Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Budapest

Cím:
Szanatórium Utca 19.
Irányítószám/Település:
1528 Budapest
Telefon:
(1) 391 1900
Mobile:
(30) 563 0661
Fax:
(1) 391 1999
Fax:
(1) 200 2698
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben megalakulása óta kiemelt fontosságú a tudományos kutatás. Ösztönzik a munkatársak előadói, publikációs tevékenységét és folyamatos szakmai továbbképzését is. 2008-tól ezt a feladatkört az Intézet Tudományos Bizottsága koordinálja.

Cégleírás
Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet volt éveken keresztül az egyetlen orvosok számára rehabilitációs ismereteket nyújtó graduális és postgraduális képzőhely Magyarországon. Ennek megfelelően a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Tanfolyamaink az évek során szerzett tapasztalatok alapján azokat a témaköröket ölelik fel, melyek a szakorvosképzés során hallgatóinknak leginkább szükségesnek bizonyultak, óraszámainkat is úgy alakítottuk, hogy az optimális legyen a szükséges tudás elsajátításához. Az előadások megtartásához az intézetünkben dolgozó, az érintett területen több éves tapasztalattal bíró szakorvosok mellett külső előadókat is meghívtunk.
A Semmelweis Egyetem Továbbképző Központján keresztül a szakorvosképzésen túl, a már szakvizsgával rendelkező kollégák számára is szervezünk a kötelező szintentartó tanfolyamot. Érdeklődő orvoskollégáink (és más, ezzel a kérdéssel foglalkozó szakember) számára az FNO alkalmazásáról és felhasználási lehetőségeiről tartunk minden évben tanfolyamot. Az V.
éves orvostanhallgatók képzésében a rehabilitáció ismerete csak csekély óraszámban biztosított. Ezt a rövid (az órarendben előírt) időt ragadjuk meg arra, hogy számukra bepillantást nyújtsunk a rehabilitáció kérdéseibe és megpróbáljuk megértetni a más szakmáktól jelentősen különböző rehabilitációs szemléletet. Ez azért is fontossá vált, mert a "Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás" első szakvizsgaként elérhetővé vált.

Vélemények

dr.Farkasné Zsóri Mária
5 Csillagok

nappali kórház

, 2010. március 26.

2010 III.8-tól 3 hétig kezeltek a nappali kórházban, szinte alig tudtam járni amikor bementem. Munkatársaik olyan lelkiismeretesen és első osztályúan végezték a munkájukat, hogy járásom azóta kiegyensulyozottá vált. Örülök, hogy az ő kezük alá kerültem. Munkájukat nagyra értékelem. És azt is érzékeltem, hogy minden beteg nagyon meg volt elégedve.
Címkék: ## nappali korhazErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szilassy U. 6.
  1121  Budapest
 2. San Marco U. 76
  1032  Budapest

 3. Távolság: 9.03 km
  Adatok
  Október 6.
  1051  Budapest
 4. Nyugati Tér 5.
  1132  Budapest
 5. Baross Gábor U. 19.
  2051  Biatorbágy

 6. Távolság: 10.20 km
  Adatok
  Óbudai-Sziget 410.
  1033  Budapest