Regio Kft Debrecen Nagyker És Kisker Áruház

Regio Kft Debrecen Nagyker És Kisker Áruház
Balmazújvárosi út 9
4002 Debrecen
Hajdú-Bihar
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

REGIO Játék - Ahol a vásárlás gyerekjáték! A legnagyobb online játékkínálat, akár ingyenes házhozszállítással!! Célunk, mint tőkeerős magyar nagyvállalat, a meglévő piaci helyzetünk erősítése, a dinamikus fejlődés és forgalmunk növekedésének folyamatos fenntartása, amelyet a saját szervezetünk által irányított import és export bővítésével is szeretnénk növelni. REGIO Kft. vezetősége szeretné fejleszteni külkapcsolatait európai gyártókkal a jó minőségű termékek magyar piacon történő bevezetésével és folyamatos értékesítésével.


Cégleírás
Partnereink: Magyarország kiskereskedőinek többsége, több mint tízezres vevőállománnyal rendelkezünk, valamint jelentős szerepet vállalunk a Magyarországon egyre nagyobb jelentőséggel bíró multinacionális áruházláncok kiszolgálásában. Évek óta szerződéses kapcsolatban állunk a Magyarországon megtelepedett multinacionális cégekkel, így például a Tesco, Auchan, Provera csoport: Cora, Smath, Match, Alfa, Penny Market, Interspar áruházakban vannak jelen termékeink. Rendszeres napi kapcsolatban vagyunk beszerzőikkel és áruházi osztályukon a teljes kiszolgálást megvalósítjuk a kiszállítástól a polcszervizen át. Export tekintetében a környező országok felé szakosodtunk.
Kulcsszavak:
Játékbolt, Fajáték, Labda, Társasjáték, Gyermekjáték, Játékforgalmazás, Dekoráció, Ajándék, Ajándéktárgy, Mesekönyv, Gyerekruházat
Regio Kft Debrecen Nagyker És Kisker Áruház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Regio Kft Debrecen Nagyker És Kisker Áruház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Mésztelep U. 1/A.
  3508  Miskolc
 2. Régi Cifrakapu U. 26.
  3300  Eger
 3. Ady Endre U. 15.
  5000  Szolnok
 4. Szabadkai U. 7.
  6729  Szeged
 5. Szentmihályi út 131.
  1152  Budapest