Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft., Törökbálint

2 Vélemények
Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft.
Dózsa György út
2045 Törökbálint - MECHANIKAI MŰVEK
Pest
(1) 424 1739
(1) 424 1738
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Pékség Friss, ropogós, ínycsiklandozó péksütemények, melyek illata és látványa első pillantásra rabul ejti a járókelőket. Ez a titka a PRINCESS látványpékség sikereinek, mely termékeivel 1994 óta vásárlók millióinak szívét hódította meg.

 1. About
 2. Contact
 3. English
 4. Magyar
 5. Pizzák
 6. Products
 7. Üzleteink

Cégleírás
A vállalat jelenleg 16 saját üzemeltetésű PRINCESS látványpékséggel áll a pékáru kedvelők rendelkezésére, amelyek mindegyike a budapesti metróvonalak állomásain található. A cég évek óta szállít a mélyfagyasztott termékeket a látványpékségekkel rendelkező töltőállomásokra (MOL, ESSO, OMV, SHELL és AGIP) is. A termékek népszerűségét mi sem jelzi jobban, hogy folyamatosan bővülnek a forgalmazási lehetőségei, vevőkörünket ma már közérthálózatok, szállodák, valamint egyéb önálló péküzletek is szélesítik.
A hazai piac meghódítása után 2000-ben a PRINCESS pékáruk külföldön is megjelentek, először a prágai metró vonalának pékségeiben, majd ezt követően Romániában, ahol jelenleg 70 OMV és 29 MOL benzinkútnál kaphatók a közkedvelt ínyencségek. A román fővárosban jelenleg négy metróállomáson történik a PRINCESS termékek forgalmazása, melyek száma 2005.
év végéig négy, 2006. év elején további hét üzlettel bővül.
Kulcsszavak:
Pékáru, Pékség, Kifli, Sütöde, Pék, Zsemle, Péksütemények, Látványpékség, Pék munka, Pékipari termék, Kenyér, Sütemény, Isar 2000 Kft.
Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nicky1985

süti

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nagyon szeretem a Princesst. Igaz hogy drágább, mint például a Fornetti, de sokkal jobba az íze. A gyümölcsös töltelékes süteményekben például érezni lehet, hogy tényleg igazi gyümölcsből van, nem pedig gyümölcs ízű zseléből mint máshol. Nagyon örömömre felfedeztem, hogy a Spar áruházakban árulnak fagysztott, félkész princess sütiket többféle ízben. Vettem is rögtön két fajtát. Még nem sütöttem meg de remélem ugyanolyan finom lesz, mint amit az üzleteikben vásárolok.

Momes

Látványpékség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Annyira nem szeretjük a Princess-t, mert elsősorban drága, és az ízek se annyira jók, mint a többi pékségben. Múltkor vettem egy pogácsát, aminek a közepe még szinte nyers volt, érezni lehetett benne az élesztő ízét is. ha tehetem, máshol veszem meg a reggeli pogácsámat, de néha sajnos nem kerülhetem el a végzetem, és már csak ez marad.:S

Írjon véleményt a(z) Princess Látványpékség - Isar 2000 Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Utca 46.
  2045  Törökbálint
 2. Neumann János U. 3.
  2040  Budaörs
 3. Sport U. 2-4.
  2040  Budaörs
 4. Szabadság út 72.
  2040  Budaörs
 5. Szabadság út 72.
  2040  Budaörs
 6. Törökbálinti U. 38.
  2040  Budaörs