Regio Játékkereskedelmi Kft. Budapesti Központi Játékáruház

Cím:
Nándorfejérvári út 23-25
Irányítószám/Település:
1119 Budapest - XI. KER.
Telefon:
(1) 206 0805
Fax:
(1) 206 0807
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A REGIO Kft. 1990. novemberében alakult meg Budapest XI. kerületében lévő székhellyel. Profilja: játék, szabadidő-sport, strandcikk, iskolaszer, bizsu, gyermekruha forgalmazása magyarországi és export partnerei felé.
A forgalmazott termékeink skálája széleskörű. Jelenleg közel 30.000 féle árucikket, értékesítünk. Árbevételünk megközelíti a 3 milliárd forintot. Minden szezonnak megfelelő árucikkel találkozhat a vevő a cikklistán, nyári, téli játék és sportcikkek jelentős raktárkészlete biztosítja a folyamatos áruellátást.
Kizárólagosan forgalmazunk pl. társasjátékokat, babákat, bébi játékokat, kreatív játékokat, labdákat és sporteszközöket stb., ismert világmárkákat képviselünk. Saját gyártással készülnek hinták, homokozók, evezők, tollaslabdák, téli sporteszközök, pl.: bobok, szánkók, csúszkák.

Cégleírás
Központi irodánk és egyik nagykereskedelmi áruházunk (3000 nm-en), amely országos hatáskörrel biztosítja az áruellátást a 1119. Budapest, Nándorfejérvári út 23-25. szám alatt található. Áruházainkban kereskedőket, viszonteladókat és fogyasztókat szolgálunk ki. Innen bonyolítjuk a multinacionális áruházláncok üzleteinek kiszolgálását és a környező országokba irányuló exportot. A Budapest kapujába érkezők az M1/M7-es autópálya közös bevezető szakaszán lévő Játékáruházat veszik észre először.
Partnereink: Magyarország kiskereskedőinek többsége, több mint tízezres vevőállománnyal rendelkezünk, valamint jelentős szerepet vállalunk a Magyarországon egyre nagyobb jelentőséggel bíró multinacionális áruházláncok kiszolgálásában. Évek óta szerződéses kapcsolatban állunk a Magyarországon megtelepedett multinacionális cégekkel, így például a Tesco, Auchan, Provera csoport: Cora, Smath, Match, Alfa, Penny Market, Interspar áruházakban vannak jelen termékeink. Rendszeres napi kapcsolatban vagyunk beszerzőikkel és áruházi osztályukon a teljes kiszolgálást megvalósítjuk a kiszállítástól a polcszervizen át. Export tekintetében a környező országok felé szakosodtunk. Marketing tevékenységünkkel jelen vagyunk a játékpiac rangos eseményein és televíziós reklámkampányokba is jelentős összegeket fektetünk.
Havonta megjelenő saját újságunkkal tájékoztatjuk partnereinket akciós termékeinkről, újdonságainkról. Ezzel több mint tízezer kiskereskedőnek biztosítjuk, hogy naprakészen informálva legyen termékeinkről. Célunk, hogy minél szélesebb játékkínálattal képviseljük a termékcsoportokat, és azokat vevőink, partnereink a kiskereskedők és multinacionális áruházláncok felé logisztikai hátterünkkel teljeskörű kiszolgálással, akciókat biztosítva megismertessük. Jogdíjas, minőségi termékek kizárólagos forgalmazását végezzük Magyarországon és a környező országokban.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
10431674-2-43
TEÁOR kód
4649 - játtékereskedelem

Vélemények

Végh Zsuzsi
5 Csillagok

Játékok

, 2009. december 16.

Csupa jót tudok írni erről a helyről. Nem egy alkalommal vásároltam már a játékkereskedésben. Nagyon széles választékkal rendelkeznek, jó minőségű játékokkal és korrekt áron! Legutóbb 2200 ft-ért vettem a kisebbik fiamnak karácsonyra ajádnékot, amit a neten megnéztem, és egy másik játékáruházban, akciósan volt 5000 ft! Volt olyan, hogy kerestem valamit és felhívtam őket telefonon, hogy van-e, mert a neten láttam. Náluk nem volt, de felhívták a másik üzletet és visszhívtak, hogy mikor lesz náluk és mikor mehetek érte. Biztos, hogy a jövőben is tőlük fogok játékot vásárolni a család aprónépéne. Másnak is szívesen ajánlom, nem fog csalódni!
Címkék: ## játék# társasjáték# lego# készségfejlesztőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Edu
5 Csillagok

Régio játék

, 2009. december 14.

A Régió játékbolt az egyik kedvenc vásárlóhelyem amióta megszületett a kislányom. Tőlük még sosem jöttem el üres kézzel. Rengeteg játék megtalálható az üzletben és ha bármi gond van, késöbb kicserélik. Tavaly náluk vettem meg az összes játékot a család gyermekeinek, akiknek nagy örömet szereztem az ajándékokkal.
Címkék: ## ajándék# játék# sportszer# maci# labdaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Regio Játékkereskedelmi Kft. Budapesti Központi Játékáruház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bikszádi U. 8/B.
  1119  Budapest
 2. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 3. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 4. Tétényi út 72/B
  1119  Budapest
 5. Goldmann G. Tér 3
  XI- KER.  Budapest
 6. Soroksári út 38-40.
  1095  Budapest