Praktiker Magyarország Kft. - Győr

Cím:
Szent Imre út 55.
Irányítószám/Település:
9024 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 514 550
Fax:
(96) 514 560
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A győri Praktiker Áruház 1998-ban kezdte meg működését. Ettől az évtől fogadja új és rendszeresen visszatérő kedves Vásárlóit. Az Áruház 400 férőhelyes parkolójában pénzváltó is helyet kapott, melynek nagy előnye, hogy a külföldi vásárlók még vásárlás előtt könnyen el tudják végezni váltási tranzakcióikat. A vásárlások lebonyolítását több, mint 60 eladó kolléga segíti.
Amennyiben a Vásárló a nálunk vásárolt termékeket szeretné elszállítani, szolgáltatásként igénybe vehető a díjmentes utánfutó kölcsönzés. A frissen belépő dolgozók oktatására az Áruházvezetés nagy hangsúlyt fektet, mely vevőorientációs gyakorlaton és belső számítógépes rendszer megismertetésén alapul. Ezen kívül szállítónkként rendszeres termékismertető oktatást kapnak osztályos dolgozóink, a problémamentes szaktanácsadás, értékesítés érdekében.
Tapasztalt munkatársaink megtanítják, hogyan működik egy nagyáruház, az árubeérkezéstől az értékesítésig.

Cégleírás
Hétfőtől szombatig, reggel 8 órától este 20 óráig, illetve vasárnap reggel 8 órától este 18 óráig várjuk minden kedves Vásárlónkat. Szolgáltatásaink:ajándékutalvány, árucsere, áfa visszatérítés, árgarancia, állványkölcsönzés, büfé, használt elem visszavétel, gépkölcsönzés, hitelügyintézés, hitelkártya elfogadás, ingyenes parkoló, kulcsmásolás, online rendelés, Praktiker Online, törzsvásárlói program, utánfutó kölcsönzés, festékkeverés, tervezőprogramok.

Vélemények

henrietta
3 Csillagok

panasz

2011. március 30.

nekemaz áruvalnincs bajomcsaka csempe osztályon lévő egyik fiatalemberrel,a csempe amit kiválasztottunk egy másikcsempe alatt volt,kértük a fiatalembert hogy segitsen,azt a választ kaptuk,hogy nem ezért van itt és a tescoba se pakolják a kocsiba bele az árut a kocsiba.

Andy96
5 Csillagok

vélemény

, 2009. december 14.

Szeretek a Praktikerbe járni mert ott mindent megtalálok amit keresek, és az eladók is nagyon kedvesek. Mindig segítik az embert én nagyon megvagyok vele elégedve és mindig ide fogok járni

_
1 Csillagok

_

2009. szeptember 16.

Az osztályokon néha úgy kell összevadászni az eladókat és az is eléggé érdekes hogy minednki mossa kezeit ő nem ehhez az osztályhoz tartozik a veveő meg találja ki hol van amit keres . Azt kéne észreveni ,hogy minden egyes vevő aki amiatt megy el mert nem szolgálják ki akkor vele eggyüt kimegy az áruhás esetleges bevétele is és ha nincs bevétel miből fizetik a dolgozókat ? Ezt kéne észrevenni és minden erővel segíteni mert amikor a kedves eladó azt mondja nem ide tartozom és elmegy a saját zsebéből veszi ki a pénzt ahejett , hogy legalább próbálni hívni valakit vagy másik kollégához fordulni. Mindenki nem tudhat mindent ha bevallja nem bűn , de ha így viszonyul a vevőhoz nem csak tudása pénze sem lessz .

borbély istván
1 Csillagok

áruház

2008. szeptember 25.

az eladók nem oda valók a tisztelt budai urral eggyűt.menjenek el inkább kapálni ahhoz értenek

Bóvli Gedeon
1 Csillagok

termékek

2008. szeptember 6.

Tele van jobbnál jobb kinai ipar egyszer használatos remek szerszámaival. Szomorú hogy idáig süllyedtünk!!!
Címkék: ## szerszámokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ginger
3 Csillagok

praktiker

, 2007. december 26.

nem szeretem a győri praktikert.amikor új házba költöztünk,próbáltunk csempéket és járólapot válogatni,de semmiből nem volt egy kis fürdőszobányi mennyiség,és az eladók se voltak olyan segítőkészek.bár lehet csak pont rosszat fogtunk ki
Címkék: ## barkácsáruház győr praktikerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Praktiker Magyarország Kft. - Győr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Budai út 41.
  8000  Székesfehérvár
 2. Balatoni út 44-46.
  8000  Székesfehérvár
 3. Dobogókői út 41
  2500  Esztergom
 4. Rozsnyó Utca 1.
  9700  Szombathely
 5. Malomkő Utca 3.
  2040  Budaörs