Pölöskei Szörp Kft.

Cégnév:
Pölöskei Szörp Kft.
Cím:
Petőfi Sándor U. 1
Irányítószám/Település:
8929 Pölöske
Megye:
Zala
Telefon:
(92) 362 628
Fax:
(92) 362 741
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Pölöskei Kereskedőház Kft. a hazánkban ismert és közkedvelt PÖLÖSKEI gyümölcsszörpöket, gyümölcsszirupokat, gyümölcs ízű szörpöket, gyümölcsitalokat, üdítőitalokat, ice teákat és citromleveket forgalmazza.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Pölöskei termékcsalád a széles fogyasztói igényeknek megfelelően a prémium kategóriás gyümölcsszörp szegmensben, az átmeneti szirup kategóriában és az "ízű szörp" kategóriában is széles íz választékot kínál a fogyasztók számára. A tradicionális ízek mellett a választékban megtalálhatóak különlegességek is például flavon, vérnarancs, muskotályos szőlő, ananász, vadmálna, áfonya, stb.
Termékfejlesztéseinknek köszönhetően jelent meg a gránátalma, acerola és kiwi szörpünk, mely kedvező fogadtatása számunkra is egy elismerés. A sikerekhez minden bizonnyal hozzájárul, hogy a fiatalok körében egyre elterjedtebb a különlegesebb szörpök fogyasztása, és a szörpök alternatív felhasználása.
A gyár és a gyártás idilli környezetben, Zala megyében, a Balaton mellett Pölöskén folyik felmérve partnereink igényeit. A szigorú gyártási rendszer, a cég rugalmassága és nyitottsága mára piacvezetővé emelte a Pölöskei márkanevet.
A cégvezetés és minden dolgozónk azon fáradozik, hogy mind itthon, mind pedig külföldön elnyerje fogyasztóink maximális elégedettségét, és közösen elmondhassuk: - Pölöskei, az ízek élménye-.

Kulcsszavak:

Ásványvíz, Üdítőital, Ice Tea, Italáru, Szörp, Élelmiszeripar, Gyümölcsszirup, Vitaminozott Gyümölcsital

A Pölöskei Szörp Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

5 Csillagok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem a /europa/legjobb,legfinomabb készitmény amely sajnos nagyon kevés, illetve nem kapható MIÉRT

papp tiborne
5 Csillagok

szorp

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon sajnalom mint vasarlo ha nem kapok a finom magyar termekekbol drukolok hogy ujbol a regi legyen es tudjonak termelni mindanyiunk oromere pne:rajongojuk

Némethné Péntek Bernadett
5 Csillagok

PÖLÖSKEI SZÖRP

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szörp méltán tewtte híressé Zala megyét. Nálam abszolút az első helyen áll. Sajnos egyre inkább háttérbe szorítják az íztelen, tartósítószerrel teli szörputánzatok. Nagyon kellemes, aromás italt lehet készíteni. Mindenki megtalálja a kedvenc ízét.
Címkék: ## ital# finom# szörp# zala megye
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Pölöskei Szörp Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Martinovics Úti Ipartelep
    8360  Keszthely
  2. Tapolcai út 34/E
    8360  Keszthely