PC- MAX KFT., Debrecen

Cím:
Kossuth U 29/1.
Irányítószám/Település:
4024 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 531 530
Telefon:
(52) 531 531
Fax:
(52) 531 530
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A PC-MAX 1995 óta van jelen Debrecen kereskedelmi vérkeringésében. Tevékenységi körünk kezdetben kizárólag számítástechnikai eszközök forgalmazásából és szervizelésébol állt. A piaci lehetoségek hatására valamint a folyamatosan bovülo ügyfélkörünk jobb kiszolgálásának érdekében szolgáltatásaink köre kiegészült más irodatechnikai berendezések szervizelésével, kellékellátásával és javításával. Cégünk a PC-MAX Irodatechnika Kft. átfogó szolgáltatást nyújt Önök számára az irodaautomatizálás minden területét érintve.

Cégleírás
A PC-MAX 1995 óta van jelen Debrecen kereskedelmi vérkeringésében. Tevékenységi körünk kezdetben kizárólag számítástechnikai eszközök forgalmazásából és szervizeléséből állt. A piaci lehetőségek hatására valamint a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk jobb kiszolgálásának érdekében kereskedelmi tevékenységünket kiterjesztettük a másolás és nyomtatástechnikára ezek kellékeinek valamint a pénztárgépek forgalmazásra. Szolgáltatásaink köre kiegészült más irodatechnikai berendezések szervizelésével, kellékellátásával és javításával. Cégünk a PC-MAX Irodatechnika Kft. átfogó szolgáltatást nyújt Önök számára az irodaautomatizálás minden területét érintve.
- Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a másolástechnikához, tartozó készülékekhez. - Irodai kisgépek és kiegészítők forgalmazása és szervizelése. - A másológépeken végzett rendszeres szerződés alapján végzett karbantartás ill. teljes körű karbantartás és javítási szolgáltatásunk. - Lézer és tintasugaras nyomtatók valamint fénymásoló gépek kazettáinak tintapatronjainak újrahasznosítása, töltése.
- Komplett számítógép konfigurációkat, részegységeket, kiegészítőket, szoftvereket forgalmazunk kedvező áron figyelembe véve partnereink különleges igényeit is. Számítógépek, perifériák, szoftverek telepítése folyamatos felügyelete. Szakembereinket a technikai eszközök üzemeltetésében nagykereskedelmi partnereinken keresztül érkező szerviz dokumentációk valamint szerviztanfolyamokon megszerzett széleskörű tudás segíti, hogy a rendkívül gyorsan modernizálódó irodatechnikai eszközök üzemeltetését, javítását az elvárható legmagasabb fokon lássák el. A nagy értékű irodai berendezések vásárlásához részletfizetési lehetőséget biztosítunk ill. másológépek, nyomtatók bérletével állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Gazdasági információk

Adószám
11621177-2-09
TEÁOR kód
9511 - Számítógép, -periféria javítása

Vélemények

vasarlo
3 Csillagok

velemeny

2014. január 15.

"A cégek kérésére eltávolítjuk az anonim felhasználók negatív véleményeit." Ez igazan objektiv hozzaallas. Igy felesleges leirnom, hogy bar jo a kinalat, az arak is kellemesek, a hozzaallas, ahogyan a pesti boltban egyik elado (le)kezelte a dolgokat, enyhen megdobbento volt. Nem mennek reszletekbe, de meg nekem kellett volna rosszul ereznem magam, hogy az elso gep, amit vasaroltam meghibasodott, a cseregep is rakoncatlankodott es nem az volt benne, amit irtak. Szerencsere a fiatalabbik kolleganovel sikerult lerendeznem a keredest, es elhozhattam egy hasznalhato gepet. Koszonet a pro/kontra tapasztalatert.
Címkék: #jo is rossz isErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tibcsy
5 Csillagok

PC - Max

, 2009. december 21.

A PC-Max véleményem szerint megfelelő hely arra, hogy a számítógéphez tartozó alkatrészeket, hardvereket beszerezzük. Az eladók roppant segítőkészek, kedvesek, szakszerűek. Ha felmerül valamilyen kérdés, tudják rá a választ és megpróbálják a legjobb megoldást keresni. Az áruválaszték bő, lehet válogatni kedvünkre. Az árak sem magasak, tudom ajánlani ha szükség van valamire a számítógéppel kapcsolatban. Amikor legutóbb náluk jártam, akkor is rögtön odajöttek hozzám és próbáltak segíteni. Tintapatront is tőlük vettem a nyomtatóba. Szervizeléssel is foglalkoznak. Ajánlani tudom őket.
Címkék: ## számítógép# monitorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

marcsi-35
5 Csillagok

számítógép

, 2009. december 12.

Ez az üzlet azóta is műúködik . Segítőkész ,hozzáértő eladókkal ,bő áruválasztékkal . Ajánlom őket !
Címkék: ## számítógép# alkatrészekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Molnár Lajosné
5 Csillagok

LG monitor

2009. augusztus 12.

LG monitor szervize ügyében segítségüket, emberségüket tisztelettel megköszönöm. További jó és sikeres munkát kívánok: Molnár Lajosné Abádszalók, Nagydiófa u. 26
Címkék: ## monitor szervízErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bottlik József
5 Csillagok

PC-Max

, 2007. december 17.

Évek óta náluk vásárolok mindent ami a számítógépemhez szükséges . Megtalálható náluk a számítógépen kívül minden hozzá tartozó dolog .Kérésre összeszereleik a gépet ,feltelepítik a programokat. Ha valami extra kérésem van ,akkor azt beszerzik .Az áraik korrektek. A két eladó jó szakember ,segítőkész . Bátran ajánlom ezt a boltot ,mert itt egyben van minden : bő választék ,jó árak és szaksegítség !
Címkék: ## számítástechnika# nyomtató# webkameraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) PC- MAX KFT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth U. 29/1.
  4024  Debrecen
 2. Kossuth U. 8.
  4024  Debrecen
 3. Batthyány U. 10.
  4024  Debrecen
 4. Liszt Ferenc Utca 1.
  4024  Debrecen
 5. Kossuth U. 55.
  4024  Debrecen

 6. Távolság: 310 m
  Adatok
  Piac Utca 69
  4025  Debrecen