Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Cégnév:
Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók
Cím:
Kossuth Tér 8.
Irányítószám/Település:
3000 Hatvan
Megye:
Heves
Telefon:
(37) 542 010
Telefon:
(1) 366 6388
Fax:
(37) 542 024
Telefon:
(40) 366 388
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Tel: (40) 366-388 A csoporttagok közötti szinergiák kihasználása mind Magyarországon, mind a nemzetközi csoportban összehangolt fejlesztések és egyes tevékenységek integrálása révén érhető el. Az OTP Bank, valamint a Bankcsoport céljainak eléréséhez nélkülözhetetlen a magasan kvalifikált emberi erőforrás megléte. Ezért a Bankcsoport stratégiájában nagy hangsúlyt kap a megfelelően felkészített, értékesítés-orientált, lojális ügyintézői bázis kialakítása és fenntartása, valamint a tehetséges szakemberek megtartása érdekében az egyénre szabott pályaút fejlesztése. Az OTP Bank tevékenysége hatást gyakorol a gazdaságra, társadalomra és környezetre egyaránt, ugyanakkor a globális kihívások is befolyásolják működésünket, érintettjeinkkel való kapcsolatunkat. Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését.

Képek hozzáadása
Cégleírás
Fontosnak tartjuk a lakosság ezen belül is főként a fiatalok - pénzügyi tájékozottságának és kultúrájának fejlesztését; valamint különböző programjainkon keresztül a helyi közösségek és a társadalom törekvéseinek elősegítését. Folyamatosan törekszünk a tevékenységünkből fakadó közvetlen és közvetett negatív környezeti hatások csökkentésére, valamint a szemléletformálás a környezettudatosság terén.

Kulcsszavak:

Hitel, Bank, Személyi Kölcsön, Számlavezetés, Pénzintézet, Pénzügy, Egészségpénztár, Lakáshitel, Bankkártya, Hitelkártya, Pénzügyi Szolgáltatások, Lízing, Bankfiók, Nyugdíjpénztár, Megtakarítások, Számlacsomag, Értékpapír Szolgáltatások, Lombard Hitel, Devizaszámla kezelés, Fogyasztási Hitelek, Jelzáloghitel Igénylés, Szabad Felhasználású Jelzáloghitel, Betét, Részvénytársaság, Kisvállalkozások Forint Számlavezetése, Lakástakarékpénztári, Takarékpénztár, Gyámi Számlák, Számla, Otp Bank, Banki Szolgáltatások, Otp Csoport, Kisvállalkozások Deviza Számlavezetése, Gyorsított Lakáshitel Igénylés, Gyorsított Jelzáloghitel Igénylés, Forint Számlavezetés Folyószámla, Folyószámla Hitel, Otp, Tartozásrendezo Kölcsön, Nyugdíjelotakarékossági Számla, Deviza Számla

A Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

 1. Szabadság Tér 25/A
  3021  Lőrinci
 2. Kossuth Lajos Utca 42-46.
  2170  Aszód
 3. Fő Tér 1
  3200  Gyöngyös
 4. Rákóczi U. 4-6
  5123  Jászárokszállás
 5. Lehel Vezér Tér 28.
  5100  Jászberény