R.a. Trade Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Budaörs

2 Vélemények
R.a. Trade Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.
Törökbálinti Utca. 23.
2040 Budaörs
Pest
+36 23 502 801
+36 1 309 4700
+36 1 309 4701
+36 23 502 800
+36 1 309 4701

Gazdasági információk

Adószám
10330896-2-13
TEÁOR kód
4643 - Elektronikus háztartási cikk nagykereskedelme

Leírás

R.a. Trade Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. honlapja

Az R. Trade Kft 1990-ben alakult, mint a világ egyik vezető cége, a japán EPSON vállalat első hivatalos kelet-európai nagykereskedője. 1992 óta szórakoztató elektronikai termékek importjával és nagykereskedelmével is foglalkozik a cég. Az R.Trade Kft jelenleg Budapest nyugati kapujában, az M1-M7 autópálya mellett speciálisan a nagykereskedelmi tevékenységhez kialakított igényes, igen jól felszerelt, korszerű telephelyen működik. A 100%-ban magántulajdonú R.Trade jelenleg több mint 40 főt foglalkoztat, és mintegy 1000 kiskereskedővel áll napi kapcsolatban.
Az R.Tade Kft kizárólag eredeti forrásokból származó, így garantált minőségű termékeket, illetve kellékanyagokat forgalmaz. Sikerünk egyik legfontosabb alappillére a sokéves tudatos fejlesztő munkával kiépített állandó kereskedő partneri hálózat, éppen ezért alapvető feladatunknak tekintjük a hosszú távú kapcsolatok ápolását. Jelenleg az ország minden pontján rendelkezünk kiváló szakmai tudású viszonteladókkal, retail- és szervizpartnerekkel. Cégünk tevékenységének fő területei: Tisztelt Partnereink, vásárlóink! Az általunk forgalmazott, hulladékká vált elektromos, elektronikus termékeket elkülönítetten kell gyűjteni, a települési hulladékkal együtt nem helyezhető el azonos gyűjtőedényben, települési hulladékként nem ártalmatlanítható.
Cégünk a hulladékká vált elektromos, elektronikus termékeket a forgalmazó cégek közreműködésével térítésmentesen átveszi és a megfelelő hulladékkezelő cégnek hasznosítás, feldolgozás céljából átadja. A hulladékká vált elemeket, akkumulátorokat ugyancsak elkülönítetten kell tárolni és az üzletekben elhelyezett gyűjtőedényekbe kell behelyezni.


Kulcsszavak:
Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Elektromos cikkek, Projektor, Printronix, Szkenner, Szerviz, Kereskedelem, Nagykereskedelem, Sony, Epson, Printer, Vaio, Elektromos cikk kereskedelem
Termékek
Nyomtató, Számítástechnikai termék
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német
R.a. Trade Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Aldi Medion

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vettem egy Medion szgépet az ALDI-nál. Bár ne tettem volna! A gép 6 hónp után softweres lett, elvitték a szervízbe. 10 nap után visszakaptam úgy, hogy még mindig sw-es volt, elegánsan odaírták a munkalapra, ha a hiba újra jelentkezik újra kell telepíteni az op. rendszert. Ezzel részükről megoldva. Megoldva? Sztem nem így kellene ezt kezelni! Tudja egyáltalán az ALDI kikkel kooperál? R.A. Trade Kft.-vel. Azt mondták hogy a gépet Németországba viszik ki szervízelni. Mi van? Miért kell kivinni szervízbe?
#fogyasztóvédelem szervíz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

nemetok
R.A.Trade Kft szolgáltatása

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Velünk szembeni hozzáállásuk a szolgáltatáshoz, a szervízeléshez katasztrófális volt. Mi soha többet nem óhajtunk kapcsolatba kerülni velük.

Írjon véleményt a(z) R.a. Trade Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Petőfi Utca 64
  2040  Budaörs
 2. MALOMKŐ U. 5.
  2040  Budaörs
 3. Rózsa U. 14.
  2040  Budaörs
 4. Sport U. 2-4.
  2040  Budaörs
 5. Baross U. 89.
  2040  Budaörs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete