Restaurant Balzac 35, Budapest

2 Vélemények
Restaurant Balzac 35
BALZAC U. 35.
1136 Budapest - XIII. KERÜLET
+36 1 7898915
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Asztalfoglalás:
Telefon: +36 1 7898 915.


Cégleírás
A hangsúly elsősorban a többnyire francia, belga alapanyagokon nyugszik, melyet gondosan válogatott magyar termékek egészítenek ki, hiszen csak így képzelhető el magas színvonalon elkészített ételkülönlegesség. Széles borválasztékunk közül vendégeink mind hazai, mind küldöldi borok közül választhatnak, illetve kérhetik felszolgálóink segítségét, tanácsát. Szintén nagy hangsúlyt fektetünk az étterem arculatának, kellemes atmoszférájának megteremtésére. A színek harmóniája, a teríték eleganciája, az étteremben fellelhető tárgyak sugallják a megfoghatatlan, de érzékelhető melegséget árasztó miliőt.

Az étterem két tulajdonosa, Philippe és Varga Sándor találkozása 6 évvel ezelőtt még csak a séf és törzsvendégének kölcsönös tiszteletén, a közös szenvedélyen alapult. Közös vállalkozásuk immár a szakmai tudás, a szenvedély, a megújulásra, perfekcionizmusra való maximális törekvés kompromisszumok nélkül, a két különböző személyiség sikeres együttműködése. Barátságuk és munkájuk, a belga konyhaművészet iránti rajongásuk teremti meg azt a légkört, ahol minden szeglet, minden apró részlet ezt a filozófiát árasztja magából.

Éttermünk egy parányi sziget azok számára, akiknek az étel, a jó bor nem pusztán az étkezést, hanem a minőséget, az élet szeretetét jelenti. Nyitvatartás Kedd - szombat

12.00-15.00 és 18.00-22.00

Hétfőn és vasárnap éttermünk zárva tart.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglátóhely, Étel, Restaurant, Vendéglő, Gasztronómia, Étkeztetés, Étlap, Meleg Étel, Hidegkonyha, Nemzetközi Konyha, Steak, Húsétel, Marhahúsos Étel, Kisvendéglő, Sertéshús Étel, Halételek, Melegkonyhás Étterem, Leves, Frissen Sültek, Éttermi Szolgáltatások, Homár, Francia Konyha, Francia Étel, Desszert, Vegetáriánus Étel, Rendezvény lebonyolítás, Szárnyas, Hal, Minőségi Bor, Édesség, Halak, Friss Hal, Francia Étterem, Melegétkeztetés, Francia Konyhaművészet, Élő Homár, Francia Gasztronómia, Osztriga, Francia Ételkülönlegességek
Restaurant Balzac 35 a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bednárik Krisztián
belga étterem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én már másodjára jártam ott,de nem esztergomban van,hanem budapesten a 13.dik kerületben a Balzac u és Hollán ernő sarkán. Csak ez kimaradt az elözö hozzászolásbol :)

Bednárik Krisztián
Belga étterem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Akit már megérintett a Benelux gasztronómia természetes, sós tengeri levegő által átitatott kiválósága, az itthon is a legmagasabb szinten élvezheti azt Philippe-nél. Aki pedig még nem találkozott a belga konyha finom fogásaival, annak csak ajnálai tudom!Tegnap jártam nálunk, a hely elvárázsol, a pincér tökéletesen végzi dolgát, kis vicc, és tökéletes odafigyelés. Aki kezdö annak leginkább egy teli tál fekete kagylót ajánlok, bár picit magassabb ár kategoria az étterem,de megéri.Az étterem precíz kialakítású,Kiemelt helyen az étterem közepén nyugodtan csodálkozzon rá a kagylókat frissen tartó „akváriumra”, és fogyassza egészséggel tartalmát!
## belga fekete kagyló tökéletes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Restaurant Balzac 35 részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Balzac U 44/B
  1132  Budapest
 2. Balzac U. 31.
  1136  Budapest
 3. Tátra U. 21.
  1136  Budapest
 4. POZSONYI ÚT 39
  1136  Budapest
 5. Pannónia Utca 34.
  1136  Budapest
 6. Radnóti Miklós Utca 38
  1137  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete