Puskás Ker. Játéknagyker, Szeged

4 Vélemények
Puskás Ker. Játéknagyker
DOROZSMAI ÚT 33.
6728 Szeged
Csongrád
62-557-620
62-557-621
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kulcsszavak:
Játék, Bébijáték, Plüss Figurák, Eladás, Ajándék, Strandcikk, Szilveszteri Kellék, Plüss Kellékanyag
Puskás Ker. Játéknagyker a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

játék,ár

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szépek és jók a játékok,csak egy kicsit drágák,kellene akciós termékekből többet tartani.hogy mindenki számára elérhető legyen(több vásárló,megfizethető helynek gyorsan híre megy)mert sajnos egyre kevesebb pénz jut ezekre a szépségekre,amit sokan könnyes szemmel néznek bár én is megvehetném a kicsijeimnek.Mi is benézünk mikor arra járunk,de soxor van fáj a szívem valamiért.

Sásdi Edina
Rendelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csütörtökön rendeltünk egy bébitaxit,a házhozszállítás 2-5 munkanap..még fel is hívtunk egy illetékest,akitől emailt kaptunk,hogy úton lesz a taxi. Csütörtök/legkésőbb Péntek meg kellett volna kapnunk a járgányt.A picivel itthon vártunk,de nem történt semmi.Péntek du.telefonáltunk,mire kiderült hogy a futár a mi csomagunkat bizony ott hagyta.Megértő voltam...persze ígéretet kaptam,hogy a taxi Hétfőre itt lesz!Hétfő du.telefonáltam ismét,mert már tűkön ültem..a kérdésemre,hogy a futár ide ér e aznap..azt a válasz kaptam...még jöhet..!Ide sajnos nem ért..A hívásomkor az illetékes azt is mondta,hogy Keddi nap de. felhív..hogy ,mégis mi történik lassan a két hetes rendelésem után...ezt a hívást még mindíg várom,ahogy a taxit is..Sajnos azt tapasztalom,hogy valaki nagyon fejetlenül végzi a munkályát..A mai napot megvárom..és ha nem történik semmi,visszamondom a rendelést,mivel ez már már felháborító..és úgy gondolom joggal..Remélhetőleg a hozzászólásomat nem fogják törölni a véleményezők listájáról..hiszen ez is egy "eset" Köszönettel:Sásdi Edina

játszok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

játszok vele

Elekesné Kertész Ibolya
játék

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretünk itt vásárolni. Ha ide bejövünk újra gyereknek érezhetjük magunkat :) Muszáj mindent megfogni, kipróbálni, megnyomni, meghallgatni. A végén már nem is a gyereknek válogatunk hanem magunknak. Mindenféle játékot megtalálunk pici babák első játékától a felnőtt játékig. És itt minőséget találunk!

Írjon véleményt a(z) Puskás Ker. Játéknagyker részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kálvária Sgt. 87.
  6725  Szeged
 2. Kossuth Lajos Sugárút 119.
  6724  Szeged
 3. Szabadkai Út 7.
  6729  Szeged
 4. Szabadkai Út 7.
  6729  Szeged
 5. PETŐFI S. SGT. 72.
  6725  Szeged
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete