Puskás Ker. Játéknagyker, Szeged

Cím:
Dorozsmai út 33.
Irányítószám/Település:
6728 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
62-557-620
Fax:
62-557-621
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Vélemények

K.Timcsi
3 Csillagok

játék,ár

2011. november 30.

Szépek és jók a játékok,csak egy kicsit drágák,kellene akciós termékekből többet tartani.hogy mindenki számára elérhető legyen(több vásárló,megfizethető helynek gyorsan híre megy)mert sajnos egyre kevesebb pénz jut ezekre a szépségekre,amit sokan könnyes szemmel néznek bár én is megvehetném a kicsijeimnek.Mi is benézünk mikor arra járunk,de soxor van fáj a szívem valamiért.

Sásdi Edina
1 Csillagok

Rendelés

, 2011. szeptember 20.

Csütörtökön rendeltünk egy bébitaxit,a házhozszállítás 2-5 munkanap..még fel is hívtunk egy illetékest,akitől emailt kaptunk,hogy úton lesz a taxi. Csütörtök/legkésőbb Péntek meg kellett volna kapnunk a járgányt.A picivel itthon vártunk,de nem történt semmi.Péntek du.telefonáltunk,mire kiderült hogy a futár a mi csomagunkat bizony ott hagyta.Megértő voltam...persze ígéretet kaptam,hogy a taxi Hétfőre itt lesz!Hétfő du.telefonáltam ismét,mert már tűkön ültem..a kérdésemre,hogy a futár ide ér e aznap..azt a válasz kaptam...még jöhet..!Ide sajnos nem ért..A hívásomkor az illetékes azt is mondta,hogy Keddi nap de. felhív..hogy ,mégis mi történik lassan a két hetes rendelésem után...ezt a hívást még mindíg várom,ahogy a taxit is..Sajnos azt tapasztalom,hogy valaki nagyon fejetlenül végzi a munkályát..A mai napot megvárom..és ha nem történik semmi,visszamondom a rendelést,mivel ez már már felháborító..és úgy gondolom joggal..Remélhetőleg a hozzászólásomat nem fogják törölni a véleményezők listájáról..hiszen ez is egy "eset" Köszönettel:Sásdi Edina

satyó
5 Csillagok

játszok

2010. augusztus 3.

játszok vele

Elekesné Kertész Ibolya
5 Csillagok

játék

, 2009. december 12.

Szeretünk itt vásárolni. Ha ide bejövünk újra gyereknek érezhetjük magunkat :) Muszáj mindent megfogni, kipróbálni, megnyomni, meghallgatni. A végén már nem is a gyereknek válogatunk hanem magunknak. Mindenféle játékot megtalálunk pici babák első játékától a felnőtt játékig. És itt minőséget találunk!Írjon véleményt a(z) Puskás Ker. Játéknagyker részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 1.77 km
  Adatok
  Kálvária Sgt. 87.
  6725  Szeged
 2. Kossuth Lajos Sugárút 119.
  6724  Szeged

 3. Távolság: 3.32 km
  Adatok
  Petőfi S. Sgt. 72.
  6725  Szeged
 4. Nagy Jenő U. 1.
  6720  Szeged

 5. Távolság: 3.69 km
  Adatok
  Erzsébet Utca 28.
  6791  Szeged

 6. Távolság: 3.77 km
  Adatok
  Jókai Utca 7-9
  6720  Szeged