Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely, Budapest

Cím:
Könyves Kálmán Krt. 12-14.
Irányítószám/Település:
1097 Budapest - IX. KERÜLET
Telefon:
(1) 456 1230
Fax:
(1) 456 1237
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. A Reál Hungária Élelmiszer KFT. 2001.
január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket.

Vélemények

bakti róbert
4 Csillagok

khm

, 2013. január 12.

ez egy mocskns cég,akiknél a pesti vezetö a slenszki tamás nem viheti haza a pécsi pénztáros lányt és ezert kirugatja,mondván nincs munkavédelmi bakancsa,amit a cég nem biztosított neki,nos ezt minden nő érti,vagy a pécsi központjukban,ahol a lejárt élelmiszereket a dolgozóknak kell megvenni,ráadásúl annyira"ostobák"hogy ezt a pénztárakon keresztül csinálják,plusz a ki nem fizetett tul orák,plusz,hogy a vásárlókat megkárosítják,nos ez a cég akíknel úgy lehetsz üzletvezetö helyettes ha lefekszel a fönökkel,az gáz.és mielött valaki azt gondolná ez csak lejáratas azzal közlöm ott dolgoztam és még a felét sem írtam le!de én hagytam ott.mert ettöl a"magyar"cégtöl felfordult a gyomrom!De a sajtóhoz,a hatóságokhoz fordulok mert ez gusztustalan ami itt megy Pécsen!

TÓTH VIKTÓRIA
5 Csillagok

Reál

, 2007. december 23.

Nálunk 3 Reál bolt is van,sőt az egyik nagyon közel hozzánk,ahova naponta járunk vásárolni! Szinte minden megtalálható,amira szüségünk van.
Címkék: ## élelmiszer# cikkek# újságok# háztartásiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Alexandra
5 Csillagok

élelmiszer

, 2007. december 19.

Az egyik legkedvezőbb árú termékeket forgalmazó cég a környékünkön. A fertőszentmiklósi Reál Mannában az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. Lehetőség szerint mindent megpróbálnak beszerezni és megrendelni, bár nagyon ritka, hogy nem lehet kapni valamit. Összességéban a Reállal nagyon elégedettek vagyunk.
Címkék: ## vásárlás# bolt# étel# bevásárlás# háztartási cikkekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sipos Szandra
5 Csillagok

reál

, 2007. december 15.

A mi falunkban is van Reál üzlet. Az eladókat nagyon kedvelem, van hogy vásárolok, és ha nincs senki, beszélgetünk. Nálunk sajnos nincs nagy választék a termékekből, és néha napokat kell várni, amíg megérkezik az utánpótlás.
Címkék: ## a közelben vanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

herta
3 Csillagok

bolthálózat

, 2007. december 14.

Úgy tudom, Vácon egyetlen működő Reál-pont üzlet maradt.Részt veszek legújabb nyereményakciójukban, bár gonban voltam a részvétellel, mert nem volt egyszerű teljesíteni a feltételeket. Kis boltról lévén szó 3500-ért 3 adott márkát is vásárolni... Habfürdőjk pl. semmilyen nem volt, Mikulás "csokijuk" pedig csak bevonómasszából.Friss kenyeret viszont mindig náluk veszek munkából hazafelé menet, mert du. is van szállítás.
Címkék: ## élelmiszerbolt# kiskereskedelem# bolthálózatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Katalin
5 Csillagok

Reál

, 2007. december 13.

Mivel a szomszédban található Reál üzlet, ide járunk leggyakrabban. Az eladók nagyon kedvesek, jó a választék, az árak is megfizethetőek.
Címkék: ## élelmiszer# üzlet# reálErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Reál Hungária Élelmiszer Kft. - Székhely részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Krt. 12-14.,
  1097  Budapest
 2. Tóth Kálmán út Ca 33.
  1097  Budapest

 3. Távolság: 600 m
  Adatok
  Vámház Krt. 1-3.-Vp.1 Pavilon
  1093  Budapest
 4. Soroksári út 164.
  1094  Budapest
 5. Bárd U. 2.
  1097  Budapest
 6. Haller U. 48.
  1096  Budapest