Reintex Kft., Szolnok

1 Vélemény
Reintex Kft.
Thököly út 85.
5000 Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok
(56) 423 126
(56) 424 455
(56) 424 743
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tevékenységünk : textiláruk, katonai ruházati termékek és kiegészítők exportja, importja, nagy- és kiskereskedelme. A cég által forgalmazott termékek nagy keresletnek örvendenek. Mint köztudott, a katonai ruházati termékek erős igénybevételre tervezettek és komoly minőségvizsgálati ellenőrzések mellett gyártottak.


Cégleírás
Ezek a termékek keresettek, mint munkaruhák, de igen népszerűek a fegyveres testületek, vadászok, horgászok, vagyonőrök, természetjárók és a szabadban foglalatoskodók között. Egyik jelentős tevékenységünk a katonai feleslegek forgalmazása. A készletek gyakori forgása miatt, és a beszerzések esetleges jellegéből adódóan ezek nehezen bemutatható termékek. Ha részletesebb információra van szüksége, keresse az akciók újdonságok, vagy börze oldalunkat.
Idegen nyelvű leírás
Reintex LTD established on 17th March, 1997. Our activity: textile clothes, export and import of military clothes & accessories, wholesale and retail. Our base is in Szolnok 85 Thököly Str. Customers like our articles so much.
Everyone knows that military clothings designed for high requisition and produced serious quality controls. These articles are in demand like by working clothes but so popular among armed forces, hunters, anglers, security guards, tourists& hikers. One of our important activity is sale of military surplus.
Presentation of these items is complicated because their frequent trade and supply character.
Kulcsszavak:
Webáruház, Függőágy, Ruházati termék, Párna, Textiláruk, Takaró, Hálózsák, Álcaháló, Hordágy, Moszkitóháló, Zuhany Sátor, Katonai ruházati termékek, Hálózsáktok
Termékek
Bakancs, Kabát, Katonaruha, Mellény, Pulóver
Reintex Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nagy Dani

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az az igazság, hogy a reintexről csak jókat tudok mondani, mivel a boltosok udvariasak és segítőkészek mindemellett az árak is kedvezőek!

Írjon véleményt a(z) Reintex Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Szántó Körút 60.
  5000  Szolnok
 2. Thököly út 8
  5000  Szolnok
 3. József Attila Ú 6 Ii/7
  5000  Szolnok
 4. Ametiszt Ásványbolt - Tiszavidék Áruház
  5000  Szolnok
 5. Ady E. Ut 20.
  5000  Szolnok
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete