Panasonic Magyarország Kft., Budapest

Cégnév:
Panasonic Magyarország Kft.
Cím:
Neumann J. U. 1
Irányítószám/Település:
1117 Budapest - XI. KER.
Telefon:
(1) 382 6060
Fax:
Fax:
(1) 382 6071
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A 10 évvel ezelőtt alapított társaság, mely a japán Matsushita-konszern legismertebb márkaneve is egyben, a Panasonic Közép-Európa 100 százalékos tulajdonában van. Magyarországon elsősorban szórakoztatóelektronikai termékeket, telekommunikációs berendezéseket, ezen belül telefonalközpontokat és mobilkészülékeket, valamint irodatechnikai termékeket, illetve professzionális berendezéseket, így például zárt láncú videorendszereket forgalmaz.

Képek hozzáadása
Cégleírás
A 45 munkatárssal dolgozó, termékeit viszonteladókon keresztül forgalmazó Panasonic Magyarország több szegmensben is piacvezető , egyebek mellett a plazma képernyők és DVD-felvevők területén.

Kulcsszavak:

Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Híradástechnika, Háztartási Gépek, Házimozi, Videotechnika, Hifi, Műszaki cikk, Sütő, Videokamera, Hajvágó, Felvevő, Lcd, Audio, Plazma, Mikrohullámú, Technics, Táblamásoló, Lejátszó, Minidv, Zártláncú, Porszívó, Autóhifi, Projektor, Fülhallgató, Mikro, Hordozható, Kamera, Video, Panasonic, Hangfal, Légkondicionáló, Erősítő, Telefon, Mobiltelefon, Klímatechnika, Dvd, Nyomtató, Notebook, Akkumulátor, Férfi, Rendszer, Laptop, Készülék, Digitális, Stúdió, Kártya, Televízió, Lemez, Női, Fax, Arcápolás, Testápolás, Szkenner, Vegyes Iparcikk, Szórakoztató, Fejhallgató, Fényképezőgép, Másoló, Borotva, Kazetta, Videorendszer, Epilátor, Mini, Kenyérsütogép, Fém Tömegcikk, Telefon Alközpont, Videomagnó, Írható, Szakállvágó, Orrszornyíró, Síkképcsöves

A Panasonic Magyarország Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

mézgagéza
5 Csillagok

Viera plazma

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Éppen 11 éves a Viera plazma tévénk. Annak idején luxusnak számított, s ezt a talppal együtt 370 ezer forintos ára is tülrözte. A televízió azóta naponta vagy 6 órát megy és eddig semmi hiba. Hozza mindazt a profi minőséget, szolgáltatásbeli sokoldalúságot, amit ígért a gyártó. Azóta minden fontosabb terfmékünk Panasonic. Ez egy megbízható, remek márka.
Címkék: #hozzászólás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Mária Pocskai
1 Csillagok

Panasonic LCD

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hát, sajnos semmi jót nem irhatok! 2010 11. 14-én vásároltuk a televiziót, ami elromlott ,de szerencsénkre a jótállás lejárta előtt hibásodott meg, igy ingyen kijavitották. De sajnos megint rossz, a hiba ugyan az. Azért választottuk ezt a márkát, mert ugy gondoltuk megbizható. Hát ebben tévedtünk!
Címkék: #Pocskai Györgyné
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

MISZORI LÁSZLÓ
3 Csillagok

Panasonic plazma tv

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv sajnos én nem dicsekedhetek , a márkával ugyanis viera plazma tv-m 2,5 év után felmondta a szolgálatot a TNPA5072 számú panelt kéne kicserélni ami oly 50 e ft körül van és ez nekem ez nagyon sok azt hittem mivel ily szuper tv-t vettem legalább 6-7 évig birja, ha még 20körül megtudnák javitani az jó lenne de igy megy félre a sarokba nagyott csalodtam a márkába. Tisztelettel MSZORI L

chicaloca
5 Csillagok

panasonic

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Most karácsonykor kaptam meg életem első panasonic termékét, ami egy ébresztős rádiós óra. Nagyon megvagyok eddig vele elégedve. Sok helyről hallom, hogy ha videókamerát akar az ember venni akkor is csak panasonicot vegyen az ember.
Címkék: ## elektronika videókamera tv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gubány Henrietta
5 Csillagok

Panasonic Plazmatévé

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már két éve megvan a Panasonic márkájú plazmatévénk, és nagyon szeretjük. Kitűnő a képminőség, nagyon jó a hangzása, műszakilag teljesen problémamentes volt ez alatt a két év alatt. Nem bántuk meg, hogy ez mellett a márka mellett döntöttünk.
Címkék: ## film# tv# csatorna# márka
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Panasonic Magyarország Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Budafoki út 97
  1117  Budapest
 2. Soroksári út 48
  1095  Budapest
 3. Budafoki út 57/A
  1111  Budapest
 4. Bercsényi Útca 32/A
  1116  Budapest
 5. Október 23. Utca 8-10.
  1117  Budapest
 6. Karinthy Frigyes Utca 15
  1117  Budapest