Retro Jeans - Árkád Budapest

Cím:
Örs Vezér Tér 25.
Irányítószám/Település:
1106 Budapest - XI.KERÜLET
Telefon:
(1) 434 8460
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Retro Jeans farmerek és termékek az új évezreddel együtt 2001-ben érkeztek meg Magyarországra. Ez a dinamikusan fejlődő magyar-olasz cég egy olyan piaci szegmensbe találta meg helyét, ahol eddig hiányzott egy minőségileg a felső, de árban a közép kategóriában elhelyezkedő márka. A márka dinamikus, fiatalos, vagány és egyben "Trendi" is. Röviden talán így aposztrofálni a RETRO-t. Kinek is szól a Retro? Mindenkinek akinek egy kicsit is fontos hogy más legyen mint az utca homogén szürke tömege. Mindenkinek aki a megbízható kiváló minőség mellé elfogadható, pénztárca barát árat szeretne.
Mindenkinek aki fiatal vagy annak érzi magát. Tini kortól az "arany korig". Mindenkinek aki jól szeretné érezni magát új "bőrében". Mindenkinek akit ismerünk és mindenkinek akit még nem. Mit is jelent a Retro szó? "Visszanyúlás" a különböző korok, stílusok, irányzatok közé.
Egyesíteni a már bevált jót a friss, üde, lüktető XXI. századi dinamizmussal. Az irányzatok között mindenki kedvére válogathat. A basic jeans és street wear ruházaton kívül kínálatunkban megtalálható még a military, a fashion vagy akár a jogging vonal is. Folyamatos megújulással biztos lehetsz benne, hogy mindig új termékekkel találkozol.

Vélemények

Nyéki Judit
4 Csillagok

fiatalos

, 2010. augusztus 30.

Fiatalos és vagány az üzlet.
Címkék: ## retro jeansErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ács Tamás
4 Csillagok

Imádom ezt az üzletet

, 2009. december 16.

Imádom ezt az üzletet. Az eladók rögtön odajönnek az emberhez ha bemegy a boltba és segitenek. Az áraik igaz kicsit magasan vannak de hát a jó minőség a lényeg.
Címkék: ## árkád# retro jeansErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sutyinszki Alex
4 Csillagok

retro jeans

, 2009. december 13.

Farmert és polót nézni mentünk be hozzájuk az árkád bevásárló központba4Nagyon fiatalos és böséges választék volt!Az eladó rögtön oda jött hogy tud e segiteni de megunktól nézelödtünk inkább.Találtunk is egy polót és inget.Farmert nem.Az árak néhol elszálltak de hát meg kell fizetni a márkát!:) 4 csillagot kapnak tőlem!:)
Címkék: ## retro farmerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Retro Jeans - Árkád Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Kerepesi út 9
  1087  Budapest
 2. Üllői út 201.
  1191  Budapest
 3. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 4. Váci út 178.
  1138  Budapest
 5. Lövőház út 2-6.
  1024  Budapest
Az összes Retrojeans kirendeltsége Budapest településen