Pipecon Kft., Diósd

Pipecon Kft.
Kőbányai Utca 16
2049 Diósd
Pest
(23) 381 681
(23) 545 051
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Pipecon Kft. honlapja

A PVC csőrendszerek előállítása az egész világon egy bevált munka megosztással történik. A nagy internacionális vállalkozások extrudálják a csöveket és fröccsöntik a nagy mennyiségben szükséges széria idomokat.


Cégleírás
Helyi, regionális, vagy országos kisebb - mindenképpen nemzeti - vállalkozások megbízható, igényes kézműves SZABÁSZATI módszerekkel - melegalakítással, fröccs-sajtolással, ragasztással, hegesztéssel és mindezek kombinálásával - készítik az egyedi- vagy kisszériás és speciális idomokat, továbbá elemeket a kivitilezés konkrét helyzeteihez alkalmazkodva és igazodva. Hazai viszonylatban a PIPECON Csőtechnika Kft. 12 éve áll a csatornázás szolgálatában; különleges saját fejlesztésű PVC csőidomaival és aknaelemeivel.
A konfekcionálással előállított ragasztott, fröccs-sajtolt és különlegesen kialakított extrudációs hegesztéssel készült termékeink keresettek a hazai piacon, illetve a nagy csőgyárak exportra is vásárolják. Termékeinket hosszú fejlesztő tevékenység, alapos és körültekintő ellenőrző vizsgálatok, majd minősítő eljárás alapozta meg.
Minden termékünk rendelkezik az OVF által kiadott ALKALMAZÁSI ENGEDÉLY-lyel.
Kulcsszavak:
Szennyvíztisztítás, Szennyvíz Technológia, Építőanyag, Műanyag, Hulladékfeldolgozás, Szelepek, Csapok, Cso és Csoszerelvény, Házi, Ívidom, Csotechnika, Kgb, Nyeregidom, Csovégelzáró, Kgab, Bekötoakna, Kgah, Kerticsap Szekrény, Kgn
Termékek
Zöldterületi csatornafedlapok, Házi bekötőaknák, Csatorna íves tisztitóidomok, Zöldterületi fedlapok, Házi ellenőrző és bekötőaknák
Pipecon Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pipecon Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Kavicsos U. 129.
  2049  Diósd
 2. Kinizsi Utca 24
  2040  Budaörs
 3. KOMÁROMI U. 22.
  2040  Budaörs
 4. Nagytétényi Út 57.
  1225  Budapest
 5. Dózsa György U. 12.
  2040  Budaörs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete