Patakparti Állatorvosi Rendelő, Ajka

Cím:
Deák Ferenc Utca 54.
Irányítószám/Település:
8400 Ajka
Megye:
Veszprém
Mobile:
(30) 288 5824
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

dr. Bauer András +36(30)288-5824
dr. Csáky-Marót Lilla +36(20)484-8183

Vélemények

Dorina 14
5 Csillagok

Kistukám

, 2012. szeptember 26.

Az én kiskutyám nagyon beteg volt, de itt hamar segítettek rajta! Kedvesek az orvosok! Én sokszor voltam úgy hogy nem volt pénzem kifizetni az ellátást csak jövő hónapba tudtam, és egy szó nélkül elláták a kiskutyám. Nagyon hálás vagyok nekik és boldogan ajánlom bárkinek, mert akár milyen gondja van, itt mindig segítenek!

PurgernéT.Tímea
5 Csillagok

hozzáállás és ellátás és infó

2011. július 20.

Nem tudtam megállni értékelés nélkül!Dr.Bauer Zsolt-al kerültünk kapcsolatba a cicánk révén és a maximumnál is többre értékelném a hozzáállását,a munkáját és a tájékoztatását is.A LEGJOBB állatorvos akivel valaha találkoztunk!!!Bátran ajánlom mindenkinek!Köszönet mindenért!
Címkék: #cicaellátásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

burkus
1 Csillagok

ivartalanítási akció

2011. április 16.

Tavaly tavasszal ivartalanították a kutyámat az akciojuk keretében a kutya azóta már kétszer tüzelt , bárhol utána néztem vagy kérdeztem mindenütt azt mondták hogy ivartalanítás után nem tüzelhet a kutyám, mivel kivették a petefészkét ami a tüzelést csinálja, másik állatorvosok azt mondták, hogy valamit benthagytak "a petefészket" ezért tüzel beszéltem a városban egy cicás gazdával neki is ivarzott a macskája amíg máshol rendbe nem rakták senkinek nem ajánlom őket olcsók de a munkályuk is minőségtelen
Címkék: #elrontott ivartalanításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

füles
1 Csillagok

kezelés

2010. március 26.

Nem ajánlom őket senkinek a fül gyulladt kutyámra csak ránéztek adtak egy fülcseppet és közölték jó lesz ez tartott 3 hónapig, mire a kutya füle már szinte lerohadt erre közölték hogy gyógyíthatatlan így fog elpusztulni, majd elvittem másik orvoshoz, egy hete kezeli és már most szebb a füle mint amivel ott kezdtem ha egészséges kutyát akar valaki a kedvesség kevés nem ajánlom senkinek a Patakparti rendelőt
Címkék: ## rossz# állatorvos# fülkezelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gottfried Ariel Tibor
4 Csillagok

állatorvos

, 2009. december 11.

A kutyámat hozzá vittem pár hete és meglepődtem hogy milyen kedves a doktornő.Szépen elmagyarázta mi a baja a kutyusomnak és írt fel kenőcsöt. Szerintem legközelebb is ha valami baja van a kutyámnak hozzájuk fogok menni a Patakparti Állatorvosi Rendelőbe. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Címkék: ## rendes türelmesErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Patakparti Állatorvosi Rendelő részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. 8500  Pápa
 2. Batthyány Utca 28
  8500  Pápa
 3. Anna Tér 11
  8500  Pápa
 4. Gyurátz Ferenc Utca 16
  8500  Pápa
 5. Előd U. 34
  8200  Veszprém
 6. Lehel Utca 17
  8300  Tapolca