varga Péter Pál.
Az általa vezetett munkacsoportban általános-, ortopéd-, baleseti és idegsebészek, reumatológusok mellett nagyszámú anaesthesiológus-intenzív orvos, radiológus, pszichológus és egyéb szakmák specialistái (urológus, nogyógyász, ideggyógyász, szemész, gégész, stb.) tevékenykedik a gerincbetegségek teljesköru kivizsgálására és kezelésére koncentrálva. A Központ tevékenysége külföldön is ismert és elismert.
Méltatói kiemelik a gerincbetegségek kezelésének komplex gondolkodásmódját és azokat a szakmafilozófiai innovációkat, amelyek e Központban születtek és váltak az egyetemes gerincgyógyászat elfogadott módszereivé.
Idegen nyelvű leírás
Our site, unfortunately, is still under construction. We apologize for the inconvenience, thank you for visiting us and for your patience and hope that you will visit us again in the near future. For our Colleagues, we hope to have current, constantly up-dated information regarding new and important medical developments and innovations and, at the same time, to become a forum for discussion and the exchange of ideas. Until then, though, we are happy to announce that our surgical procedures can now be viewed live on-line with the possibility of interaction with the surgeons for questions and answers and discussion among our visitors themselves. To gain access, all you need is to register.

Vélemények

hornok tamas
5 Csillagok

ellatas es gyogyitas

, 2012. április 14.

ketszer mutottek itt es barkinek merem ajanlani mert sehol me, tapasztaltamilyen meleg csaladias legkort mint itt
Címkék: #gerinc fusioErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Istvánné Richter  Ibolya
5 Csillagok

vélemény

2010. október 23.

Fél év alatt két műtétem volt,derék és nyaki. Az orvosom kitűnő munkát végzett,amit nagyon köszönök.Nővérek is nagyon jók.Mindenkinek ajánlom a kórházat aki aki gyógyulni akar.
Címkék: ## köszönetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóthné Balog Anikó
5 Csillagok

Vélemény

, 2009. december 11.

Az Országos Gerincgyógyászati Központban műtöttek nem régen gerincsérvvel. Nagyon meg voltam elégedve a nővérek és az orvosok hozzáállásával. Kellemes, szinte már mondhatni családias a légkör. A gyógytornász Úr aki hozzám járt egy fantasztikus ember, és nagyon kedves, szivélyes és szórakoztató. Tehát nem unalmas a gyógytorna. Az operáló orvosom, egy kedves, fiatal férfi, aki megpróbál mindent megtenni azért, hogy betegéről kiderüljön a baja, valamint próbál mindenben segiteni. Ami nem igazán jó dolog, hogy csak időpontra lehet menni, pedig minden szakorvosnak külön napja van az ambuláns rendelésre, tehát elég lenne egy beutaló. Az időpontok nagyon hosszúak, sokat kell várni. Sajnos láttam már olyat is, hogy aki süteményt vagy ajándékot vitt az orvosának, az sokkal hamarabb bejutott. Az én főorvosom, most újabb vizsgálatra küldött, mert állapotom a műtét után sokat romlott, de bizom benne kiderül mi a probléma, és akkor mielőbb tudok vele találkozni, még az előzőleg megadott 2010. március 31-ei időpont előtt. A kórház maga tiszta, jól felszerelt, jó kollégákkal ellátott. Minden elismerésem.
Címkék: ## orvosok# gerincbetegségek# sérvek# műtétekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Országos Gerincgyógyászati Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Böszörményi út 13
  1126  Budapest

 2. Távolság: 120 m
  Adatok
  Böszörményi út 9/11
  1126  Budapest

 3. Távolság: 220 m
  Adatok
  Ugocsa Utca 6
  1126  Budapest

 4. Távolság: 240 m
  Adatok
  Böszörményi út 19/C.
  1126  Budapest
 5. Királyhágó U.1-3
  1125  Budapest
 6. Ugocsa U. 2.
  1126  Budapest