Pólus Center - Budapest

33 Vélemények
Pólus Center - Budapest
Szentmihályi út 131.
1152 Budapest - XV. KERÜLET
(1) 415 2114
(1) 418 8886
(1) 415 2100
(30) 716 1304
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Pólus Center Budapest Észak-keleti részén, a XV. kerület Szentmihályi út 131. szám alatt, az M3-as autópálya bekötőszakasza mellett helyezkedik el. A Pólus 62.600 négyzetméteren, több mint 200 bolttal, kávézókkal, éttermekkel és szórakozási lehetőségekkel várja a vásárolni, szórakozni és kikapcsolódni vágyó látogatókat.


Cégleírás
A Pólus Center egy családorientált bevásárlóközpont, mely mindenkinek kínál valamit! Számos szórakoztató program várja a felnőtteket és gyerekeket egyaránt.
Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Pláza, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Bor, Cipő, Táska, Kabát, Ruhabolt, Shopping, Bőrruházat, Bőrkabát, Plaza Üzletek, Pláza Butikok, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Pláza Bevásárló Centrum, Butik, Borönd, Borruha, Férfi Borkabát, Borruházati termék, Üzletközpontok, Bor Felsoruha, Borzakó, Borblézer, Szarvasbor Kabát, Bor Vadászkabát, Pólus Center, Noi Borkabát, Pólus Center Üzletközpont, Pólus Center Bevásárló Centrum, Pólus Center Butikok, Bordivat, Pólus Center Shopping, Pólus Center Shopping Center, Pólus Center Bevásárló központ
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Pólus Center - Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Ludescher Csaba

kínai étterem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Itt ünnepeltünk egyszer és itt ettem életem első rák-os ételét. :) Gyönyörű étterem, amit ugyan kicsit bővíthetnének, mert folyamatosan túlterheltek a hely pedig szűkös. Nagyon kedvesek a felszolgálók, segítőkészek, tisztelettudóak. Ételeik frissek, finomak, egészségesek. Kultúrált, hagyományaikhoz híven díszített, jól szellőző helyiség. Meg vagyok velük elégedve.
## kínai étterem# kínai specialitások
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Ády

Pólus center

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Pólus Centerbe még 6-7évesen jártunk nagyon szerettem oda járni!Mert még akkor volt ilyen kis vidámpark de sajnos már nincsen!De ott van a korcsolya pálya!!Azt is szeretem!Aki korcsolyázni szeretne irány a pólus:D
## pláza# mozi# pálya# olcso# korcsolya# center# pólus
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Baranyi Éva

polus center,bevásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretem az üzlet sokszínűségét.Mindet igényt kielégítő üzlet.Mozi , élelmiszer , drogéria,könyvek ,amire csak van pénze az embernek itt mindet megtalál nagyon szép környetetben egy helyen.Irány a Polus!

Katafay Balázs

Pólus

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha Pólus Center akkor Nekem: mozi, Media Markt, Hervis és kajáldák. De minden más szolgátatást is megtalálhatunk az egéazséges életmódot segítő bolttól a díszállatokon át a parfümökig. Széles választék könnyű megközelíthetőség;)
## mozi# media markt# hervis
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Milkas

Üzlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Pólus Center a világ végén van. Elég nehezn megközelíthető. A benne lévő Tesco előtt kis hely van. Nem nagy a vásárló tér.
## bevásárló központ
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Pólus Center - Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentmihályi út 167-169.
  1152  Budapest
 2. Árpád út 183-185
  1042  Budapest
 3. Árpád út 112.
  1042  Budapest
 4. Erzsébet Királyné 49
  1142  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete