Palace Cinemas - Westend, Budapest

Cím:
Váci út 1-3.
Irányítószám/Település:
1062 Budapest - VI. KERÜLET
Telefon:
(1) 238 7220
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A mozi további telefonos elérhetősége: 1/ 999-6161 Megközelíthetősége: II.em., Korda tér 1. A Palace Westend 1999 novemberében nyitott, és Magyarország elsőszámú mozijává vált. A népszerű Westend bevásárlóközpontban található, közel a történelmi jelentoségű Nyugati pályaudvarhoz, Pest szívében. A mozi 14 termében folyamatosan indulnak a legkülönbözőbb filmek a hollywoodi szuperprodukcióktól kezdve a független, kis költségvetésű filmeken át a magyar sikerfilmekig. Gyerek és családi filmeket kínálunk családoknak, romantikus filmeket (leendő) pároknak, vígjátékokat és más szórakoztató filmeket baráti társaságoknak.

Termeink nagy száma, és központi elhelyezkedésünk miatt kiváló helyszínei vagyunk sajtótájékoztatóknak, divatbemutatóknak, konferenciáknak, zártkörű-, magán- és céges rendezvényeknek.

Magas látogatószámunknak köszönhetően kiváló reklámfelületet kínálunk mind a filmvásznon, mind a mozi egyéb területein.

Vélemények

MetallicaFan
4 Csillagok

Vélemény

, 2009. december 20.

Véleményem szerint az egyik legjobb mozi-lánc a Palace Cinemas. A legújabb filmek megjelenésükkor azonnal megnézhetőek a Palace termeiben. Lehet továbbá a büfében minden féle dolgot kapni a film mellé ennivalónak, bár az szerintem egy kicsit drága. A termek belülről nagyon tiszták, látszik rajtuk, hogy nincsenek elhanyagolva - pedig egy-egy vetítés után jó sok szemetet hagynak a látogatók. Jónéhány héttel ezelőtt voltam a Westendi Palace-ban és a 2012-t néztem meg. Egy szuperjó film, egy szuperjó moziban; már csak egy barátnő kell és kész a tökéletes este. :)
Címkék: ## palace mozi westend budapestErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Ády
5 Csillagok

Palace Westend

, 2009. december 12.

Az eggyik legjobb dolog a világon a mozi...És ezen belül a legjobb hanghatást és térhatást a palacecinemas nyújtja...Imádom a mozit és legtöbbször ide járok a Westendbe.De ezzel sztem nem csak én vagyok így mert a legforgalmasabb mozi...Kényelmes és jól áttekinthető a vászon...Serintem nincs olyan ember aki nem ismerné..
Címkék: ## westend# mozi# center# palace# cinemas# cityErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sutyinszki Alex
5 Csillagok

Palace Cinemas

, 2009. december 12.

Nagyon szeretem a Palace Cinemas föleg a West Endbe lévőt.Nagyon sokszor voltam már mindennel meg voltam elégedve.Szép a mozi,jól felszerelt a büfével sem volt gond volt elég bő választék.Kedves volt mindenki.Más Palace Cinemasba is voltam már ott is minden megfelelő volt.Így továbbra is sokszor fogok még menni.Csak több játék ill akció kéne!:)5 csillagot azért meg érdemli!:)
Címkék: ## palace cinemasErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Yokubo
1 Csillagok

Átverés

2009. április 6.

A Kossuth moziba indultam a barátnőmmel egy távolról viccesnek tűnő animációs filmet megnézni, amiről az összes kritika elég pozitívan írt. Mint kidetült, a kritikusok tévedtek, a film elég vacak volt, de nem emiatt ragadtam billentyűzetet. A moziba érve először azon lepődtem meg, hogy a pénztár és a büfé össze van vonva, ami nekem szokatlan volt, de végül is ez még nem lenne baj. Rendeltem összesen 2800 Ft értékben, az eladó a chips és az üdítő átadása közben gyorsan és zavarosan leszámolta magának a visszajárót a 20000 Ft-ból. Ezt - szerintem szándékosan - olyan gyorsan csinálta, hogy én legalábbis nem tudtam követni. Ez már elég gyanús volt, gondoltam hogy jól van, megszámolta, majd megszámolom én is, aztán majd szólok ha nem stimmel. A film már éppen kezdődött, gondoltam biztos ezért siet ennyire. Miután átadta a visszajárót, megszámoltam, 15000 Ft-volt, egy tízezres, a többi ezres. Mondtam hogy ez így nem jó. Ő meg mondta, hogy ő adott egy 2000 Ft-ost is. Amit nem adott, ebben biztos vagyok, mert ugye hülye azért nem vagyok? Nyilván nem teszek el külön egy 2000-est, mielőtt ellenőrzöm a visszajáró összegét. Eddig minden hasonló esetben a pénztáros azt mondta hogy bocsánat, és odaadta a fennmaradó összeget. Na de itt ez fel se merült. Ehelyett a barátnőm mondta, hogy csináljunk egy kasszát. Mint megtudtam ez azt jelenti hogy összeadják a kasszában lévő, és a pénztárgép nyilvántartásában található összegeket, és összehasonlítják. Ki is jött még két ember, akik elég gyorsan számolni kezdtek. Eközben kb. még 4-5 vevő állt be a sorba mögénk. A kassza eredménye az lett, hogy kb. 840 Ft még így is hiányzik a kasszából, legalábbis ezt mondták. Úgyhogy ez nem segített, én továbbra is mondtam hogy 2000 Ft hiányzik, ő meg mondta, hogy már odaadta. Sajnos a tárcámban valóban volt egy 2000 Ft-os, de ez már akkor is ott volt amikor a moziba beléptem. Miután a vita itt egy de igen - de nem szintre fajult, gondoltam hogy én ennél többet nem tehetek, inkább bemegyek a filmre, aminek az elejéről már így is lemaradtunk. Így utólag átgondolva biztos hogy szándékos átverés áldozata lettem, mivel végig figyeltem, és az eladó egy olyan 2000 Ft-osról beszélt, amit sose láttam. Az a főnök aki előjött a kasszázáshoz, az eladó mellé állt (ezzel nincs is baj). Tanulság az hogy nem elég ha megszámolom a visszajárót. Mostanáig elég volt, úgy tűnik változnak az idők. Legközelebb ha 1000 Ft felett fizetek valahol, nem fogom elvenni a visszajárót, és nem is adom oda a felváltandó papírpénzt, csak megmutatom, amíg nem látom hogy összegre stimmel. Sajnos úgy tűnik hogy másképp nem lehet védekezni az átverések ellen. A panaszkönyvbe nem írtam be, de ezt a levelet a Palace Cinema minden fellelhető vezetői vagy ügyfélszolgálati email címére el fogom küldeni.
Címkék: ## palace cinemas kossuth vacakErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

S.A.
5 Csillagok

Palace

, 2007. december 29.

Nagyon szeretek ide járnia páromal.1 hónapban többszöris elszoktunk ide járni.Nem volt eddig még semmi panasz.Az árak is jók.A mozi minősége is kitünő a kiszolgálásra sem volt még panaszunk.
Címkék: ## westend# mozi# palacaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lőrincz Katalin
5 Csillagok

vélemény

, 2007. december 23.

A nyáron jártam először ebben a moziban. Egy internetes játékon nyertem két jegyet. Nagyon szép, színvonalas hely. Különösen tetszett, hogy egyszerre több teremben is vetítenek, így mindenki ízlésének megfelelően választhat.
Címkék: ## westend# mozi# filmekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fecskés Beáta
5 Csillagok

Pozitív

, 2007. december 22.

Maximálisan elégedett vagyok velük, sosem csalódtam még. Több film közül lehet választani, kényelmes székekből, kiváló minőségben élvezhetjük a filmeket, technikailag, és hangzásilag is tökéletes. Azóta járok újra moziba, mióta felfedeztem a Palace-t.
Címkék: ## film# szórakozás# minőség# választék# családi programErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Mihálcsáné Szabó Ildikó
5 Csillagok

Palace

, 2007. december 21.

Nagyon jó a mozi a Westendben,sok terem van amiben az ülőhelyek kényelmessek a vetitővásznak tök jó nagyok,rengeteg filmet vetítenek és így jó nagy a választék.A Westend moziban még sosem csalódtam!!
Címkék: ## westend# mozi# szorakozásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sütő Sándor
5 Csillagok

Palace

, 2007. december 19.

Szeretem a Palace mozikat!Sokat is járunk mivel a kultúra utavány is elfogadják és a munkahelyemen kapok. Általában neten vagy telefonon szoktam foglalni és nagyon segítőkészek mindíg. Véleményem szerint a Palace Cinemas Jó mozi!
Címkék: ## szórakozás# westend# mozi# palaceErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Palace Cinemas - Westend részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Váci út 178.
  1138  Budapest
 2. Bécsi út 154.
  1032  Budapest
 3. Váci út 22-24
  1132  Budapest
 4. Arany János U. 15.
  1051  Budapest
 5. Berzsenyi U. 1-3.
  1095  Budapest
Az összes Cinema City kirendeltsége Budapest településen