Photocomp -Kazincbarcika/Volt Photohall/

Cím:
Fő Tér 2.
Irányítószám/Település:
3700 Kazincbarcika
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
48/412-474
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

.Az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról folyamatosan tájékoztatjuk Önt weboldalunkon, így érdemes gyakran ellátogatnia hozzánk. Stratégiánk, hogy mindig a piaci újdonságokat, a legfrissebb technológiákkal felszerelt elektronikai termékeket tesszük elérhetővé a magyar vásárlóközönség számára, boltjainkban és webáruházunkban egyaránt.

Bizonyára Önnek is sok döntést kell hoznia nap, mint nap. Mi a Photo hall-nál abban segítünk, hogy az Ön számára legjobb notebook-ot, digitális fényképezőgépet, mobiltelefont, GPS-készüléket ajánljuk és szaktanácsokkal támogatjuk Önt döntésében.

Cégleírás
Webáruházunkban teljes termékválasztékunkat megtekintheti és on-line meg is rendelheti. A választásban itt sem hagyjuk magára, hiszen felkészült szakértőnk a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésére weboldalunkon keresztül is választ ad.

A privatizáció során, 1991-ben a hazai piacon már 40 éve, meghatározó erőként jelen lévő Főfotó Kft. a svájci Porst Holding AG tulajdonába került. Ennek kapcsán masterfranchise jogokat kapott és 19 saját üzlete mellé 1992-ben megnyitotta első Photo Porst franchise üzletét. A hálózat a következő években rohamos fejlődésnek indult, és az 53 saját és közel 200 franchise üzletből álló lánc a legnagyobb franchise hálózat lett Magyarországon.
1996-ban az egész Porst-csoport a Spector Photo Group érdekkörébe került, mely így a világ legnagyobb független fotószolgáltató cége lett. Így a Főfotó is belga tulajdonba került. Az új tulajdonosok a magyarországi hálózatot teljesen függetlenítették a német Porst AG-tól, amelyet 2000-ben el is adtak.
A 13 európai országban jelen lévő Spector Photo Group érdekeltségei kiterjednek a laborálástól a nagykereskedelmen át a komplex kiskereskedelmi rendszerekig.

A belga tulajdonosok elérkezettnek látták az időt, hogy immár nevében is csatlakozzon a Főfotó a Spector hálózat egyik legjelentősebb vállalatához, az 1933-ban alapított Photo hall csoporthoz, amely alatt Franciaországban és Luxemburgban 200 üzlet működik. 2002. novemberétől a Főfotó Kft. saját és franchise partner hálózata Photo hall név alatt a Porst-os hagyományok megtartásával, de jelentős újítások bevezetésével jelent meg a hazai piacon

A cég rugalmasan alkalmazkodik a piaci változásokhoz, ezért termékkínálatában egyre nagyobb hangsúlyt kap a digitális technológia, sokkal szélesebben értelmezve a képalkotás gondolatkörét. Többek között 80 db digitális terminált, úgynevezett DigiBoxot helyez el országszerte, melynek segítségével, gyorsan és könnyen letölthetők és CD-re írhatók a digitális képek.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Photocomp -Kazincbarcika/Volt Photohall/

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Tárkányi Béla U. 11.
  3525  Miskolc
 2. Kazinczy út 20.
  3525  Miskolc
 3. Szentpáli Utca 2-6.
  3525  Miskolc
 4. Arany János Utca 3
  3530  Miskolc
 5. Arany J. U. 3.
  3530  Miskolc
 6. Corvin U. 3
  3525  Miskolc