Pull & Bear - Budapest - Arena Plaza

Cégnév:
Pull & Bear - Budapest - Arena Plaza
Cím:
Kerepesi út 9.
Irányítószám/Település:
1087 Budapest - VIII. KER.
Telefon:
(1) 505 0700
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Pull&Bear szem előtt tartja az új technológiákat, társadalmi változásokat és a legújabb művészeti és zenei trendeket. Mindez megfigyelhető a ruhák kialakításánál és az üzlet berendezésénél. Jellemző a vintage stílus, a baráti hangulat és a folyamatosan frissülő kínálat. Minden héten kétszer érkezik új áru az üzleteinkbe szerte a világon.

Képek hozzáadása
Cégleírás
A Pull&Bear márkát 1991-ben alapították, elsősorban a fiatal környezettudatos vásárlók csoportját célozza meg. Ők azok a fiatalok, akik lazán öltözködnek, elutasítják a sztereotípiákat és kényelmesen szeretnék magukat érezni ruháikban. A Pull&Bear úgy elégíti ki ezeket az elvárásokat, hogy egyesíti a nemzetközi trendeket, ezt vegyíti az utcai divat hatásaival és újraértelmezi azt. Így jönnek létre a kényelmes, könnyen viselhető ruhák verhetetlen áron.

Kulcsszavak:

Ruházat, Sál, Öltöny, Ruhásbolt, Férfi Öltöny, Ruha, Táska, Póló, Cipő, Férfi Ruházat, Dzseki, Farmer, Kiegészítők, Kabát, Női Ruházat, Szoknyák, Lakkcsizma, Bomber Dzseki, Elegáns Szoknya, Party Kabát, Party Ruha, Csizma, Tornacipo, Ruhanemu, Esokabát, Noi férfi Ruházat, Noi Blúzok, Cipo kiegészíto, Elegáns Öltözet

Márkanevek

Pull&Bear

A Pull & Bear - Budapest - Arena Plaza cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

kishubi
5 Csillagok

ruházat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

trendi üzlet, főként fiataloknak. gyakran vásárolok náluk, az árak nem túl magasak, és a kínálat is széles. rengeteg szín és modell közül lehet választani. Legutóbb egy kabátot vettem itt, meg vagyok vele elégedve. A 12-25 közöttieknek ajánlom, hogy nézzenek be, biztosan találnak maguknak valami szépet Karácsonyra :)

Írjon véleményt a(z) Pull & Bear - Budapest - Arena Plaza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest
 2. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest
 3. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest
 4. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest
 5. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest
 6. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest