Puskás Ker. Játéknagyker, Szeged

4 Vélemények
Puskás Ker. Játéknagyker
Dorozsmai út 33.
6728 Szeged
Csongrád
62-557-620
62-557-621
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kulcsszavak:
Bébijáték, Plüss Figurák, Eladás, Ajándék, Játék, Strandcikk, Szilveszteri Kellék, Plüss Kellékanyag
Puskás Ker. Játéknagyker a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

K.Timcsi

játék,ár

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szépek és jók a játékok,csak egy kicsit drágák,kellene akciós termékekből többet tartani.hogy mindenki számára elérhető legyen(több vásárló,megfizethető helynek gyorsan híre megy)mert sajnos egyre kevesebb pénz jut ezekre a szépségekre,amit sokan könnyes szemmel néznek bár én is megvehetném a kicsijeimnek.Mi is benézünk mikor arra járunk,de soxor van fáj a szívem valamiért.

Sásdi Edina

Rendelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csütörtökön rendeltünk egy bébitaxit,a házhozszállítás 2-5 munkanap..még fel is hívtunk egy illetékest,akitől emailt kaptunk,hogy úton lesz a taxi. Csütörtök/legkésőbb Péntek meg kellett volna kapnunk a járgányt.A picivel itthon vártunk,de nem történt semmi.Péntek du.telefonáltunk,mire kiderült hogy a futár a mi csomagunkat bizony ott hagyta.Megértő voltam...persze ígéretet kaptam,hogy a taxi Hétfőre itt lesz!Hétfő du.telefonáltam ismét,mert már tűkön ültem..a kérdésemre,hogy a futár ide ér e aznap..azt a válasz kaptam...még jöhet..!Ide sajnos nem ért..A hívásomkor az illetékes azt is mondta,hogy Keddi nap de. felhív..hogy ,mégis mi történik lassan a két hetes rendelésem után...ezt a hívást még mindíg várom,ahogy a taxit is..Sajnos azt tapasztalom,hogy valaki nagyon fejetlenül végzi a munkályát..A mai napot megvárom..és ha nem történik semmi,visszamondom a rendelést,mivel ez már már felháborító..és úgy gondolom joggal..Remélhetőleg a hozzászólásomat nem fogják törölni a véleményezők listájáról..hiszen ez is egy "eset" Köszönettel:Sásdi Edina

satyó

játszok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

játszok vele

Elekesné Kertész Ibolya

játék

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretünk itt vásárolni. Ha ide bejövünk újra gyereknek érezhetjük magunkat :) Muszáj mindent megfogni, kipróbálni, megnyomni, meghallgatni. A végén már nem is a gyereknek válogatunk hanem magunknak. Mindenféle játékot megtalálunk pici babák első játékától a felnőtt játékig. És itt minőséget találunk!

Írjon véleményt a(z) Puskás Ker. Játéknagyker részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kálvária Sgt. 87.
  6725  Szeged
 2. Petőfi S. Sgt. 72.
  6725  Szeged
 3. Nagy Jenő U. 1.
  6720  Szeged
 4. Erzsébet Utca 28.
  6791  Szeged
 5. Jókai Utca 7-9
  6720  Szeged