Pölöskei Szörp Kft.

3 Vélemények
Pölöskei Szörp Kft.
Petőfi Sándor U. 1
8929 Pölöske
Zala
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Pölöskei Szörp Kft. honlapja

A Pölöskei Kereskedőház Kft. a hazánkban ismert és közkedvelt PÖLÖSKEI gyümölcsszörpöket, gyümölcsszirupokat, gyümölcs ízű szörpöket, gyümölcsitalokat, üdítőitalokat, ice teákat és citromleveket forgalmazza.

 1. About
 2. Contact
 3. Italok
 4. Products

Cégleírás
A Pölöskei termékcsalád a széles fogyasztói igényeknek megfelelően a prémium kategóriás gyümölcsszörp szegmensben, az átmeneti szirup kategóriában és az "ízű szörp" kategóriában is széles íz választékot kínál a fogyasztók számára. A tradicionális ízek mellett a választékban megtalálhatóak különlegességek is például flavon, vérnarancs, muskotályos szőlő, ananász, vadmálna, áfonya, stb.
Termékfejlesztéseinknek köszönhetően jelent meg a gránátalma, acerola és kiwi szörpünk, mely kedvező fogadtatása számunkra is egy elismerés. A sikerekhez minden bizonnyal hozzájárul, hogy a fiatalok körében egyre elterjedtebb a különlegesebb szörpök fogyasztása, és a szörpök alternatív felhasználása.
A gyár és a gyártás idilli környezetben, Zala megyében, a Balaton mellett Pölöskén folyik felmérve partnereink igényeit. A szigorú gyártási rendszer, a cég rugalmassága és nyitottsága mára piacvezetővé emelte a Pölöskei márkanevet.
A cégvezetés és minden dolgozónk azon fáradozik, hogy mind itthon, mind pedig külföldön elnyerje fogyasztóink maximális elégedettségét, és közösen elmondhassuk: - Pölöskei, az ízek élménye-.
Kulcsszavak:
Szörp, Üdítőitalok, Ice Tea, Ásványvíz, Italáru, Élelmiszeripar, Gyümölcsszirup, Vitaminozott Gyümölcsital
Pölöskei Szörp Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem a /europa/legjobb,legfinomabb készitmény amely sajnos nagyon kevés, illetve nem kapható MIÉRT

papp tiborne
szorp

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon sajnalom mint vasarlo ha nem kapok a finom magyar termekekbol drukolok hogy ujbol a regi legyen es tudjonak termelni mindanyiunk oromere pne:rajongojuk

Némethné Péntek Bernadett
PÖLÖSKEI SZÖRP

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szörp méltán tewtte híressé Zala megyét. Nálam abszolút az első helyen áll. Sajnos egyre inkább háttérbe szorítják az íztelen, tartósítószerrel teli szörputánzatok. Nagyon kellemes, aromás italt lehet készíteni. Mindenki megtalálja a kedvenc ízét.
## ital# finom# szörp# zala megye
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Pölöskei Szörp Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Martinovics Úti Ipartelep
  8360  Keszthely
 2. TAPOLCAI ÚT 34/E
  8360  Keszthely
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete