Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely, Budapest

6 Vélemények
Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely
Könyves Kálmán Krt. 12-14.
1097 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
(1) 456 1230
(1) 456 1237
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely honlapja

Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. A Reál Hungária Élelmiszer KFT. 2001.
január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket.


Kulcsszavak:
Gyümölcs, Zöldség, Fokhagyma, Sárgarépa, Cékla, Gabonaféle, Élelmiszeripari feldolgozás, Olajos Mag, Vöröshagyma Termesztés, Zöldségszárítmányok gyártása, Paradicsompor, Zöldségszár, Öldségszárítmány, Paradicsompor gyártása, Paradicsompor forgalmazása, Szárazáruk, Élelmiszeripar, Élelmiszer, Vegyiáru, Biotermékek, Petrezselyem, Zöldség Konzerv, Madáreleség, Lencse, Keményíto, Mélyhutött termék, Takarmányborsó
Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

khm

több, mint 6 hónappal ezelőtt

ez egy mocskns cég,akiknél a pesti vezetö a slenszki tamás nem viheti haza a pécsi pénztáros lányt és ezert kirugatja,mondván nincs munkavédelmi bakancsa,amit a cég nem biztosított neki,nos ezt minden nő érti,vagy a pécsi központjukban,ahol a lejárt élelmiszereket a dolgozóknak kell megvenni,ráadásúl annyira"ostobák"hogy ezt a pénztárakon keresztül csinálják,plusz a ki nem fizetett tul orák,plusz,hogy a vásárlókat megkárosítják,nos ez a cég akíknel úgy lehetsz üzletvezetö helyettes ha lefekszel a fönökkel,az gáz.és mielött valaki azt gondolná ez csak lejáratas azzal közlöm ott dolgoztam és még a felét sem írtam le!de én hagytam ott.mert ettöl a"magyar"cégtöl felfordult a gyomrom!De a sajtóhoz,a hatóságokhoz fordulok mert ez gusztustalan ami itt megy Pécsen!

TÓTH VIKTÓRIA
Reál

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nálunk 3 Reál bolt is van,sőt az egyik nagyon közel hozzánk,ahova naponta járunk vásárolni! Szinte minden megtalálható,amira szüségünk van.
## élelmiszer# cikkek# újságok# háztartási
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Alexandra
élelmiszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az egyik legkedvezőbb árú termékeket forgalmazó cég a környékünkön. A fertőszentmiklósi Reál Mannában az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. Lehetőség szerint mindent megpróbálnak beszerezni és megrendelni, bár nagyon ritka, hogy nem lehet kapni valamit. Összességéban a Reállal nagyon elégedettek vagyunk.
## vásárlás# bolt# étel# bevásárlás# háztartási cikkek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sipos Szandra
reál

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A mi falunkban is van Reál üzlet. Az eladókat nagyon kedvelem, van hogy vásárolok, és ha nincs senki, beszélgetünk. Nálunk sajnos nincs nagy választék a termékekből, és néha napokat kell várni, amíg megérkezik az utánpótlás.

herta
bolthálózat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Úgy tudom, Vácon egyetlen működő Reál-pont üzlet maradt.Részt veszek legújabb nyereményakciójukban, bár gonban voltam a részvétellel, mert nem volt egyszerű teljesíteni a feltételeket. Kis boltról lévén szó 3500-ért 3 adott márkát is vásárolni... Habfürdőjk pl. semmilyen nem volt, Mikulás "csokijuk" pedig csak bevonómasszából.Friss kenyeret viszont mindig náluk veszek munkából hazafelé menet, mert du. is van szállítás.
## élelmiszerbolt# kiskereskedelem# bolthálózat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Körút '12-14
  1097  Budapest
 2. TÓTH KÁLMÁN ÚT CA 33.
  1097  Budapest
 3. Koppány U. 2-4.
  1097  Budapest
 4. Soroksári (13. Épület) Utca '164.
  1095  Budapest
 5. HALLER U. 48.
  1096  Budapest
 6. Mester U. 53-55.
  1095  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete