Restaurant Balzac 35, Budapest

Cím:
Balzac U. 35.
Irányítószám/Település:
1136 Budapest - XIII. KERÜLET
Telefon:
+36 1 7898915
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Asztalfoglalás:
Telefon: +36 1 7898 915.

Cégleírás
A hangsúly elsősorban a többnyire francia, belga alapanyagokon nyugszik, melyet gondosan válogatott magyar termékek egészítenek ki, hiszen csak így képzelhető el magas színvonalon elkészített ételkülönlegesség. Széles borválasztékunk közül vendégeink mind hazai, mind küldöldi borok közül választhatnak, illetve kérhetik felszolgálóink segítségét, tanácsát. Szintén nagy hangsúlyt fektetünk az étterem arculatának, kellemes atmoszférájának megteremtésére. A színek harmóniája, a teríték eleganciája, az étteremben fellelhető tárgyak sugallják a megfoghatatlan, de érzékelhető melegséget árasztó miliőt.

Az étterem két tulajdonosa, Philippe és Varga Sándor találkozása 6 évvel ezelőtt még csak a séf és törzsvendégének kölcsönös tiszteletén, a közös szenvedélyen alapult. Közös vállalkozásuk immár a szakmai tudás, a szenvedély, a megújulásra, perfekcionizmusra való maximális törekvés kompromisszumok nélkül, a két különböző személyiség sikeres együttműködése. Barátságuk és munkájuk, a belga konyhaművészet iránti rajongásuk teremti meg azt a légkört, ahol minden szeglet, minden apró részlet ezt a filozófiát árasztja magából.

Éttermünk egy parányi sziget azok számára, akiknek az étel, a jó bor nem pusztán az étkezést, hanem a minőséget, az élet szeretetét jelenti. Nyitvatartás Kedd - szombat

12.00-15.00 és 18.00-22.00

Hétfőn és vasárnap éttermünk zárva tart.

Vélemények

Bednárik Krisztián
5 Csillagok

belga étterem

, 2009. december 17.

Én már másodjára jártam ott,de nem esztergomban van,hanem budapesten a 13.dik kerületben a Balzac u és Hollán ernő sarkán. Csak ez kimaradt az elözö hozzászolásbol :)
Címkék: ## cimváltozásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bednárik Krisztián
5 Csillagok

Belga étterem

, 2009. december 17.

Akit már megérintett a Benelux gasztronómia természetes, sós tengeri levegő által átitatott kiválósága, az itthon is a legmagasabb szinten élvezheti azt Philippe-nél. Aki pedig még nem találkozott a belga konyha finom fogásaival, annak csak ajnálai tudom!Tegnap jártam nálunk, a hely elvárázsol, a pincér tökéletesen végzi dolgát, kis vicc, és tökéletes odafigyelés. Aki kezdö annak leginkább egy teli tál fekete kagylót ajánlok, bár picit magassabb ár kategoria az étterem,de megéri.Az étterem precíz kialakítású,Kiemelt helyen az étterem közepén nyugodtan csodálkozzon rá a kagylókat frissen tartó „akváriumra”, és fogyassza egészséggel tartalmát!
Címkék: ## belga fekete kagyló tökéletesErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Restaurant Balzac 35 részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 40 m
  Adatok
  Balzac U 44/B
  1132  Budapest

 2. Távolság: 40 m
  Adatok
  Balzac U. 31.
  1136  Budapest
 3. Tátra U. 21.
  1136  Budapest

 4. Távolság: 100 m
  Adatok
  Pozsonyi út 39
  1136  Budapest
 5. Pannónia Utca 34.
  1136  Budapest
 6. Xiii.Ker., Pozsonyi út 18
  1133  Budapest