PC- MAX KFT., Debrecen

5 Vélemények
PC- MAX KFT.
Kossuth U 29/1.
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 531 530
(52) 531 531
(52) 531 530
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
11621177-2-09
TEÁOR kód
9511 - Számítógép, -periféria javítása

Leírás

A PC-MAX 1995 óta van jelen Debrecen kereskedelmi vérkeringésében. Tevékenységi körünk kezdetben kizárólag számítástechnikai eszközök forgalmazásából és szervizelésébol állt. A piaci lehetoségek hatására valamint a folyamatosan bovülo ügyfélkörünk jobb kiszolgálásának érdekében szolgáltatásaink köre kiegészült más irodatechnikai berendezések szervizelésével, kellékellátásával és javításával. Cégünk a PC-MAX Irodatechnika Kft. átfogó szolgáltatást nyújt Önök számára az irodaautomatizálás minden területét érintve.


Cégleírás
A PC-MAX 1995 óta van jelen Debrecen kereskedelmi vérkeringésében. Tevékenységi körünk kezdetben kizárólag számítástechnikai eszközök forgalmazásából és szervizeléséből állt. A piaci lehetőségek hatására valamint a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk jobb kiszolgálásának érdekében kereskedelmi tevékenységünket kiterjesztettük a másolás és nyomtatástechnikára ezek kellékeinek valamint a pénztárgépek forgalmazásra. Szolgáltatásaink köre kiegészült más irodatechnikai berendezések szervizelésével, kellékellátásával és javításával. Cégünk a PC-MAX Irodatechnika Kft. átfogó szolgáltatást nyújt Önök számára az irodaautomatizálás minden területét érintve.
- Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a másolástechnikához, tartozó készülékekhez. - Irodai kisgépek és kiegészítők forgalmazása és szervizelése. - A másológépeken végzett rendszeres szerződés alapján végzett karbantartás ill. teljes körű karbantartás és javítási szolgáltatásunk. - Lézer és tintasugaras nyomtatók valamint fénymásoló gépek kazettáinak tintapatronjainak újrahasznosítása, töltése.
- Komplett számítógép konfigurációkat, részegységeket, kiegészítőket, szoftvereket forgalmazunk kedvező áron figyelembe véve partnereink különleges igényeit is. Számítógépek, perifériák, szoftverek telepítése folyamatos felügyelete. Szakembereinket a technikai eszközök üzemeltetésében nagykereskedelmi partnereinken keresztül érkező szerviz dokumentációk valamint szerviztanfolyamokon megszerzett széleskörű tudás segíti, hogy a rendkívül gyorsan modernizálódó irodatechnikai eszközök üzemeltetését, javítását az elvárható legmagasabb fokon lássák el. A nagy értékű irodai berendezések vásárlásához részletfizetési lehetőséget biztosítunk ill. másológépek, nyomtatók bérletével állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Szaktanácsadás, Számítógép, Alaplap, Hardware, Memória, Processzor, Számítógép Szerviz, Hálózattervezés, Számítástechnikai Alkatrészek, Számítógép Konfiguráció, Monitor javítás, Monitor Szerviz, Internetes Szoftverfejlesztés, Szoftverfejlesztés, Szoftver, Irodatechnika, Adatbázis, Weblaptervezés, Internet, Kiadványszerkesztés, Látványtervezés, Weblap üzemeltetés
A PC- MAX KFT. cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

vasarlo

velemeny

több, mint 6 hónappal ezelőtt

"A cégek kérésére eltávolítjuk az anonim felhasználók negatív véleményeit." Ez igazan objektiv hozzaallas. Igy felesleges leirnom, hogy bar jo a kinalat, az arak is kellemesek, a hozzaallas, ahogyan a pesti boltban egyik elado (le)kezelte a dolgokat, enyhen megdobbento volt. Nem mennek reszletekbe, de meg nekem kellett volna rosszul ereznem magam, hogy az elso gep, amit vasaroltam meghibasodott, a cseregep is rakoncatlankodott es nem az volt benne, amit irtak. Szerencsere a fiatalabbik kolleganovel sikerult lerendeznem a keredest, es elhozhattam egy hasznalhato gepet. Koszonet a pro/kontra tapasztalatert.

Tibcsy

PC - Max

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A PC-Max véleményem szerint megfelelő hely arra, hogy a számítógéphez tartozó alkatrészeket, hardvereket beszerezzük. Az eladók roppant segítőkészek, kedvesek, szakszerűek. Ha felmerül valamilyen kérdés, tudják rá a választ és megpróbálják a legjobb megoldást keresni. Az áruválaszték bő, lehet válogatni kedvünkre. Az árak sem magasak, tudom ajánlani ha szükség van valamire a számítógéppel kapcsolatban. Amikor legutóbb náluk jártam, akkor is rögtön odajöttek hozzám és próbáltak segíteni. Tintapatront is tőlük vettem a nyomtatóba. Szervizeléssel is foglalkoznak. Ajánlani tudom őket.
## számítógép# monitor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

marcsi-35

számítógép

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez az üzlet azóta is műúködik . Segítőkész ,hozzáértő eladókkal ,bő áruválasztékkal . Ajánlom őket !
## számítógép# alkatrészek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Molnár Lajosné

LG monitor

több, mint 6 hónappal ezelőtt

LG monitor szervize ügyében segítségüket, emberségüket tisztelettel megköszönöm. További jó és sikeres munkát kívánok: Molnár Lajosné Abádszalók, Nagydiófa u. 26

Bottlik József

PC-Max

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Évek óta náluk vásárolok mindent ami a számítógépemhez szükséges . Megtalálható náluk a számítógépen kívül minden hozzá tartozó dolog .Kérésre összeszereleik a gépet ,feltelepítik a programokat. Ha valami extra kérésem van ,akkor azt beszerzik .Az áraik korrektek. A két eladó jó szakember ,segítőkész . Bátran ajánlom ezt a boltot ,mert itt egyben van minden : bő választék ,jó árak és szaksegítség !
## számítástechnika# nyomtató# webkamera
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) PC- MAX KFT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth U. 29/1.
  4024  Debrecen
 2. Kossuth U. 8.
  4024  Debrecen
 3. Batthyány U. 10.
  4024  Debrecen
 4. Szent Anna U. 18
  4024  Debrecen
 5. Kossuth U. 55.
  4024  Debrecen