Pingvin Patika, Szeged

7 Vélemények
Pingvin Patika
Dugonics Tér 1.
6720 Szeged
Csongrád
(62) 426 330
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Pingvinpatika az Ön gyógyszertára. Országos hálózatunk már az interneten is várja Önöket!


  Cégleírás
  Teljesköru gyógyszerválasztékunkon túlmenoen gyógykozmetikumok pl.: Nivea, Plenitude, Vichy, stb., továbbá egyéb gyógytermékek és gyógyteák, kötszerek, vérnyomásmérok széles választékát tartjuk.
  Kulcsszavak:
  Gyógyszertár, Patika, Gyógyszer, Egészség, Vitaminok, Vény, Allergia Elleni Szerek, Antibiotikum, Antidepresszáns, Altató, Gyógyhatású készítmények, Egészségmegőrzés, Gyógyhatású, Készítmények, Lázcsökkentok, Dugonics Patika, Sas Patika, Panda Patika, Gyógyászati készítmények
  A Pingvin Patika cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Lannna

  Pngvin Patika (Szeged, Dugonics tér)

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nem igazán tudom mire vélni a mai esetet, ami velem történt ebben a patikában. Én 2006-ben végeztem gyógyszerészként és kb. a gyógyszertártól 100 m-re az egyetemen dolgozom azóta. Aki benne van a rendszerben érti, hogy a nem patikai dolgozók nem rendelkeznek helyből gyógyszerészi működési igazolvánnyal, de azért ne írjuk már le őket...hiszen, ha jól tudom majdnem mindenki hozzánk jár továbbképződni az igazolványtulajdonos dr. dr-októl is... Szóval reggel a dr. hölgy akinek kifejtettem a problémámat, nem szolgált ki antibiotikummal, mert, hogy nem tudom igazolni magam, mutassam a kártyám. Mondtam nincs, mert miért is lenne...nekünk ilyet nem osztogattak. Továbbra sem hatotta meg, ami még rendben is van, igaza volt, ezért 10 perc múlva visszatértem az egyetemről hozott eredeti diplomámmal, az EüM-ból származó eredeti okmánnyal, mely szerint felvettek a gyógyszerészek alapnyílvántartásába, illetve mellékeltem a személyimet is. Érdekes, hogy ahogy a 10 perccel ezelőtti hölgy meglátott az üvegajtón keresztül, eltűnt, és vissza sem támolygott, amíg el nem mentem (nemtom szerintetek miért lehetett :)? Nagyon ijesztő vagyok ám...) és egy asszisztens egy idő után csak megszólított, hogy menjek hozzá, majd ő... Tüzetesen átvizsgálta az összes papírom betűről betűre, majd nem kis bosszúsággal a szemében illetve a szája szélén lefelé ráncolódó redőkben kiadta amit kértem. Majd egy kis beszélgetés után közölte, (mivel érdeklődtem, hogy mégis ezt ezután mindig így intézzem-e..?) hogy ez sajnos így sem legális, mert hiába tologatom én az orra alá a diplomámat...csak a működési igazolványra lehet ezt kiadni...mert ez van a törvényben!!!! Megint mondtam, hogy de ez nekünk nincs, nem is volt és remélhetőleg nem is lesz...(reméljük semmi sem kényszerít arra, hogy ilyen helyen kelljen dolgoznom). Csak hozzátenném, hogy természetesen semmi ilyen sincs a törvényben, megnéztem...a szöveg szerint "...ha hitelt érdemlően bizonyítja, hogy gyógyszerész..." Na most egy diploma nem magasabb rendű, mint egy bármilyen ilyen jellegű igazolvány? Szóval nem volt jó tapasztalatom, még nekik állt feljebb és a gyáva dr. néni még csak nem is volt képes kiállni magáért!! Nekem ez mindent elmond a hely szelleméről: tudatlan és gyáva emberek gyülekezete. Nem megyek oda többet!
  ## szeged# pingvin# dugonics
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  negyedora

  Patika

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Az én városomban is van Pingvin Patika, és amióta megnyitott mindig odajárunk. A kiszolgálás szakszerű és kedves. A gyógyszer használatáról minden esetben tájékoztatást adnak. Megnyugtató a számomra, hogy a megye nagyobb városaiban megtalálható a Patikalánc egyik üzlete, ahol a megszokott kiszolgálást kapom. A választék nagyon széles és kéthetente lévő akcióik számomra kedvezőek. Minden vásárlásnál kedveskednek valami kis "ajándékkal". Ezenkívül a hűséges vásárlókat pontokkal jutalmazzák, amelyekért különféle termékeket "vásárolhatnak". Szegeden van külön ponbeváltó pont, ahol a pontjaimért, én porcelánbabákat szoktam beváltani. A választék óriási - nem csak ebből a termékből, de például táskákból is. Nagyon szeretem ezt a patikát.
  ## gyógyszer# patika# gyógyhatású készítmény
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Nagy Sándorné1

  Tó Épker Hbösz.Polgári u

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Padlóburkolót vásároltam náluk nagyon segítő készek és udvariasak voltak.Nagyonbő választék van náluk
  ## kiszolgálás# választék udvariasság
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Nagy Sándorné1

  Megbékélés háza Ref.Konf.Közp.Berekfürdő Berek tér 19

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mozgás sérültek fogadására alkalmas szinvonalas ellátást tudnak biztosítani.A szálláshoz közel van a gyógyfürdő ahol különféle gyógykezeléseket is igénybe lehet venni.
  ## szállás# foglalkoztatás# mozgáskorlátozottak
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Nagy Sándorné1

  Hajdu Hotel Hajdúböszörmény Petőfi u 2

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Házassági évfordulónkon voltunk ebben az étterembe nagyon udvariasak és előzékenyek voltak. Nagyon finom volt a menű és a választék is megfelelő volt
  ## szállás# vendéglátás
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Pingvin Patika részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Üzletek a közelben

  1. Feketesas Utca 19-21.
   6720  Szeged
  2. Szolgáltató Sor 1.
   6726  Szeged
  3. Csongrádi Sugárút 71.
   6723  Szeged
  4. Keresztöltés U 17
   6723  Szeged
  Az összes Pingvin Patika kirendeltsége Szeged településen