Pipecon Kft., Diósd

Cégnév:
Pipecon Kft.
Cím:
Kőbányai Utca 16
Irányítószám/Település:
2049 Diósd
Megye:
Pest
Telefon:
(23) 381 681
Fax:
(23) 545 051
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A PVC csőrendszerek előállítása az egész világon egy bevált munka megosztással történik. A nagy internacionális vállalkozások extrudálják a csöveket és fröccsöntik a nagy mennyiségben szükséges széria idomokat.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Helyi, regionális, vagy országos kisebb - mindenképpen nemzeti - vállalkozások megbízható, igényes kézműves SZABÁSZATI módszerekkel - melegalakítással, fröccs-sajtolással, ragasztással, hegesztéssel és mindezek kombinálásával - készítik az egyedi- vagy kisszériás és speciális idomokat, továbbá elemeket a kivitilezés konkrét helyzeteihez alkalmazkodva és igazodva. Hazai viszonylatban a PIPECON Csőtechnika Kft. 12 éve áll a csatornázás szolgálatában; különleges saját fejlesztésű PVC csőidomaival és aknaelemeivel.
A konfekcionálással előállított ragasztott, fröccs-sajtolt és különlegesen kialakított extrudációs hegesztéssel készült termékeink keresettek a hazai piacon, illetve a nagy csőgyárak exportra is vásárolják. Termékeinket hosszú fejlesztő tevékenység, alapos és körültekintő ellenőrző vizsgálatok, majd minősítő eljárás alapozta meg.
Minden termékünk rendelkezik az OVF által kiadott ALKALMAZÁSI ENGEDÉLY-lyel.

Kulcsszavak:

Szennyvíztisztítás, Építőanyag, Műanyag, Hulladékfeldolgozás, Szelepek, Csapok, Cso és Csoszerelvény, Házi, Szennyvíz Technológia, Nyeregidom, Kgb, Ívidom, Csotechnika, Bekötoakna, Kgab, Csovégelzáró, Kgn, Kgah, Kerticsap Szekrény

Termékek

Zöldterületi csatornafedlapok, Házi bekötőaknák, Csatorna íves tisztitóidomok, Zöldterületi fedlapok, Házi ellenőrző és bekötőaknák

A Pipecon Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pipecon Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kavicsos U. 129.
  2049  Diósd
 2. Diósdi út 72/A
  2030  Érd
 3. Riminyáki út 39-41.
  2030  Érd
 4. Kinizsi Utca 24
  2040  Budaörs
 5. Bajcsy Zsilinszky Út. 135
  2030  Érd
 6. Károly Király U. 76.
  2040  Budaörs