Pannonfitt Kft., Budapest

13 Vélemények
Pannonfitt Kft.
Szent Korona U. 208
1162 Budapest - XVI. Kerület
(1) 402 0866
(1) 402 0867
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Pannonfitt minőség - életminőség. Cégunk profilja a család egészségének megőrzése, a családi harmónia megteremtése. Az egészség megőrzésének titka az egészséges táplálkozás és életmód. A termékeink ( titániumedény, masszázsfotel, masszászfürdő ), hozzásegítik Önt és családját az egészség és a vitalitás megőrzéséhez.


Cégleírás
A PANNONFITT Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. 1996-os alapítása óta foglalkozik kereskedelmi tevékenységgel. Mára már területi képviselőink, üzleteink az egész országban megtalálhatóak. Cégünk jelmondata: Pannonfitt minőség - életminőség. Vásárlóink magas színvonalú, exkluzív termékeinkkel mindennapi életüket tehetik könnyebbé, egészségesebbé. Célunk a személyes tanácsadáson alapuló értékesítés, a magas színvonalú vevőgondozás, a kiemelkedő szervízhálózat fenntartása és folyamatos fejlesztése. Termékeink kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, az egyéni és közösségi testi-lelki megújulás megteremtéséhez.
PANNONFITT Kft. által forgalmazott titánium edények mind gyártástechnológiában, mind minőségben egyedülállóak Magyarországon. Kézi öntéssel készülnek, ezért nincs felületi egyenetlenségük. A gyártástechnológiából, valamint a speciális anyagból adódóan ez edény a mechanikai sérüléseknek ellenálló, és könnyen tisztítható. Az alumínium jó hőátvitele miatt az öntvény fő alkotóeleme. Szintén az alapanyagok között található a mangán és a szilícium is, melyek a keménységet hivatottak biztosítani. A főzőfelület nem sima, mikroszkopikus kiemelkedések találhatók rajta, amelyek titániumoxiddal vannak keményítve (amelynek a keménysége megközelíti a gyémántét).
A kiemelkedések közötti terület titánkerámiával van kitöltve, ez a titániumoxiddal együtt biztosítja a rendkívül kemény és ellenálló, valamint a gyakorlatilag teljesen tapadásmentes felületet. Főzésnél és sütésnél - a speciális bevonatnak köszönhetően - nem párolog az edény anyaga úgy, mint például a teflon bevonat esetében. Ráadásul a teflon hő hatására meglágyul, és könnyen karcolódik, lekopik, és a belőle kipárolgó gázok egészségre káros hatásúak. Az edényeknek a talpa és a fala vastag (7, ill. 4 mm), a maximális energia maximális hasznosításának érdekében. A tűzhelyre helyezve szinte másodpercek alatt eléri a megfelelő hőmérsékletet.
Kulcsszavak:
Harmónia, Masszázsfotel, Masszázs, Egészség, Vitalitás, Életmód, Fotel, Egészséges, Minőség, Család, Életminoség, Pannonfitt, Titániumedény, Masszázsfürdo
Pannonfitt Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

károly46

hozzászolás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

én a mai napon azaz 2013 október 16án tartottam a bemutatott igaz félve de nem csalódtam sem az előadóban sem a meghirdetett ajándéknak köszönöm szuperinfo és a pónzór PANNONFITTnek ezt a remek délutánt dr FERICH TIBOR úrnak.remélem az úr nevét jól irtam és nem sértem személyiségi jogait üdv.Károly

László Józsefné

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Engem tavaly értesitettek telefonon, hogy nyertem az üdülési kártyát. Időpont egyeztetéssel vártam a képviselőjüket, vendégekkel együtt. Jött egy telefon, hogy két hét mulva jelentkezik, mert Bp-en kell maradnia . Persze azóta semmi hír róla .Irtam a Pannonfitt cimére emailt, azt válaszolták, kivizsgálják és értesítenek. Na azóta is vizsgálják. Lehet, hogy a Sz.G. Úr --akinek jönni kellett volna -- eltévedt ? Ugyan már.... kinek kellett az én nyereményem ? Szégyen ..Mégegyszer nem dőlök be ilyen sz... Népbolondítás ...De akkor miért telefonáltak ? Nevetésges ... Üdv. Lászlóné Mária

banyanya

nyereményjáték

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sosem értettem egyet az efféle értékesítési módszerrel, de mindenki ott próbálkozik, ahol lehet. Az említett cég nem holmi bóvlit forgalmaz (nap mint nap használom), illetve nem csupán nyereményjátékokon keresztül(melyeken ténylegesen, mindenféle váratlan terheltségtől mentesen lehet a nyereményt átvenni), hanem kiállításokon is próbálja vevőkörét szélesíteni, de sajnos manapság az embereknek egyre kevésbé van erre igényük/pénzük/idejük, így más utakat is be kell járni. A bánatpénz arra jó, hogy ha valaki kellő anyagi fedezet nélkül, pusztán nagyzási hóbortból megrendelne valamit, a cég a gyártót ki tudja fizetni, mivel az áru nem csettintésre terem, hanem meg kell rendelni és ki kell fizetni, ahogy az ott dolgozókat is.

Takács Géza

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

T Cim!A feleségem nyert egy üdülési kártyát amire 78000Ft van irva,de azt a felvilágositást adták Zalakaroson érdeklődésemre,hogy a "fogyasztásom"30%-a csak a kedvezmény!A mult héten egy másik hölgy ugyanonnan azt mondta elkölthető mind a 78000Ft!Kérdezném,melyik változat az igaz?Amennyiben az első verzió,akkor ez félrevezetés,mert azt kellett volna mondani,ráirni,az üzletkötőjüknek is,hogy a mindenkori ,ottani költség 30%-a a nyeremény,mert igy egyértelmű és korrekt ugy gondolom!?Kérem szives válaszukat,mi az igazság ez ügyben?Üdv T Géza!
#üdülési kártya#információ
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hanczné

nyeremény üdülési kártyára

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2013.03-02 16.00 órára vártam a nyereményem átadására 8ad magammal,este 6 órakor már a ... méregtől kezdett fájni a fejem. A szegény emberekkel mindent meg lehet csinálni? Se 1 telefon, se 1 sms, hogy nem érünk oda. Remélem más tanul a káromból, s elküldi őket melegebb tájra

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Pannonfitt Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Rákosi út 81.
  1162  Budapest
 2. Lajos Utca
  1162  Budapest
 3. Mátyás Kir. U. 19
  1038  Budapest
 4. Iskola U.17.
  1011  Budapest
 5. Arany János Utca 55.
  1162  Budapest
 6. Futórózsa Utca 95
  1165  Budapest