Cím:
Orion U. 12-14
Irányítószám/Település:
1214 Budapest
Telefon:
(1) 420 9505
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A RETZ Bútor áruházak Európa legnagyobb bútorgyártó cégeinek közvetlen képviseletében áll az Ön szolgálatában. A vevői igények figyelembevételével állandóan megújuló termékpalettánk minden igényt, kielégítő bútorokat kínál a moderntől a klasszikusig. Áruházainkat az ország több pontján megtalálhatja, és folyamatos terjeszkedésünkkel szeretnénk elérni, hogy Ön kevesebb utazással megvásárolhassa termékeinket.
Nappali, háló- és gyermekszoba bútoraink mellett választékunkból berendezheti előszobáját, vagy akár irodáját is. Számítógépes, egyedi tervezésű konyhabútorainkkal igazán különlegessé teheti otthonát.
Üzletpolitikánk célja a forgalom folyamatos növelése, figyelemmel kísérve a magyar piacot, ár-érték tekintetében mindenkor a legjobbra törekszünk. retzbutor.hu ::

Cégleírás
A RETZ Bútor áruházak Európa legnagyobb bútorgyártó cégeinek közvetlen képviseletében áll az Ön szolgálatában. A vevői igények figyelembevételével állandóan megújuló termékpalettánk minden igényt, kielégítő bútorokat kínál a moderntől a klasszikusig. Áruházainkat az ország több pontján megtalálhatja, és folyamatos terjeszkedésünkkel szeretnénk elérni, hogy Ön kevesebb utazással megvásárolhassa termékeinket.
Nappali, háló- és gyermekszoba bútoraink mellett választékunkból berendezheti előszobáját, vagy akár irodáját is. Számítógépes, egyedi tervezésű konyhabútorainkkal igazán különlegessé teheti otthonát.
Üzletpolitikánk célja a forgalom folyamatos növelése, figyelemmel kísérve a magyar piacot, ár-érték tekintetében mindenkor a legjobbra törekszünk. Látogasson el Ön is hozzánk, s meglátja: a RETZ Bútor lakásából otthont teremt.

Vélemények

Bedőcs Renáta
1 Csillagok

KONYHABÚTOR

, 2012. április 2.

6-8 HÉTvolt a megbeszélt rendelési idő,és még nekem kell a mai napig futkározni az üzletbe,mert az eladókon kívül senkit nem izgat a vásárlói aggodalmam.FELHÁBORÍTÓ TELJESEN,hogy működhet így egy cég?!Ez egy tanulópénz marad számomra.Amikor a szerződést kötöttem,55%kedvezményt ajánlottak.Hogy lehet,hogy most már 70+5%vígkiárusitás a reklám helye.375180Ft a konyhám ára,ebből 160000le van fizetve,ennyire nem számít CÉGNEK a vevője?mindenkinek ajánlom ,semmit ne írjon alá addig a megrendelésnél,olvassa helyben át az apró betűs sorokat,mert másról szól a szóbeli megegyezés,és másról,amit a szerződés apró betüi jelentenek.Ha megérkezik végre a bútor,helyben ellenőriztetni fogom a kifogástalan állapotot,mert a garncia így érvényes elvileg.Semmilyen értesítést nem kaptam még,hogy elnézést ,mindent megteszünk a sajnálatos késésért...EGYRE ELSZOMORÍTÓBB,AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN VAN!Mikor ilyen válság van sz országban,kapaszkodni és küzdeni kéne a vevőért.A héten telik le az újabb kéthetes ígéretük!!!Borzalmas!

Megjegyzés

2012. április 11.

Kedves Renáta! A javaslatom: Lemondó nyilatkozat, azonnal. Miért? Válaszok:Nők Lapja Cafe/ Fórum:Retz szállít mostanában? Folyamatosan zárnak be a Retz üzletek. Egy bezárt üzlet hogyan szállít bútort? – mert nekem képtelenségnek tűnik.

Bedőcs Renáta
1 Csillagok

Konyhabútor...

, 2012. április 2.

November végén megrendeltem egy konyhabútort,ami a mai napig nem érkezett meg. Szinte hetenként zaklatom a bolt eladóit,szegények nem tehetnek róla,az indulataim pedig már erőteljesek.Azért kezdtem bele,mert télen szerettem volna befejezni a konyhám felújítását.A főnök meg se jelenik a soproni üzletben,vele aztán tényleg nem lehet kommunikálni.Felháborító a hozzáállása,amit Ígérnek,a fele sem igaz.Hogy engedhet meg magának ez a cég ekkora bakit,miért olyan főnöke van,aki nem alacsonyodik le a vásárlóihoz,hogy elnézést kérjen a csúszásért ,minimum értesítést küldeni.Mi történne fordítva? soha többet nem fogok ettől a Retz Társaságtól rendelni!!!Ilyen vásárlási csalódásban még nem volt részem!160ezer Ft ot lefizettem november végén,most áprilist írunk,bútor sehol,a balkonom kész építőanyagtároló,a konyhát hetekre képtelenség nélkülözni egy négytagú családnak!amikor nézelődtem még,többen szóltak,vigyázzak,ez a cég elég sok panaszt kap,nem akartam elhinni,én is egy elkeseredett panaszos vagyok,aki telejesen közömbös a Főnök Úrnak.Akkor miért ő képviseli a céget,ha nem lehet beszélni vele.Ez Vicc!Amennyiben a sokszori ígéret ellenére,az utolsó időpontra se teljesítik,a Fogyasztó védelemhez fordulok.Akkor ne ígérjenek vagy ne vegyenek fel több megrendelést,ha nem bírják teljesíteni.

Megjegyzés

2012. április 11.

Kedves Renáta! A Retz Bútoráruházak bármelyik üzletében, csak az azonnal elhozható bútorokat szabad megvásárolni. Rendelésre előleget befizetni: TILOS! Az üzletbezárások előtti végkiárusítás tart. A régi 30 üzletükből talán 9 van már csak nyitva. Sok sikert!

László Cselényi
1 Csillagok

reklamáció

, 2012. március 26.

4.hónapja várok a KIFIZETETT bútorra! A telefont SEHOL nem veszik fel!!!Felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Címkék: #minősíthetetlenErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. április 11.

Szervusz László! Azért nem veszik fel a telefonokat, mert folyamatosan zárnak be az üzleteik - a vonal végén ezért talán már nincs is senki. További vélemények:Nők Lapja Cafe/ Fórum:Retz szállít mostanában? Üdvözlettel

SR.
1 Csillagok

-

2011. december 17.

4 hónapja nem kapom meg a bútioromat,amire 30% előleget kifizettem! A telefont nem képesek felvenni sem a raktárban,sem a csepeli Retz Bútoráruházban,ahol megrendeltem a bútort! 10-es skálán mínusz tízre értékelném őket,ilyen rossz céget még nem nagyon láttam!
Címkék: #bútor vélemény késedelemErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Zoltán Gyöngyösi
1 Csillagok

Retz ágykeret

, 2011. november 11.

Kritikán aluli, amit a szállítási határidő folyamatos kitologatásával csinál a Retz! Arról nem beszélve, hogy nincsen egy rendes telefonos elérhetősége sem. Szeptember 9. óta szerencsétlenkednek egy ágykerettel! Ez komolytalan, nem csoda, hogy ide jutott a cég! Viszont ha felmondom a rendelést, megint mehetek keresni valami mást!

Bakó
1 Csillagok

Reklamció

, 2011. augusztus 17.

2011 06. 21-én Székesfehérváron rendeltünk bútort a Retz áruházból. (Magyar telmék) Az ajánlat szerint 3-4 hét határidővel szállítják. Azóta 8, azaz nyolc hét telt el, butor sehol. Sem az üzletet, sem a logisztikai központot nem lehet elérni telefonon. Közben más sem hallatszik a rádióból: vásároljon Retz bútort féláron, ingyen házhoz szállítjuk... Erről ennyit.
Címkék: #szállítás#elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lang
1 Csillagok

RETZ BÚTOR FOLYTATÁS

, 2011. augusztus 5.

2011. 07. 29. RETZ legújabb fejlemény: A férjem visszakérte a foglalót. Szó nélkül visszaadták. Pár óra múlva felhívta ?Pestről a Retz tulajdonosa? a férjemet és sűrű bocsánatkérések közepette elmondta, hogy sajnos elkeveredett az email, amiben a megrendelést küldték, ezért el sem kezdték még készíteni a bútort. Ebben ?csak? annyi a bibi, hogy nekünk azt mondták itt Győrben, hogy a üzletvezető többször beszélt a céggel, és sürgette őket, de először a kárpit, majd a fa hiánya miatt nem tudták időben legyártani a terméket, de folyamatban van. Nos, most ki hazudik??????? ?A pesti vezető? ígéretet tett, hogy a jövő héten kedden megcsinálják, és ki is szállítják az ülőgarnitúrát csütörtökön, valamint 40.000 ft- tal kevesebbet kell fizetnünk, valamint házhoz szállítják az árut ingyen. Most már meg is nyugodhatnánk, de egyrészt nem nagyon hiszünk már, túl sok volt az ígéret, másrészt az alábbiakban volt olyan hozzászóló, akinek hibás árút küldtek, tehát nem vagyunk nyugodtak. Az biztos, csak akkor vesszük át az árút, ha hibátlan. Ha mi szerencsével járunk most, akkor legalább megvan a megoldás arra, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a RETZ időben kiszállítsa a megrendelt árút. Az biztos, hogy nem szabad belenyugodni, mert csak azokkal az emberekkel tehetik ezt meg, akik megalkuvók. 2011. augusztus 2. A mai napra vártuk a hívást, hogy készül- e, megkapjuk- e az ülőgarnitúrát, ahogy ígérték, vagy sem. Mivel telefonhívás nem érkezett, a férjem felhívta a számot, ahonnan az állítólagos Retz tulajdonos hívta. Mint kiderült Győrből hívták akkor, nem Pestről, mint mondták, és a hölgy semmit nem tudott a bútorunkról. Mi már csak röhögtünk rajta!!! Ez egy vicc, ami itt megy!!!!! A hölgy beszélt a vezetővel, aki ígéretet tett, hogy beszél a tulajdonossal, aki a délután folyamán visszahív. Délután jött is egy hívás, de az nem a tulajdonos volt, és tőlünk kérdezte meg, hogy miért is kellett neki minket felhívnia?????!!!!!! Szörnyű!!!!! A férjem elmondta neki, az úriember valószínűleg valamelyik munkásember lehetett. Mondta, hogy az ágy kész lenne, de nem érkezett meg a faáru, és még le is kéne festeniük, úgyhogy a héten biztos, hogy nem lesz meg az ülőgarnitúránk, pár hetet még biztosan kell várnunk. Itt a vége a történetnek. Megmondta a férjem, hogy csináljanak amit akarnak az ülőgarnitúrájukkal, megyünk, és veszünk egyet, már mindegy milyet, csak le tudjunk végre ülni, és nyugalom legyen. Még aznap este vettünk egyet a Möbelixben, szuper, és boldogok vagyunk végre, és végérvényesen elegünk van a RETZ- ből.
Címkék: #RETZ#CSAK AZT NE!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lang
1 Csillagok

RETZ BÚTOR

, 2011. július 28.

Június 03- án rendeltünk a győri Retzben egy ülőgarnitúrát. Mondták, 4-6 hét, míg megérkezik. Nem gond? Dehogy, úgyis kb. akkor költözünk. Most július 28- a van. Legutóbb a múlt héten kérdeztem rá személyesen, hogy mikor várható a bútor. Mára ígérték. Ma felhívtam őket, hogy kb. mikor érkeznek. Sokadik koppanásom. Először azt a választ kapom, hogy hétfőn, mivel ők hétfőn szállítanak, bár a múltkor még azt mondták, hogy csütörtökön. Mikor???????????? Kérdezem én. Erre a hölgy egy kis türelmet kér, megkérdezi a főnökét. Újra vonalban. Elnézést, rosszul tudta, 2 hét múlva érkezik a bútor, mert még nem érkezett meg a faanyag hozzá, de a főnök úr már sürgeti őket. Tessék?????????????????? Két hete azt mondták, hogy azért nem ért még ide, mert nem érkezett meg a kárpit. Most meg a faanyag???? Mondom a nőnek, hogy 2 hete beköltöztünk, és nincs mire leülnünk, ha tévét akarunk nézni. 8 hete várunk a nyamvadt kanapéjukra, és még várjunk 2 hetet??????????? És akkor meg fog érkezni, vagy újabb heteket várhatunk??????????Nagyon dühös vagyok, ezt hallja a hangomon. Oké, akkor felhívom a férjemet, beszélek vele -mondom neki- jó. Ennyi a válasz. Felhívom a férjemet, elmondom mi történt. Ő próbálja hívni őket, csak a fax cseng ki. Megpróbálom én is, ugyanaz. Talán kár volt előre szólnom, hogy felhívom a férjemet, de ki gondolta volna, hogy rögtön kinyomják a telefon, hogy még csak hívni se lehessen őket. Talán nem én vagyok az első, aki kiakadt????? A férjem bement személyesen, nem volt nyugodt, a nő kérte, hogy azért ne verje meg ?a férjem nem verekedős fajta, csak üvöltözős, így nem verte meg. Elkérte a panaszkönyvet, majd kérte vissza a 80.000 ft foglalót, mert már nem tartunk igényt a bútorra. Sajnos nem tudták odaadni, mert ahhoz előbb haza kell jönnie a papírért, amin a blokk van, csak úgy tudják visszaadni a pénzt. Se bocsánatkérés, se könyörgés, hogy ne vegye vissza az előleget, mert akkor kinek adják el az egyedi, nekünk gyártott bútort. Semmi. Nem értem. Lehet, hogy a bútorunkat még el sem kezdték gyártani? Sosem tudjuk már meg, de már nem is akarjuk. Jó, hogy olvastam itt a hozzászólásokat, így még csak fontolóra sem vesszük, hogy még esetleg várunk pár hetet. Kizárt! Nekünk az a bútor már nem kell, és a Retzbe tuti, hogy soha többet be nem tesszük a lábunkat.
Címkék: #ülőgarnitúraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fejős Erika
1 Csillagok

REKLAMÁCIÓ

2011. július 25.

Sajnos hasonló a problémám nekem is. 12 hete várok a Lengyelországból szállitandó konyhabútorra. Amikor megrendeltük azt mondták, hogy 8-10 hét. Ehhez képest már a 13.hétben járunk, konyha még sehol. Már nagyon kellene. Várjuk. Nagy Erika
Címkék: #kONYHABÚTORErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

DRAPÁL KATALIN
1 Csillagok

REKLAMÁCIÓ

2011. május 26.

TISZTELT CIM!JANUÁR ÓTA NEM RENDEZIK A REKLAMÁCIÓVAL KAPCSOLATOS ÜGYEMET ÉS MÉG A LEVELEMRE SE VÁLASZOLTAK 05.17-ÉN IRTAM ÉS MA 05.26-A VAN. EZT FELHÁBORITÓNAK TARTOM.
Címkék: #REKLAMÁCIÓS ÜGYINTÉZÉSErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Retz Bútor részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Csepeli út 19.
  2311  Szigetszentmiklós
 2. Cirmos Sétány 18.
  1213  Budapest
 3. Rózsa U. 20-22.
  1214  Budapest
 4. Tompa U. 13.
  1214  Budapest
 5. Völgy Utca 10
  1039  Budapest
 6. Varrógépgyár Utca
  1211  Budapest