Papp Bútorházak Kft., Szeged

Papp Bútorházak Kft.
Vásárhelyi Pál U. 1-3
6724 Szeged
Csongrád
(62) 542 165
(30) 279 1783
(62) 424 774
(62) 542 167
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Bútorok árusításával 1992 óta foglalkozunk, egyre bővülő kínálatunkat Szegedi és Hódmezővásárhelyi üzletünkben tekinthetik meg. Széles termékskálánk és 19 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy legyen szó akár lakásról, akár irodáról, nálunk igényeinek megfelelő minőségű és árfekvésű terméket talál.


Cégleírás
A Papp Bútorházak alapító tagja, az Első Magyar Bútorüzlet hálózatnak amely 2009. májusában került megalapításra Szegeden. Küldetése, hogy felvegye a versenyt a külföldi bútorüzlet hálózatokkal. A magyar bútorok semmivel sem rosszabbak, mint a külföldön gyártottak. Sőt: a külföldi bútoráruházak polcai tele vannak magyar termékekkel. Amiben a multinacionális vállalatok kétségtelenül jobbak, az a szolgáltatás színvonala. Ezen szeretnénk javítani és felvenni a versenyt, hogy visszahódítsuk a vásárlókat. Célunk, hogy az Első Magyar Bútorüzlet Hálózat a hazánk legkedveltebb és legnagyobb bútorüzlet hálózata legyen.

Az Első Magyar Bútorüzlet Hálózat kínálatában elsősorban középkategóriás jó minőségű, elérhető árú termékek szerepelnek. A kezdeményezéshez eddig mintegy negyven üzlet csatlakozott ugyanannyi településről, és a tervek szerint egy éven belül mintegy 100 üzlet alkot országos hálózatot.

A hálózat tagjai használhatják a szervezet védjegyét és élvezhetik az ezzel járó beszerzési kedvezményeket, marketingtámogatást és képzéseket, ugyanakkor szigorú feltételeket is kell teljesíteniük: csak minőségi termékeket forgalmazhatnak, melyek többségének hazai eredetűnek kell lennie, ezzel támogatva a bútoripar megerősödését és a munkahelyek megőrzését. A vevők kiszolgálásánál is komoly feltételeket kell teljesíteni, törekedve a vevők elégedettségére.
Kulcsszavak:
Bútor, Asztal, Szekrény, Szék, Gardrób, Szekrénysor, Bútorbolt, Bútoráruház, Ülőgarnitúra, Kanapék, Számítógépasztal, Bútorüzlet, Étkező Garnitúra, Konyhabútor, Sarok Ülők
Papp Bútorházak Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Papp Bútorházak Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Vásárhelyi P. út 18.
  6724  Szeged
 2. Szatymazi U. 2/B
  6724  Szeged
 3. Francia U. 25.
  6724  Szeged
 4. Vasas Szent Péter út 10.
  6724  Szeged
 5. Bakay Nándor U. 29.
  6724  Szeged
 6. Csongrádi Sgt. 35.
  6724  Szeged