Polgármesteri Hivatal, Dunaharaszti

3 Vélemények
Polgármesteri Hivatal, Dunaharaszti
Fő Út 152.
2330 Dunaharaszti
Pest
(24) 504 400
(24) 504 410
(24) 370 457
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Polgármesteri Hivatal, Dunaharaszti honlapja

A Hivatal ügyfélfogadási ideje: Hétfő: 13 - 18 óráig Szerda: 8 - 12 óráig és 13 - 16 óráig Péntek: 8 - 12 óráig A Polgármester és a Jegyző fogadóideje: Minden szerdán 8 - 12 óráig


Kulcsszavak:
Önkormányzat, Településfejlesztés, Polgármesteri Hivatal, Közszolgáltatás, Kulturális tevékenység, Közművesítés, Kisebbségi Önkormányzat, Közigazgatás
Polgármesteri Hivatal, Dunaharaszti a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

beiskolázás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mélységesen fel vagyok háborodva, elvesztettem a munkahelyem május.16.-én 56 éves vagyok s nem találok munkahelyet, kértem a hivataltol beiskolázási segélyt két gyerekem részére.Meg is kaptam 8000.-ft, holott a tv.-bem is közzé vólt téve, hogy gyerekenként 10.000.-ft.jár.Kérdem én miért kellett lefaragni az összeget.Férjem keresetéből éllünk.Amúgy keserves a megélhetés.Ritkán fordulok segélyért bár ne tettem vólna mert nagyon keserú a szám.Ez a segitség.Háááát? köszönöm.

Paradicsom sziget

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Örömmel olvasom, hogy vannak elégedett polgártásak is, irigylem Őket. Biztosan nem a Paradicsom szigeten laknak! Száraz időben akkora lyukakat kell elviselni, hogy nosza, ha havazik, akkor a hóval mi magunknak kellene megküzdeni, mert a hókotró mifelén NEM JÁR! Jó lenne, ha nem csak az adók befizetésére szóló csekkeket kapnánk meg, hanem élvezhetnénk a Polgármesteri Hivatal törődését is, hiszen itt is EMBEREK ÉLNEK!!!!!
## ha esik# akkor latyak# ha havazik# akkor járhatalan!!!!!!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Galgovits Attila
miénk

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

egy ilyen kisvároshoz mint a miénk egy ilyen barátságos szinte családias hivatal illik. jól lehet ügyet intézni az ügyintézők is jól tudják orvosolni problémáinkat. segítőkészek voltak már akkor is amikor ideköltöztünk. nem éreztem náluk sohase azt, hogy nem itt születtem. a megbeszélt időpontokat is mindig betartották. érződik, hogy a lakosokért dolgoznak. KÖSZÖNJÜK!

Írjon véleményt a(z) Polgármesteri Hivatal, Dunaharaszti részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő U. 152.
  2330  Dunaharaszti
 2. Fő Út 85.
  2335  Taksony
 3. Kossuth L. U. 2.
  2310  Szigetszentmiklós
 4. Kossuth L. Utca 2
  2310  Szigetszentmiklós
 5. Rét Utca 15.
  2310  Szigetszentmiklós
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete