Pannonfitt Kft., Budapest

Cím:
Szent Korona U. 208.
Irányítószám/Település:
1162 Budapest - XVI. KER.
Telefon:
(1) 402 0866
Mobile:
(20) 962 1130
Fax:
(1) 402 0867
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Pannonfitt minőség - életminőség. Cégunk profilja a család egészségének megőrzése, a családi harmónia megteremtése. Az egészség megőrzésének titka az egészséges táplálkozás és életmód. A termékeink ( titániumedény, masszázsfotel, masszászfürdő ), hozzásegítik Önt és családját az egészség és a vitalitás megőrzéséhez.

Cégleírás
A PANNONFITT Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. 1996-os alapítása óta foglalkozik kereskedelmi tevékenységgel. Mára már területi képviselőink, üzleteink az egész országban megtalálhatóak. Cégünk jelmondata: Pannonfitt minőség - életminőség. Vásárlóink magas színvonalú, exkluzív termékeinkkel mindennapi életüket tehetik könnyebbé, egészségesebbé. Célunk a személyes tanácsadáson alapuló értékesítés, a magas színvonalú vevőgondozás, a kiemelkedő szervízhálózat fenntartása és folyamatos fejlesztése. Termékeink kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, az egyéni és közösségi testi-lelki megújulás megteremtéséhez.
PANNONFITT Kft. által forgalmazott titánium edények mind gyártástechnológiában, mind minőségben egyedülállóak Magyarországon. Kézi öntéssel készülnek, ezért nincs felületi egyenetlenségük. A gyártástechnológiából, valamint a speciális anyagból adódóan ez edény a mechanikai sérüléseknek ellenálló, és könnyen tisztítható. Az alumínium jó hőátvitele miatt az öntvény fő alkotóeleme. Szintén az alapanyagok között található a mangán és a szilícium is, melyek a keménységet hivatottak biztosítani. A főzőfelület nem sima, mikroszkopikus kiemelkedések találhatók rajta, amelyek titániumoxiddal vannak keményítve (amelynek a keménysége megközelíti a gyémántét).
A kiemelkedések közötti terület titánkerámiával van kitöltve, ez a titániumoxiddal együtt biztosítja a rendkívül kemény és ellenálló, valamint a gyakorlatilag teljesen tapadásmentes felületet. Főzésnél és sütésnél - a speciális bevonatnak köszönhetően - nem párolog az edény anyaga úgy, mint például a teflon bevonat esetében. Ráadásul a teflon hő hatására meglágyul, és könnyen karcolódik, lekopik, és a belőle kipárolgó gázok egészségre káros hatásúak. Az edényeknek a talpa és a fala vastag (7, ill. 4 mm), a maximális energia maximális hasznosításának érdekében. A tűzhelyre helyezve szinte másodpercek alatt eléri a megfelelő hőmérsékletet.

Vélemények

károly46
5 Csillagok

hozzászolás

2013. október 16.

én a mai napon azaz 2013 október 16án tartottam a bemutatott igaz félve de nem csalódtam sem az előadóban sem a meghirdetett ajándéknak köszönöm szuperinfo és a pónzór PANNONFITTnek ezt a remek délutánt dr FERICH TIBOR úrnak.remélem az úr nevét jól irtam és nem sértem személyiségi jogait üdv.Károly

László Józsefné
1 Csillagok

Vélemény

2013. július 1.

Engem tavaly értesitettek telefonon, hogy nyertem az üdülési kártyát. Időpont egyeztetéssel vártam a képviselőjüket, vendégekkel együtt. Jött egy telefon, hogy két hét mulva jelentkezik, mert Bp-en kell maradnia . Persze azóta semmi hír róla .Irtam a Pannonfitt cimére emailt, azt válaszolták, kivizsgálják és értesítenek. Na azóta is vizsgálják. Lehet, hogy a Sz.G. Úr --akinek jönni kellett volna -- eltévedt ? Ugyan már.... kinek kellett az én nyereményem ? Szégyen ..Mégegyszer nem dőlök be ilyen sz... Népbolondítás ...De akkor miért telefonáltak ? Nevetésges ... Üdv. Lászlóné Mária

banyanya
3 Csillagok

nyereményjáték

, 2013. június 27.

Sosem értettem egyet az efféle értékesítési módszerrel, de mindenki ott próbálkozik, ahol lehet. Az említett cég nem holmi bóvlit forgalmaz (nap mint nap használom), illetve nem csupán nyereményjátékokon keresztül(melyeken ténylegesen, mindenféle váratlan terheltségtől mentesen lehet a nyereményt átvenni), hanem kiállításokon is próbálja vevőkörét szélesíteni, de sajnos manapság az embereknek egyre kevésbé van erre igényük/pénzük/idejük, így más utakat is be kell járni. A bánatpénz arra jó, hogy ha valaki kellő anyagi fedezet nélkül, pusztán nagyzási hóbortból megrendelne valamit, a cég a gyártót ki tudja fizetni, mivel az áru nem csettintésre terem, hanem meg kell rendelni és ki kell fizetni, ahogy az ott dolgozókat is.

Takács Géza
2 Csillagok

vélemény

2013. június 3.

T Cim!A feleségem nyert egy üdülési kártyát amire 78000Ft van irva,de azt a felvilágositást adták Zalakaroson érdeklődésemre,hogy a "fogyasztásom"30%-a csak a kedvezmény!A mult héten egy másik hölgy ugyanonnan azt mondta elkölthető mind a 78000Ft!Kérdezném,melyik változat az igaz?Amennyiben az első verzió,akkor ez félrevezetés,mert azt kellett volna mondani,ráirni,az üzletkötőjüknek is,hogy a mindenkori ,ottani költség 30%-a a nyeremény,mert igy egyértelmű és korrekt ugy gondolom!?Kérem szives válaszukat,mi az igazság ez ügyben?Üdv T Géza!
Címkék: #üdülési kártya#információErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hanczné
1 Csillagok

nyeremény üdülési kártyára

2013. március 4.

2013.03-02 16.00 órára vártam a nyereményem átadására 8ad magammal,este 6 órakor már a ... méregtől kezdett fájni a fejem. A szegény emberekkel mindent meg lehet csinálni? Se 1 telefon, se 1 sms, hogy nem érünk oda. Remélem más tanul a káromból, s elküldi őket melegebb tájra

Sóber Józsefné
1 Csillagok

zaklatnak

2013. február 9.

Nem vettem át az árút, visszamondtam nyolc munkanapon belül és bánatpénzt követelnek, már bírósággal fenyegetnek.

Bauer Jozsef
2 Csillagok

nyeremény játék

, 2013. január 31.

... a meg beszélt időre nem jött meg a cég képviselője és még arra sem volt hajlandó hogy ,felhívjon ne várjuk ne várjuk és azóta sem jelentkezett .

Finta László
1 Csillagok

Nyeremény játék

, 2013. január 11.

Jó hogy megnéztem ezt a játékot már egyszer beugrottam egy ilyen buliba még egyszer nem fogok

Szabó Dénes
1 Csillagok

nyeremény

, 2013. január 4.

ha nyerek valamit,akkor miért kell nekem még szervezési tevékenységet is folytatnom,és embereket kényszeríteni,hogy egy órát csendben üljenek nálam??????????
Címkék: #milyen cimkétErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

hencsi
2 Csillagok

nyereményjáték

2012. július 20.

ezek a nyereményjátékok mindig valamire épülnek kérdés hány hiszékeny ember van szerencsére hamar ráébredtem a mögötte lévő turpisságra így lemondtam a nyereményről nem vásárolni szerettem volna hanem játszani és valóban nyerni úgy látszik a nyeremény sincs ingyen nem elég csak a helyes megfejtést elküldeniÍrjon véleményt a(z) Pannonfitt Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Rákosi út 81.
  1162  Budapest

 2. Távolság: 730 m
  Adatok
  Lajos Utca
  1162  Budapest
 3. Mátyás Kir. U. 19
  1038  Budapest
 4. Iskola U.17.
  1011  Budapest
 5. Arany János Utca 55.
  1162  Budapest

 6. Távolság: 1.07 km
  Adatok
  Futórózsa Utca 95
  1165  Budapest