Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet, Eger

Cégnév:
Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet
Cím:
Sas U. 29/B
Irányítószám/Település:
3300 Eger
Megye:
Heves
Mobile:
(20) 936 0198
Fax:
(36) 410 729
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Radiátor ?75 Kft. néven társasági formában 1992-től működünk, de a gyökerek 1975-ig nyúlnak vissza. Ebben az időben még a kivitelezés volt a fő profil. A 90-es évek változásainak sodrában döntöttünk úgy, hogy vállalkozásunkat kiegészítjük kereskedelemmel is.

Képek hozzáadása

Cégleírás
1991-ben megnyitottuk víz-, gáz-, és fűtéstechnikával foglalkozó üzletünket, ahol korszerű anyagok forgalmazásával, szakmai tanácsadással, gyors és rugalmas anyagbiztosítással próbáltunk a vásárlóink kegyeibe kerülni. Az elsők között vezettük be a számítógépes értékesítést. Évről évre bővítettük választékunkat, előadásokat, bemutatókat szerveztünk a kivitelezők is egyre nagyobb számmal tiszteltek meg bizalmukkal és megrendeléseikkel. 1995-ben átköltöztünk a mai telephelyünkre, ahol az előbbihez képest nagyságrendekkel nagyobb eladótérrel, raktárral és parkolóhellyel rendelkezünk.
Próbáltunk európai környezetet és fejlett kereskedelmi rendszert kialakítani. A forgalmazott termékek többségét a neves, igazolt minőségű gyártók produktumai teszik ki, szinte nincs olyan ismert márka, aminek ne lennénk közvetlen vagy közvetett partnerei. Iparos Centrumot alakítottunk ki a szerelők szerszámigényeinek biztosítására a minőség szem előtt tartásával.
2001-ben megnyitottuk fürdőszobaszalonunkat, amit épületgépészeti szakismereteinkkel támogatva kínálunk a lakásukat tervezőknek. Kivitelező Partnereinknek köszönhetően a mai napig sok-sok intézménybe, ipari beruházásba, iskolába kellett és kell anyagokat biztosítanunk, ezt versenyképes árajánlatainkkal, műszaki információk biztosításával érjük el.

Kulcsszavak:

Víz, Berendezés, Fűtéstechnika, Forgalmazása, Szervize, Futéstechnikai, Radiátortechnika, Fürdoszoba Bemutatóterem Muködtetése

Termékek

Kazán

A Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Új Sor Utca 53
  3300  Eger
 2. Király út 5
  3300  Eger
 3. Törvényház U. 13-15.
  3300  Eger
 4. Szalapart U.30
  3300  Eger
 5. Kallómalom 13. Sz. 9/1 A.
  3300  Eger
 6. Malomárok út 52.
  3300  Eger