Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók

Cégnév:
Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók
Cím:
Rákóczi Ferenc út 77.
Irányítószám/Település:
3390 Füzesabony
Megye:
Heves
Telefon:
(1) 366 6388
Fax:
(36) 341 019
Telefon:
(40) 366 388
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Tel: (40) 366-388A csoporttagok közötti szinergiák kihasználása mind Magyarországon, mind a nemzetközi csoportban összehangolt fejlesztések és egyes tevékenységek integrálása révén érhető el. Az OTP Bank tevékenysége hatást gyakorol a gazdaságra, társadalomra és környezetre egyaránt, ugyanakkor a globális kihívások is befolyásolják működésünket, érintettjeinkkel való kapcsolatunkat. Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését. A bank stabil pénzügyi helyzete, növekvő gazdasági teljesítménye; etikus és transzparenstevékenysége valamint a felelős pénzügyi szolgáltatások biztosítják a kiszámítható és megbízható működést, mely egyben lehetőséget nyújt a környezet, illetve a társadalom szélesebb körű figyelembe vételére, támogatására.

Képek hozzáadása
Cégleírás
Nyitva tartás h: 7.45-17.00 k: 7.45-15.15 sze: 7.45-15.15 cs: 7.45-16.00 p: 7.45-13.30 szo: - v: - Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését. A bank stabil pénzügyi helyzete, növekvő gazdasági teljesítménye; etikus és transzparenstevékenysége valamint a felelős pénzügyi szolgáltatások biztosítják a kiszámítható és megbízható működést, mely egyben lehetőséget nyújt a környezet, illetve a társadalom szélesebb körű figyelembe vételére, támogatására. Fontosnak tartjuk a lakosság ezen belül is főként a fiatalok - pénzügyi tájékozottságának és kultúrájának fejlesztését; valamint különböző programjainkon keresztül a helyi közösségek és a társadalom törekvéseinek elősegítését. Folyamatosan törekszünk a tevékenységünkből fakadó közvetlen és közvetett negatív környezeti hatások csökkentésére, valamint a szemléletformálás a környezettudatosság terén.

Kulcsszavak:

Biztosítás, Életbiztosítás, Lakásbiztosítás, Casco, Balesetbiztosítás, Kötelező Biztosítás, Hitel, Bank, Személyi Kölcsön, Számlavezetés, Pénzintézet, Pénzügy, Egészségpénztár, Lakáshitel, Bankkártya, Hitelkártya, Pénzügyi Szolgáltatások, Lízing, Gépjármű Biztosítás, Bankfiók, Nyugdíjpénztár, Megtakarítások, Számlacsomag, Értékpapír Szolgáltatások, Lombard Hitel, Devizaszámla kezelés, Fogyasztási Hitelek, Jelzáloghitel Igénylés, Szabad Felhasználású Jelzáloghitel, Betét, Részvénytársaság, Kisvállalkozások Forint Számlavezetése, Lakástakarékpénztári, Takarékpénztár, Gyámi Számlák, Számla, Otp Bank, Banki Szolgáltatások, Otp Csoport, Kisvállalkozások Deviza Számlavezetése, Gyorsított Lakáshitel Igénylés, Gyorsított Jelzáloghitel Igénylés, Forint Számlavezetés Folyószámla, Folyószámla Hitel, Otp, Tartozásrendezo Kölcsön, Nyugdíjelotakarékossági Számla, Groupama Biztosító, Deviza Számla

A Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

 1. Szent István Tér 3.
  3350  Kál
 2. Mátyás Kir. U. 149.
  3400  Mezőkövesd
 3. Széchenyi István Utca 2/A
  3300  Eger
 4. Hősök Tere 4.
  3360  Heves
 5. Piac Tér 3.
  5350  Tiszafüred