Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft., Törökbálint

2 Vélemények
Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft.
Dózsa György út
2045 Törökbálint - MECHANIKAI MŰVEK
Pest
(1) 424 1739
(1) 424 1738
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Pékség Friss, ropogós, ínycsiklandozó péksütemények, melyek illata és látványa első pillantásra rabul ejti a járókelőket. Ez a titka a PRINCESS látványpékség sikereinek, mely termékeivel 1994 óta vásárlók millióinak szívét hódította meg.

 1. About
 2. Contact
 3. English
 4. Magyar
 5. Pizzák
 6. Products
 7. Üzleteink

Cégleírás
A vállalat jelenleg 16 saját üzemeltetésű PRINCESS látványpékséggel áll a pékáru kedvelők rendelkezésére, amelyek mindegyike a budapesti metróvonalak állomásain található. A cég évek óta szállít a mélyfagyasztott termékeket a látványpékségekkel rendelkező töltőállomásokra (MOL, ESSO, OMV, SHELL és AGIP) is. A termékek népszerűségét mi sem jelzi jobban, hogy folyamatosan bővülnek a forgalmazási lehetőségei, vevőkörünket ma már közérthálózatok, szállodák, valamint egyéb önálló péküzletek is szélesítik.
A hazai piac meghódítása után 2000-ben a PRINCESS pékáruk külföldön is megjelentek, először a prágai metró vonalának pékségeiben, majd ezt követően Romániában, ahol jelenleg 70 OMV és 29 MOL benzinkútnál kaphatók a közkedvelt ínyencségek. A román fővárosban jelenleg négy metróállomáson történik a PRINCESS termékek forgalmazása, melyek száma 2005.
év végéig négy, 2006. év elején további hét üzlettel bővül.
Kulcsszavak:
Pékáru, Pékség, Kifli, Sütöde, Pék, Zsemle, Péksütemények, Látványpékség, Pék munka, Pékipari termék, Kenyér, Sütemény, Isar 2000 Kft.
Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nicky1985

süti

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nagyon szeretem a Princesst. Igaz hogy drágább, mint például a Fornetti, de sokkal jobba az íze. A gyümölcsös töltelékes süteményekben például érezni lehet, hogy tényleg igazi gyümölcsből van, nem pedig gyümölcs ízű zseléből mint máshol. Nagyon örömömre felfedeztem, hogy a Spar áruházakban árulnak fagysztott, félkész princess sütiket többféle ízben. Vettem is rögtön két fajtát. Még nem sütöttem meg de remélem ugyanolyan finom lesz, mint amit az üzleteikben vásárolok.

Momes

Látványpékség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Annyira nem szeretjük a Princess-t, mert elsősorban drága, és az ízek se annyira jók, mint a többi pékségben. Múltkor vettem egy pogácsát, aminek a közepe még szinte nyers volt, érezni lehetett benne az élesztő ízét is. ha tehetem, máshol veszem meg a reggeli pogácsámat, de néha sajnos nem kerülhetem el a végzetem, és már csak ez marad.:S

Írjon véleményt a(z) Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Utca 46.
  2045  Törökbálint
 2. Neumann János U. 3.
  2040  Budaörs
 3. Szabadság út 72.
  2040  Budaörs
 4. Szabadság út 72.
  2040  Budaörs
 5. Törökbálinti U. 38.
  2040  Budaörs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete