Palace Cinemas - Westend, Budapest

9 Vélemények
Palace Cinemas - Westend
Váci út 1-3.
1062 Budapest - VI. Kerület, Terézváros

Leírás

A mozi további telefonos elérhetősége: 1/ 999-6161 Megközelíthetősége: II.em., Korda tér 1. A Palace Westend 1999 novemberében nyitott, és Magyarország elsőszámú mozijává vált. A népszerű Westend bevásárlóközpontban található, közel a történelmi jelentoségű Nyugati pályaudvarhoz, Pest szívében. A mozi 14 termében folyamatosan indulnak a legkülönbözőbb filmek a hollywoodi szuperprodukcióktól kezdve a független, kis költségvetésű filmeken át a magyar sikerfilmekig. Gyerek és családi filmeket kínálunk családoknak, romantikus filmeket (leendő) pároknak, vígjátékokat és más szórakoztató filmeket baráti társaságoknak.

Termeink nagy száma, és központi elhelyezkedésünk miatt kiváló helyszínei vagyunk sajtótájékoztatóknak, divatbemutatóknak, konferenciáknak, zártkörű-, magán- és céges rendezvényeknek.

Magas látogatószámunknak köszönhetően kiváló reklámfelületet kínálunk mind a filmvásznon, mind a mozi egyéb területein.


Kulcsszavak:
Mozi, Filmszínház, Játékfilm, Filmvígjáték, Akciófilm, Filmbemutató, Mozijegy, Horrorfilm, Filmpremier, Jegyvásárlás, Palace, Horror, Magyar Filmbemutató, Közönségtalálkozó, Nyugdíjas Mozijegy, Palace E-Ticket, Palace Mozi, Palace Cinemas Mozi, Gyerek Mozijegy, Mozi Premier, Mozi Jegyvásárlás, Webes Jegyvásárlás, Telefonos Jegyrendelés, Palace Mozikártya, Telefonos Mozi Jegyrendelés, Mozijegy Lefoglalás, E-Ticket, Lefoglalt Mozijegyek, Diák Mozijegy, Mozikártya, Mozi Foglalás, Helyfogalalás Moziba, Mozikártyával Jegyárkedvezmény, Elektronikus, Mozi Eloadások, Elore Lefoglalt Jegyek, Fogyatékkal Éloknek Mozijegy, Mozifilmek, Mozijegy rendelés
Palace Cinemas - Westend a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

MetallicaFan

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem szerint az egyik legjobb mozi-lánc a Palace Cinemas. A legújabb filmek megjelenésükkor azonnal megnézhetőek a Palace termeiben. Lehet továbbá a büfében minden féle dolgot kapni a film mellé ennivalónak, bár az szerintem egy kicsit drága. A termek belülről nagyon tiszták, látszik rajtuk, hogy nincsenek elhanyagolva - pedig egy-egy vetítés után jó sok szemetet hagynak a látogatók. Jónéhány héttel ezelőtt voltam a Westendi Palace-ban és a 2012-t néztem meg. Egy szuperjó film, egy szuperjó moziban; már csak egy barátnő kell és kész a tökéletes este. :)
## palace mozi westend budapest
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Ády

Palace Westend

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az eggyik legjobb dolog a világon a mozi...És ezen belül a legjobb hanghatást és térhatást a palacecinemas nyújtja...Imádom a mozit és legtöbbször ide járok a Westendbe.De ezzel sztem nem csak én vagyok így mert a legforgalmasabb mozi...Kényelmes és jól áttekinthető a vászon...Serintem nincs olyan ember aki nem ismerné..
## westend# mozi# center# palace# cinemas# city
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sutyinszki Alex

Palace Cinemas

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem a Palace Cinemas föleg a West Endbe lévőt.Nagyon sokszor voltam már mindennel meg voltam elégedve.Szép a mozi,jól felszerelt a büfével sem volt gond volt elég bő választék.Kedves volt mindenki.Más Palace Cinemasba is voltam már ott is minden megfelelő volt.Így továbbra is sokszor fogok még menni.Csak több játék ill akció kéne!:)5 csillagot azért meg érdemli!:)

Yokubo

Átverés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Kossuth moziba indultam a barátnőmmel egy távolról viccesnek tűnő animációs filmet megnézni, amiről az összes kritika elég pozitívan írt. Mint kidetült, a kritikusok tévedtek, a film elég vacak volt, de nem emiatt ragadtam billentyűzetet. A moziba érve először azon lepődtem meg, hogy a pénztár és a büfé össze van vonva, ami nekem szokatlan volt, de végül is ez még nem lenne baj. Rendeltem összesen 2800 Ft értékben, az eladó a chips és az üdítő átadása közben gyorsan és zavarosan leszámolta magának a visszajárót a 20000 Ft-ból. Ezt - szerintem szándékosan - olyan gyorsan csinálta, hogy én legalábbis nem tudtam követni. Ez már elég gyanús volt, gondoltam hogy jól van, megszámolta, majd megszámolom én is, aztán majd szólok ha nem stimmel. A film már éppen kezdődött, gondoltam biztos ezért siet ennyire. Miután átadta a visszajárót, megszámoltam, 15000 Ft-volt, egy tízezres, a többi ezres. Mondtam hogy ez így nem jó. Ő meg mondta, hogy ő adott egy 2000 Ft-ost is. Amit nem adott, ebben biztos vagyok, mert ugye hülye azért nem vagyok? Nyilván nem teszek el külön egy 2000-est, mielőtt ellenőrzöm a visszajáró összegét. Eddig minden hasonló esetben a pénztáros azt mondta hogy bocsánat, és odaadta a fennmaradó összeget. Na de itt ez fel se merült. Ehelyett a barátnőm mondta, hogy csináljunk egy kasszát. Mint megtudtam ez azt jelenti hogy összeadják a kasszában lévő, és a pénztárgép nyilvántartásában található összegeket, és összehasonlítják. Ki is jött még két ember, akik elég gyorsan számolni kezdtek. Eközben kb. még 4-5 vevő állt be a sorba mögénk. A kassza eredménye az lett, hogy kb. 840 Ft még így is hiányzik a kasszából, legalábbis ezt mondták. Úgyhogy ez nem segített, én továbbra is mondtam hogy 2000 Ft hiányzik, ő meg mondta, hogy már odaadta. Sajnos a tárcámban valóban volt egy 2000 Ft-os, de ez már akkor is ott volt amikor a moziba beléptem. Miután a vita itt egy de igen - de nem szintre fajult, gondoltam hogy én ennél többet nem tehetek, inkább bemegyek a filmre, aminek az elejéről már így is lemaradtunk. Így utólag átgondolva biztos hogy szándékos átverés áldozata lettem, mivel végig figyeltem, és az eladó egy olyan 2000 Ft-osról beszélt, amit sose láttam. Az a főnök aki előjött a kasszázáshoz, az eladó mellé állt (ezzel nincs is baj). Tanulság az hogy nem elég ha megszámolom a visszajárót. Mostanáig elég volt, úgy tűnik változnak az idők. Legközelebb ha 1000 Ft felett fizetek valahol, nem fogom elvenni a visszajárót, és nem is adom oda a felváltandó papírpénzt, csak megmutatom, amíg nem látom hogy összegre stimmel. Sajnos úgy tűnik hogy másképp nem lehet védekezni az átverések ellen. A panaszkönyvbe nem írtam be, de ezt a levelet a Palace Cinema minden fellelhető vezetői vagy ügyfélszolgálati email címére el fogom küldeni.
## palace cinemas kossuth vacak
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

S.A.

Palace

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretek ide járnia páromal.1 hónapban többszöris elszoktunk ide járni.Nem volt eddig még semmi panasz.Az árak is jók.A mozi minősége is kitünő a kiszolgálásra sem volt még panaszunk.
## westend# mozi# palaca
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Palace Cinemas - Westend részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Váci út 178.
  1138  Budapest
 2. Bécsi út 154.
  1032  Budapest
 3. Váci út 22-24
  1132  Budapest
 4. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 5. Arany János U. 15.
  1051  Budapest
Az összes Cinema City kirendeltsége Budapest településen