Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók
Kossuth Tér 8.
3000 Hatvan
Heves
(37) 542 010
(1) 366 6388
(37) 542 024
(40) 366 388
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tel: (40) 366-388 A csoporttagok közötti szinergiák kihasználása mind Magyarországon, mind a nemzetközi csoportban összehangolt fejlesztések és egyes tevékenységek integrálása révén érhető el. Az OTP Bank, valamint a Bankcsoport céljainak eléréséhez nélkülözhetetlen a magasan kvalifikált emberi erőforrás megléte. Ezért a Bankcsoport stratégiájában nagy hangsúlyt kap a megfelelően felkészített, értékesítés-orientált, lojális ügyintézői bázis kialakítása és fenntartása, valamint a tehetséges szakemberek megtartása érdekében az egyénre szabott pályaút fejlesztése. Az OTP Bank tevékenysége hatást gyakorol a gazdaságra, társadalomra és környezetre egyaránt, ugyanakkor a globális kihívások is befolyásolják működésünket, érintettjeinkkel való kapcsolatunkat. Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését.


Cégleírás
Fontosnak tartjuk a lakosság ezen belül is főként a fiatalok - pénzügyi tájékozottságának és kultúrájának fejlesztését; valamint különböző programjainkon keresztül a helyi közösségek és a társadalom törekvéseinek elősegítését. Folyamatosan törekszünk a tevékenységünkből fakadó közvetlen és közvetett negatív környezeti hatások csökkentésére, valamint a szemléletformálás a környezettudatosság terén.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Bank, Számlavezetés, Pénzintézet, Lakáshitel, Nyugdíjpénztár, Bankkártya, Értékpapír Szolgáltatások, Jelzáloghitel Igénylés, Takarékpénztár, Banki Szolgáltatások, Folyószámla Hitel, Pénzügyi Szolgáltatások, Betét
Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Twitter

Üzletek a közelben

 1. Szabadság Tér 25/A
  3021  Lőrinci
 2. Kossuth Lajos Utca 42-46.
  2170  Aszód
 3. Fő Tér 1
  3200  Gyöngyös
 4. Rákóczi U. 4-6
  5123  Jászárokszállás
 5. Lehel Vezér Tér 28.
  5100  Jászberény