Otthon Centrum - Békéscsaba

Cégnév:
Otthon Centrum - Békéscsaba
Cím:
Andrássy út 51.
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Mobile:
(70) 454 1950
Fax:
(66) 644 120
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Irodánk 2010 februárjában nyílt Békéscsaba belvárosában, az Andrássy út 51. szám alatt mint Békés megye első Otthon Centrum partnere, elérhetővé téve a dél-keleti régió ingatlan tulajdonosai, vagy leendő ingatlan vásárlói számára is egy országos hálózattal rendelkező, professzionális ingatlanközvetítő cég minden előnyét és tapasztalatát.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Ügyfeleink nálunk megtalálják mindazt, amit az Otthon Centrum neve sugall: mindenek előtt a biztonságot és a törődést. A személyes kapcsolatok nagy hangsúlyt kapnak: minél részletesebben megismerjük az ügyfél igényét, annál pontosabban tudjuk kiválasztani azokat az ingatlanokat, amelyeket a figyelmébe ajánlunk. Így elkerülhető az a fáradságos, időt rabló keresés, amely sokszor beárnyékolja a vásárlás jóleső izgalmát.
Nem kell egyenként végigjárni a bankokat, a hitel ügyintéző a konzultáció során a banki kínálatok sorából segít kiválasztani a legkedvezőbb lehetőséget. A hitelközvetítés és a vevők részére az ingatlanközvetítési szolgáltatás ingyenes.
A biztonságot az ügyvédi háttér fokozza. Jöjjön be hozzánk, hogy megtalálja álmai otthonát.

Kulcsszavak:

Ingatlan, Ingatlanforgalmazás, Lakás, Telek, Családi Ház, Ingatlan Adásvétel, Eladó Ingatlan, Ingatlan kereskedelem, Eladó Lakás, Sorház, Ikerház, Használt Lakás, Új Lakás, Kereskedelmi Ingatlan, Gazdasági Ingatlan, Kertesház, Lakáseladás, Garázs, Tanya, Telek eladás, Lakóingatlan kereskedelem, Gazdasági Telek, Ingatlanok Telkek Eladása, Bérlés, Étterem, Lakáshitel, Üzlet, Panzió eladás, Országos Hálózatunk, Tanácsadási Szolgáltatásaival, Zártkerti Ingatlanok értékesítése, Gazdasági Épüle, Ingatlan Piac

Márkanevek

Otthon Centrum

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

A Otthon Centrum - Békéscsaba cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Otthon Centrum - Békéscsaba

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Szabadság út 6
  5540  Szarvas
 2. Tisza Lajos Krt. 57.
  6722  Szeged
 3. Ady Endre Utca 2
  5000  Szolnok
 4. Hatvan Utca 22
  4025  Debrecen
 5. Hatvan Utca 22/A
  4025  Debrecen