Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely, Budapest

Cégnév:
Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely
Cím:
Könyves Kálmán Krt. 12-14.
Irányítószám/Település:
1097 Budapest - IX. KERÜLET
Telefon:
(1) 456 1230
Fax:
(1) 456 1237
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. A Reál Hungária Élelmiszer KFT. 2001.
január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Élelmiszer, Zöldség, Gyümölcs, Sárgarépa, Fokhagyma, Cékla, Gabonaféle, Élelmiszeripari feldolgozás, Olajos Mag, Vöröshagyma Termesztés, Zöldségszárítmányok gyártása, Paradicsompor, Öldségszárítmány, Paradicsompor forgalmazása, Paradicsompor gyártása, Zöldségszár, Élelmiszeripar, Vegyiáru, Petrezselyem, Zöldség Konzerv, Madáreleség, Lencse, Biotermékek, Szárazáruk, Keményíto, Mélyhutött termék, Takarmányborsó

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

bakti róbert
4 Csillagok

khm

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

ez egy mocskns cég,akiknél a pesti vezetö a slenszki tamás nem viheti haza a pécsi pénztáros lányt és ezert kirugatja,mondván nincs munkavédelmi bakancsa,amit a cég nem biztosított neki,nos ezt minden nő érti,vagy a pécsi központjukban,ahol a lejárt élelmiszereket a dolgozóknak kell megvenni,ráadásúl annyira"ostobák"hogy ezt a pénztárakon keresztül csinálják,plusz a ki nem fizetett tul orák,plusz,hogy a vásárlókat megkárosítják,nos ez a cég akíknel úgy lehetsz üzletvezetö helyettes ha lefekszel a fönökkel,az gáz.és mielött valaki azt gondolná ez csak lejáratas azzal közlöm ott dolgoztam és még a felét sem írtam le!de én hagytam ott.mert ettöl a"magyar"cégtöl felfordult a gyomrom!De a sajtóhoz,a hatóságokhoz fordulok mert ez gusztustalan ami itt megy Pécsen!

TÓTH VIKTÓRIA
5 Csillagok

Reál

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nálunk 3 Reál bolt is van,sőt az egyik nagyon közel hozzánk,ahova naponta járunk vásárolni! Szinte minden megtalálható,amira szüségünk van.
Címkék: ## élelmiszer# cikkek# újságok# háztartási
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Alexandra
5 Csillagok

élelmiszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az egyik legkedvezőbb árú termékeket forgalmazó cég a környékünkön. A fertőszentmiklósi Reál Mannában az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. Lehetőség szerint mindent megpróbálnak beszerezni és megrendelni, bár nagyon ritka, hogy nem lehet kapni valamit. Összességéban a Reállal nagyon elégedettek vagyunk.
Címkék: ## vásárlás# bolt# étel# bevásárlás# háztartási cikkek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sipos Szandra
5 Csillagok

reál

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A mi falunkban is van Reál üzlet. Az eladókat nagyon kedvelem, van hogy vásárolok, és ha nincs senki, beszélgetünk. Nálunk sajnos nincs nagy választék a termékekből, és néha napokat kell várni, amíg megérkezik az utánpótlás.
Címkék: ## a közelben van
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

herta
3 Csillagok

bolthálózat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Úgy tudom, Vácon egyetlen működő Reál-pont üzlet maradt.Részt veszek legújabb nyereményakciójukban, bár gonban voltam a részvétellel, mert nem volt egyszerű teljesíteni a feltételeket. Kis boltról lévén szó 3500-ért 3 adott márkát is vásárolni... Habfürdőjk pl. semmilyen nem volt, Mikulás "csokijuk" pedig csak bevonómasszából.Friss kenyeret viszont mindig náluk veszek munkából hazafelé menet, mert du. is van szállítás.
Címkék: ## élelmiszerbolt# kiskereskedelem# bolthálózat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Krt. 12-14.,
  1097  Budapest
 2. Könyves Kálmán Krt 1-3
  1097  Budapest
 3. Tóth Kálmán út Ca 33.
  1097  Budapest
 4. Vámház Krt. 1-3.-Vp.1 Pavilon
  1093  Budapest
 5. Koppány U. 2-4
  1097  Budapest
 6. Soroksári út 164.
  1094  Budapest