Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet, Eger

Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet
Sas U. 29/B
3300 Eger
Heves
(20) 936 0198
(36) 410 729
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Radiátor ?75 Kft. néven társasági formában 1992-től működünk, de a gyökerek 1975-ig nyúlnak vissza. Ebben az időben még a kivitelezés volt a fő profil. A 90-es évek változásainak sodrában döntöttünk úgy, hogy vállalkozásunkat kiegészítjük kereskedelemmel is.

 1. About
 2. Contact
 3. Események
 4. Nyitva Tartás
 5. Szerszámok
 6. Szállítás
 7. Webshop
 8. Általános Szerződési Feltételek
 9. Épületgépészet

Cégleírás
1991-ben megnyitottuk víz-, gáz-, és fűtéstechnikával foglalkozó üzletünket, ahol korszerű anyagok forgalmazásával, szakmai tanácsadással, gyors és rugalmas anyagbiztosítással próbáltunk a vásárlóink kegyeibe kerülni. Az elsők között vezettük be a számítógépes értékesítést. Évről évre bővítettük választékunkat, előadásokat, bemutatókat szerveztünk a kivitelezők is egyre nagyobb számmal tiszteltek meg bizalmukkal és megrendeléseikkel. 1995-ben átköltöztünk a mai telephelyünkre, ahol az előbbihez képest nagyságrendekkel nagyobb eladótérrel, raktárral és parkolóhellyel rendelkezünk.
Próbáltunk európai környezetet és fejlett kereskedelmi rendszert kialakítani. A forgalmazott termékek többségét a neves, igazolt minőségű gyártók produktumai teszik ki, szinte nincs olyan ismert márka, aminek ne lennénk közvetlen vagy közvetett partnerei. Iparos Centrumot alakítottunk ki a szerelők szerszámigényeinek biztosítására a minőség szem előtt tartásával.
2001-ben megnyitottuk fürdőszobaszalonunkat, amit épületgépészeti szakismereteinkkel támogatva kínálunk a lakásukat tervezőknek. Kivitelező Partnereinknek köszönhetően a mai napig sok-sok intézménybe, ipari beruházásba, iskolába kellett és kell anyagokat biztosítanunk, ezt versenyképes árajánlatainkkal, műszaki információk biztosításával érjük el.
Kulcsszavak:
Víz, Berendezés, Fűtéstechnika, Forgalmazása, Szervize, Futéstechnikai, Radiátortechnika, Fürdoszoba Bemutatóterem Muködtetése
Termékek
Kazán
Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Radiátor '75 Kft. Épületgépész Szaküzlet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Király út 5
  3300  Eger
 2. Szalapart U.30
  3300  Eger
 3. Kallómalom 13. Sz. 9/1 A.
  3300  Eger
 4. Malomárok út 52.
  3300  Eger
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete