Pölöskei Szörp Kft.

Cím:
Petőfi S. U. 1.
Irányítószám/Település:
8929 Pölöske
Megye:
Zala
Telefon:
00-36-92-362-628
Fax:
00-36-92-362-741
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Pölöskei Kereskedőház Kft. a hazánkban ismert és közkedvelt PÖLÖSKEI gyümölcsszörpöket, gyümölcsszirupokat, gyümölcs ízű szörpöket, gyümölcsitalokat, üdítőitalokat, ice teákat és citromleveket forgalmazza.

Cégleírás
A Pölöskei termékcsalád a széles fogyasztói igényeknek megfelelően a prémium kategóriás gyümölcsszörp szegmensben, az átmeneti szirup kategóriában és az "ízű szörp" kategóriában is széles íz választékot kínál a fogyasztók számára. A tradicionális ízek mellett a választékban megtalálhatóak különlegességek is például flavon, vérnarancs, muskotályos szőlő, ananász, vadmálna, áfonya, stb.
Termékfejlesztéseinknek köszönhetően jelent meg a gránátalma, acerola és kiwi szörpünk, mely kedvező fogadtatása számunkra is egy elismerés. A sikerekhez minden bizonnyal hozzájárul, hogy a fiatalok körében egyre elterjedtebb a különlegesebb szörpök fogyasztása, és a szörpök alternatív felhasználása.
A gyár és a gyártás idilli környezetben, Zala megyében, a Balaton mellett Pölöskén folyik felmérve partnereink igényeit. A szigorú gyártási rendszer, a cég rugalmassága és nyitottsága mára piacvezetővé emelte a Pölöskei márkanevet.
A cégvezetés és minden dolgozónk azon fáradozik, hogy mind itthon, mind pedig külföldön elnyerje fogyasztóink maximális elégedettségét, és közösen elmondhassuk: - Pölöskei, az ízek élménye-.

Vélemények

5 Csillagok

2014. október 21.

szerintem a /europa/legjobb,legfinomabb készitmény amely sajnos nagyon kevés, illetve nem kapható MIÉRT

papp tiborne
5 Csillagok

szorp

2011. augusztus 22.

nagyon sajnalom mint vasarlo ha nem kapok a finom magyar termekekbol drukolok hogy ujbol a regi legyen es tudjonak termelni mindanyiunk oromere pne:rajongojuk

Némethné Péntek Bernadett
5 Csillagok

PÖLÖSKEI SZÖRP

, 2009. december 12.

A szörp méltán tewtte híressé Zala megyét. Nálam abszolút az első helyen áll. Sajnos egyre inkább háttérbe szorítják az íztelen, tartósítószerrel teli szörputánzatok. Nagyon kellemes, aromás italt lehet készíteni. Mindenki megtalálja a kedvenc ízét.
Címkék: ## ital# finom# szörp# zala megyeErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Pölöskei Szörp Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 24.91 km
  Adatok
  Martinovics Úti Ipartelep
  8360  Keszthely

 2. Távolság: 25.67 km
  Adatok
  Tapolcai út 34/E
  8360  Keszthely
 3. Tapolcai út 56
  8360  Keszthely