Panasonic Magyarország Kft., Budapest

Cím:
Neumann J. U. 1
Irányítószám/Település:
1117 Budapest - XI. KER.
Telefon:
(1) 382 6060
Fax:
Fax:
(1) 382 6071
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A 10 évvel ezelőtt alapított társaság, mely a japán Matsushita-konszern legismertebb márkaneve is egyben, a Panasonic Közép-Európa 100 százalékos tulajdonában van. Magyarországon elsősorban szórakoztatóelektronikai termékeket, telekommunikációs berendezéseket, ezen belül telefonalközpontokat és mobilkészülékeket, valamint irodatechnikai termékeket, illetve professzionális berendezéseket, így például zárt láncú videorendszereket forgalmaz.

Cégleírás
A 45 munkatárssal dolgozó, termékeit viszonteladókon keresztül forgalmazó Panasonic Magyarország több szegmensben is piacvezető , egyebek mellett a plazma képernyők és DVD-felvevők területén.

Vélemények

mézgagéza
5 Csillagok

Viera plazma

2014. június 23.

Éppen 11 éves a Viera plazma tévénk. Annak idején luxusnak számított, s ezt a talppal együtt 370 ezer forintos ára is tülrözte. A televízió azóta naponta vagy 6 órát megy és eddig semmi hiba. Hozza mindazt a profi minőséget, szolgáltatásbeli sokoldalúságot, amit ígért a gyártó. Azóta minden fontosabb terfmékünk Panasonic. Ez egy megbízható, remek márka.
Címkék: #hozzászólásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Mária Pocskai
1 Csillagok

Panasonic LCD

, 2014. március 24.

Hát, sajnos semmi jót nem irhatok! 2010 11. 14-én vásároltuk a televiziót, ami elromlott ,de szerencsénkre a jótállás lejárta előtt hibásodott meg, igy ingyen kijavitották. De sajnos megint rossz, a hiba ugyan az. Azért választottuk ezt a márkát, mert ugy gondoltuk megbizható. Hát ebben tévedtünk!
Címkék: #Pocskai GyörgynéErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

MISZORI LÁSZLÓ
3 Csillagok

Panasonic plazma tv

, 2013. február 13.

Üdv sajnos én nem dicsekedhetek , a márkával ugyanis viera plazma tv-m 2,5 év után felmondta a szolgálatot a TNPA5072 számú panelt kéne kicserélni ami oly 50 e ft körül van és ez nekem ez nagyon sok azt hittem mivel ily szuper tv-t vettem legalább 6-7 évig birja, ha még 20körül megtudnák javitani az jó lenne de igy megy félre a sarokba nagyott csalodtam a márkába. Tisztelettel MSZORI L

chicaloca
5 Csillagok

panasonic

, 2007. december 28.

Most karácsonykor kaptam meg életem első panasonic termékét, ami egy ébresztős rádiós óra. Nagyon megvagyok eddig vele elégedve. Sok helyről hallom, hogy ha videókamerát akar az ember venni akkor is csak panasonicot vegyen az ember.
Címkék: ## elektronika videókamera tvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gubány Henrietta
5 Csillagok

Panasonic Plazmatévé

, 2007. december 27.

Már két éve megvan a Panasonic márkájú plazmatévénk, és nagyon szeretjük. Kitűnő a képminőség, nagyon jó a hangzása, műszakilag teljesen problémamentes volt ez alatt a két év alatt. Nem bántuk meg, hogy ez mellett a márka mellett döntöttünk.
Címkék: ## film# tv# csatorna# márkaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szavériné Pásztor Éva
5 Csillagok

Panasonic

, 2007. december 16.

Nekem már 5 éve Panasonic tv-m van és igaz hogy nagyon drága volt, de csodálatos képe van és a port is taszítja a képernyő, van hozzá dvd és házimozi is, a dvd nem igazán szép képet ad, és divx-et nem játszik le, talán túl korán vettem, a mostaniak már korszerűbbek.
Címkék: ## dvd# tv# elektronikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csengő István
5 Csillagok

dvd lejátszó

, 2007. december 16.

A Panasonic termékei kifogástalan minőségűek, kezelésük egyszerű, a készülékei által nyújtott szolgáltatások tárháza kimeríthetetlen. Egy DVD felvevő és egy 3 CCD-s kamera boldog tulajdonosának mondhatom magam és nem csalódtam a márkában.
Címkék: ## dvd# szórakozás# híradástechnikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

simy010
3 Csillagok

Panasonic

, 2007. december 16.

Mi is a panasonicot használjuk évek óta, nagyon megbízható márka, könnyű a használata. Ezért ha telefont vásárolok akkor nem számít a pénz mert a márka az fontosabb.Ajánlom! Nagyon jó a tv-k is.
Címkék: ## telefon# márka# kommonikcióErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sütőné Gecző Erika
5 Csillagok

Panasonic

, 2007. december 11.

Mi is a panasonicot használjuk évek óta, nagyon megbízható márka, könnyű a használata. Ezért ha telefont vásárolok akkor nem számít a pénz mert a márka az fontosabb.Ajánlom!
Címkék: ## telefon# kommunikáció# panasonicErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

T. Timi
5 Csillagok

Panasonic

, 2007. december 11.

Évek óta használjuk a Panasonic termékeit, legnagyobb megelégedésünkre.A videokameránk is már 3 éves elmúlt és még semmi gond nem volt vele!Úgy érzem, a jó ár jó minőséggel párosul. Ajánlom mindenkinek ezt a márkát!
Címkék: ## szórakoztató electronika# videó# panasonic# videokameraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Panasonic Magyarország Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Budafoki út 97
  1117  Budapest
 2. Soroksári út 48
  1095  Budapest
 3. Budafoki út 57/A
  1111  Budapest
 4. Bercsényi Útca 32/A
  1116  Budapest
 5. Bercsényi Utca 25.
  1117  Budapest
 6. Október 23. Utca 8-10.
  1117  Budapest