Pannónia Magánorvosi Centrum, Budapest

Cím:
Pannónia Utca 35-37. Fszt.2.
Irányítószám/Település:
1136 Budapest
Telefon:
(1) 330 1143
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Pannónia Magánorvosi Centrum kiemelt területei:
emésztőszervi betegségek teljeskörű kivizsgálása és kezelése, fájdalommentes gyomor és vastagbéltükrözés, aranyeres panaszok kivizsgálása és kezelése, kilégzési tesztek (helicobacter, lisztérzékenység, tejcukor érzékenység), teljeskörű laboratóriumi kivizsgálás, dietetikai tanácsadás, mesterséges táplálás (táplálkozási problémák és zavarok speciális ellátóhelye), endokrinológia, kardiológia, pszichiátria, ideggyógyászat, foglalkozás egészségügy, angiológia, érsebészet, urológia, andrológia, ultrahang, gyógytorna, reumatológia.

Cégleírás
Köszöntöm Önt, mint a Pannónia Magánorvosi Centrum alapítója és orvos igazgatója. A rendelő megnyitásával célunk volt egy olyan egészségügyi intézmény létrehozása, ahol semmi sem fontosabb, mint a hozzánk érkező páciensek sorsa, mielőbbi gyógyulása, szakszerű és teljes körű ellátása. Minden vágyunk egy békés, megbízható, nyugodt légkörű rendelő, melyben a gyógyulni vágyók hozzáértő gondoskodást, professzionális ellátást és hatékony kezelés kapnak. Rendelőnkben egyes szakterületek kiemelkedő orvosai segítik a mihamarabbi gyógyulást.
Orvos kollégáim elismert szaktudása párosul a betegek iránti legteljesebb empátiával, szakmai igényességgel és hozzáértéssel. Szakrendelőnk több profilú, a szakmák jeles képviselői dolgoznak intézetünkben az Ön egészségéért. Meggyőződésünk, hogy a Pannónia Magánorvosi Centrum olyan nyugodt sziget a viharos hazai vizeken, amire már sokan vártak.
Bízom abban, hogy érdeklődésével és egészségügyi problémáival, bizalmával megtiszteli rendelőnket.
Idegen nyelvű leírás
Pannónia Magánorvosi Centrum Kft. 1136 Budapest, Pannónia u.35-37.Tel./fax: 06-1-330-1143 06 30-420-2991 Please contact us by phone or email: PMC [info@pmcmed.hu]

Vélemények

Danuska
5 Csillagok

PMC

2011. december 7.

A Pannónia Magánorvosi Centrumot ajánlom minden egyes embernek!!! ha itt kezelik garantáltan meggyógyul!!!! nekem elhihetik!!!

Írjon véleményt a(z) Pannónia Magánorvosi Centrum részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Visegrádi Utca 74.
  1132  Budapest
 2. Podmaniczky U. 1-3.
  1065  Budapest

 3. Távolság: 1.14 km
  Adatok
  Nagymező U.21. Utca 21
  1065  Budapest
 4. Munkácsy Mihály Utca 23.
  1063  Budapest
 5. Frankel Leó Utca 9. Mfsz. 28.
  1027  Budapest
 6. Kapás Utca 26, A Épü
  1027  Budapest