Prohumán Munkaerő Szolgáltató És Tanácsadó Kft., Budapest

Cím:
Hungária Krt 140-144.
Irányítószám/Település:
1146 Budapest - XIV. kerület
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 432 1280
Fax:
(1) 432 1281
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Prohumán Kft. az 1997-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú Prohome cégcsoport tagjaként 2004 végén jött létre, mint személyzeti szolgáltatásokra szakosodott vállalkozás. Ügyfeleinknek teljes körű HR-szolgáltatásokat nyújtunk, jellemzően munkaerő-kölcsönzés, közvetítés, kiszervezés, Cafeteria, tanácsadás és outsourcing területén.

Magyarország egyik legnagyobb személyzeti tanácsadó cégeként célunk, hogy több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal hozzájáruljunk Ügyfeleink üzleti sikereihez. Aktívan részt tudunk vállalni az üzletvitel fejlesztésében és a felmerülő humánerőforrás igények megoldásában. Mindezt költséghatékonyan, a lehető legrövidebb határidővel kínáljuk.

A Prohumán Kft. magas színvonalú szolgáltatását garantálja munkaügyi- és szervezeti tanácsadási gyakorlata és képzett tanácsadói gárdája, valamint az évi több mint 6000 kölcsönzött munkavállalójával kapcsolatos adminisztrációs háttere. A Prohumán Kft. munkatársainak száma jelenleg közel 80 fő.

Cégleírás
A PROHOME Kft. humánerőforrás ágazata a piaci igényekhez igazodva, ügyfeleinek jobb kiszolgálása érdekében 2005 tavaszától Pro-Humán Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Kft. néven önálló cégként folytatja életét. 1997 óta több mint 100 ügyfél ismerte meg szolgáltatásainkat, akik felé évente több mint 1.000.000 ledolgozott munkaórát teljesítünk. Célkitűzésünk, hogy a Megbízóinknál időszakosan vagy folyamatosan fellépő, bármilyen típusú humán erőforrás szükségletet költség-hatékony módon kielégítsük a legrövidebb határidővel és Munkavállalóink számára a képességeiknek legmegfelelőbb megoldásokat találjuk.
Az 1997-ben alakult PROHOME Kft. Humánerőforrás ágazata tovább lép. A piac igényeihez igazodva, ügyfeleinek jobb kiszolgálása érdekében Pro-Humán Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Kft . néven önálló cégként folytatja életét 2005 tavaszától.
A Pro-Humán Kft. alapvető célkitűzése a Megbízóinál időszakosan vagy folyamatosan fellépő, bármilyen típusú humán erőforrás szükséglet költség-hatékony kielégítése a legrövidebb határidővel! 1997 óta több mint száz Ügyfelünk ismerte meg szolgáltatásainkat, akik felé évi 1.000.000 ledolgozott munkaórát teljesítünk. A legfontosabb területek, ahol munkaerőt biztosítunk: Irodai munkák - Telemarketing - Call/Contact Centerek - Adatrögzítés - Ügyfélszolgálat - Adminisztráció, adatbázis-kezelés - Recepciós, asszisztensi, titkárnői munkakörök - Pénzügyi szektor - Kapcsolattartás, képviselet, felmérés Egyéb területek - Műszaki, informatikus, kereskedelmi munkák - Biztosítási- és egyéb szektor képviselete - Marketing- és művészeti területek - Hostess, host feladatok - Másodlagos kereskedelmi értékesítés, merchandising - Rendezvényszervezés Betanított könnyű fizikai munkák - Gyártás, termelés - Csomagolás, borítékolás, címkézés - Anyagmozgatás: árufeltöltés, rakodási munkák, targoncakezelés - Szállítás, futár, összekötő, komissiózás Szórólaposztók biztosítása.

Vélemények

Semmibevett János
1 Csillagok

Nem korrekt cég

2013. június 22.

Sajnos csak adathalászattal foglalkozó cég, az ügyfeleket válaszra sem méltatják! Nagyon nem ajánlott cég, ha létezik ilyen kategória!
Címkék: #Nem ajálott#nem korrektErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Erkel István
5 Csillagok

Elégedettség

2010. március 4.

Pár hónapja egy plusz feladatra volt szükségem 2 emberre. Ezen az oldalon akadtam a cégre és napokon belül megoldást nyújtottak a problémámra és 2 remek szakembert bocsátottak rendelkezésemre. Nyugodt szívvel ajánlom őket másoknak is!
Címkék: ## munkaerő?kölcsönzésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Prohumán Munkaerő Szolgáltató És Tanácsadó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 310 m
  Adatok
  Ajtósi Dürer Sor 39.
  1146  Budapest
 2. Gizella U. 36.
  1143  Budapest

 3. Távolság: 360 m
  Adatok
  Gizella út 36.
  1143  Budapest
 4. Hermina út 17
  1146  Budapest
 5. Columbus U. 47.
  1145  Budapest
 6. Stefánia út 34.
  1143  Budapest