Praktiker Magyarország Kft., Budapest

Cím:
Mester Utca 87
Irányítószám/Település:
1095 Budapest - IX. KER.
Telefon:
(1) 476 7000
Telefon:
(1) 476 6100
Fax:
(1) 476 6154
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Praktiker az európai barkácsáruház-piac vezető vállalatai közé tartozik. A Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. a Praktiker konszern magyarországi tagja.
Az első barkácsáruházunkat 1978-ban Luxemburgban építettük fel, az azóta eltelt időben több mint 20.000 embert foglalkoztató, csaknem 350 áruházból álló hatalmas barkácsáruházláncat hoztunk létre, amely kiterjed Németországra, Luxemburgra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Magyarországra, Romániára, Ukrajnára, Albániára és Bulgáriára. A Praktiker Kft.
rendszere a megrendeléseket azonnal fogadja, arról visszajelzést küld, de a feldolgozás minden esetben munkanapokon 8 és 17 óra között történik. NYITVATARTÁS: Hétfő-szombat: 8.00 - 20:00 Vasárnap: 8:00 - 18:00.

Vélemények

Kertész Zsuzsa
5 Csillagok

Egy kérés

2010. augusztus 23.

Nagyon szeretjük a Praktikert!Jó volna ha lehetne vásárolni a régi kutya kabalát,amely kék-sárga volt és egy P betű volt rajta.A gyermekem kapott egy ilyet 3 évvel ezelőtt és azóta vele alszik.Most kistesója született és nagyon tetszik neki is, de nem találunk sehol ilyen kabalát.Jó lenne ha megint lehetne kapni!!!
Címkék: ## praktikeres kutyusErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Paulovics Adél
2 Csillagok

..nemtetszés

2010. július 5.

Sziasztok! Mivel élhetek a lehetőséggel ,hogy véleményt írhassak a cégről,nos a sok pozitív vélemény mellett ,leszeretném írni ,hogy a légkondin nem kéne sporólni...Dög melegben nem igazán van kedve a vásárlónak 20 percnél tovább maradni a helységben.Igaz,hogy minden van és minőségben ,de a vevőt annyiban megtisztelhetné,hogy kellemesebb légtérben vásároljon..,ne egy levegőtlen ,nagyon meleg helységben.A légkondi kikapcsolásával szerintem többet veszítenek,mint sporolnak.A napokban mi is ott voltunk,mert a fűrdőszobát teljesen felújítjuk,nos csak a csempét tudtuk kiválasztani,mert olyan elviselhetettlen meleg volt ott bent.Inkább átmentünk az Erőss-be...,mert ott legalább tudtunk kellemesen vásárólni...3 kisgyerekkel nekünk ez is fontos szempont...,mert nem nyüglödnek a helységben.Amúgy jó hely ,csak a légkondi hiánya felháborító...ödvözlettel adél

Gecző Lajosné
4 Csillagok

Praktiker

, 2009. december 21.

Sokat járunk a Praktikerbe vásárolni. Nagyon szeretjük mert sok mindent meglehet venni egy helyen. A férjemnek például a minap egy barkács készletet vettem mert a régi már nem az igazi és ráadásul még akciós is volt. Magamat meg megleptem egy cserepes virággal nagyon szép! Tényeg hatalmas Áruház ajánlom mindenkinek!

Kovács Nikolett
5 Csillagok

Praktiker

, 2009. december 15.

Több okból is szeretem a praktikert. Egyrészt, mert a nővérem ott dolgozik és szerintem az egyik legbababarátabb cég kis hazánkban, másrészről az áruház is széles kínálattal működik és szuper árakon.
Címkék: ## barkácsboltErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szakonyi Ferenc
3 Csillagok

Termék azonisítás

, 2009. szeptember 16.

A szombathelyi árúház bővítése, sajnos nem párosult az árúházon belüli értékesítés. Ne a biztonsági felügyelő tájékoztatsson az árukról és annak árairól. Egyszerű hajó lámpát,úgy értékesítenek, hogy nincs hozzá megfelelő ízzó vagy 2000 Ft feletti az ára. Egyes termékek, viszont minősithetetlen , még akkor is ha az akcióban szerepel. Egy kis oda figyelés kíván az egyes termékek megjelenítése, a bővítés ne azzal tünjön ki, hogy egyes termékek sokasága jelenítődik meg. A sérült termékeknek nincs helye a forgalmazásban.
Címkék: ## mindenre# nincs ötlete...Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tirpák Lilla
4 Csillagok

Praktiker

, 2008. január 3.

Hatalmas választéka miatt jónak találom az áruházat, sok mindent vásároltunk már itt. Azonban néha egyes termékeik drágák. De ez igazán ritka, úgyhogy inkább csak pozitív dolgokat tudok mondani!
Címkék: ## elektronika# barkácsáruház# bútorok# lámpaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

cicur82
4 Csillagok

Praktiker

, 2007. december 28.

Az utolsó vásárlás vicces lett.Nem jött egy eladó sem és édesapám levágta a kutyaláncot.A vásárló önálló már ezen is meglepődtek.
Címkék: ## praktiker barkács kert áruházErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Stifner Dorottya
3 Csillagok

Praktiker

, 2007. december 28.

Az ismerősöm sokat barkácsol, fúr-farag, és mindent ő csinál meg a háza körül, ő nagyon jó véleménnyel van a Praktikerről, szerinte az építőanyagok, barkácscuccok itt a legolcsóbbak, és a legjobb minőségűek. Nekem nem tetszett, mert nem volt elég széleskörű a tájékoztatás a hozzá nem értők számára. Legalábbis én nem találtam meg, amiért mentem...
Címkék: ## szerszám# barkács# építkezésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nyiri Emese
4 Csillagok

praktiker

, 2007. december 28.

A Praktikerben sok hasonló cég mellett szinte mindent meg lehet találni ami egy kertes ház építése, illetve belakása során kellhet. Gépek, csavarok, faanyag, laminált bútor, csaptelep, kertibútorok...Egy témára tényleg sok ötletet adnak a leg különbözőbb,de elérhető árakon.
Címkék: ## praktiker# üzletlánc# hobbi# barkácsáru# kerti bútorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ordoglakat
5 Csillagok

Praktiker Kft.

, 2007. december 27.

Nagyon szeretem ezt az üzletláncot. Amikor felújítás volt nálunk, a szükséges padlólaptól kezdve a tapétáig mindent itt vásároltunk meg. Nagyon kedvesek a kiszolgálók. Itt nem érzem,hogy kinéznének az üzletből.
Címkék: ## csempe# építőanyag# szaniter# polcokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Praktiker Magyarország Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Bajcsy Zsilinszky Köz 3.
  1065  Budapest
 2. Malomkő Utca 3.
  2040  Budaörs
 3. Bécsi út 136.
  1034  Budapest
 4. Városkapu U. 5.
  1150  Budapest
 5. Fő Utca 246-248.
  2220  Vecsés