Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely, Budapest

6 Vélemények
Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely
Könyves Kálmán Krt. 12-14.
1097 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
(1) 456 1230
(1) 456 1237
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. A Reál Hungária Élelmiszer KFT. 2001.
január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket.


  Kulcsszavak:
  Élelmiszer, Gyümölcs, Zöldség, Fokhagyma, Sárgarépa, Cékla, Gabonaféle, Élelmiszeripari feldolgozás, Olajos Mag, Vöröshagyma Termesztés, Zöldségszárítmányok gyártása, Paradicsompor, Öldségszárítmány, Paradicsompor forgalmazása, Paradicsompor gyártása, Zöldségszár, Élelmiszeripar, Vegyiáru, Petrezselyem, Zöldség Konzerv, Madáreleség, Lencse, Biotermékek, Szárazáruk, Keményíto, Mélyhutött termék, Takarmányborsó
  A Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  bakti róbert

  khm

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  ez egy mocskns cég,akiknél a pesti vezetö a slenszki tamás nem viheti haza a pécsi pénztáros lányt és ezert kirugatja,mondván nincs munkavédelmi bakancsa,amit a cég nem biztosított neki,nos ezt minden nő érti,vagy a pécsi központjukban,ahol a lejárt élelmiszereket a dolgozóknak kell megvenni,ráadásúl annyira"ostobák"hogy ezt a pénztárakon keresztül csinálják,plusz a ki nem fizetett tul orák,plusz,hogy a vásárlókat megkárosítják,nos ez a cég akíknel úgy lehetsz üzletvezetö helyettes ha lefekszel a fönökkel,az gáz.és mielött valaki azt gondolná ez csak lejáratas azzal közlöm ott dolgoztam és még a felét sem írtam le!de én hagytam ott.mert ettöl a"magyar"cégtöl felfordult a gyomrom!De a sajtóhoz,a hatóságokhoz fordulok mert ez gusztustalan ami itt megy Pécsen!

  TÓTH VIKTÓRIA

  Reál

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nálunk 3 Reál bolt is van,sőt az egyik nagyon közel hozzánk,ahova naponta járunk vásárolni! Szinte minden megtalálható,amira szüségünk van.
  ## élelmiszer# cikkek# újságok# háztartási
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Szabó Alexandra

  élelmiszer

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Az egyik legkedvezőbb árú termékeket forgalmazó cég a környékünkön. A fertőszentmiklósi Reál Mannában az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. Lehetőség szerint mindent megpróbálnak beszerezni és megrendelni, bár nagyon ritka, hogy nem lehet kapni valamit. Összességéban a Reállal nagyon elégedettek vagyunk.
  ## vásárlás# bolt# étel# bevásárlás# háztartási cikkek
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Sipos Szandra

  reál

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  A mi falunkban is van Reál üzlet. Az eladókat nagyon kedvelem, van hogy vásárolok, és ha nincs senki, beszélgetünk. Nálunk sajnos nincs nagy választék a termékekből, és néha napokat kell várni, amíg megérkezik az utánpótlás.

  herta

  bolthálózat

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Úgy tudom, Vácon egyetlen működő Reál-pont üzlet maradt.Részt veszek legújabb nyereményakciójukban, bár gonban voltam a részvétellel, mert nem volt egyszerű teljesíteni a feltételeket. Kis boltról lévén szó 3500-ért 3 adott márkát is vásárolni... Habfürdőjk pl. semmilyen nem volt, Mikulás "csokijuk" pedig csak bevonómasszából.Friss kenyeret viszont mindig náluk veszek munkából hazafelé menet, mert du. is van szállítás.
  ## élelmiszerbolt# kiskereskedelem# bolthálózat
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Könyves Kálmán Krt. 12-14.,
   1097  Budapest
  2. Könyves Kálmán Krt 1-3
   1097  Budapest
  3. Tóth Kálmán út Ca 33.
   1097  Budapest
  4. Koppány U. 2-4
   1097  Budapest
  5. Soroksári út 164.
   1094  Budapest
  6. Haller U. 48.
   1096  Budapest