Richlik-Trans Szállitó És Szolgáltató Kft., Örkény

Cím:
Fő út 48.
Irányítószám/Település:
2377 Örkény
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 310 255
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk közúti áruszállítással és teherautó kereskedelemmel, valamint bontott alkatrészek árusításával foglalkozik.

Cégleírás
Minőségpolitikája: A RICHLIK - TRANS Kft. eredményes működéséhez, vevőinek bizalmának megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy az igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk. A piaci változások, növekvő igények megkövetelik vállalkozásunktól, hogy szolgáltatási tevékenységét folyamatosan javítsa, minőségirányítási rendszerét hatékonyan működtesse.
Célunk, a működőképesség, a pénzügyi egyensúly és stabilitás hosszú távú fenntartása, az elért piaci pozíció, a vevőink elégedettségének garantálása, a már elért színvonal fenntartása, fejlesztése, a piaci részesedés folymatos növelése! A fentiek érdekében a RICHLIK - TRANS Kft. minőségpolitikáját a következő elvekre építi: - fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, a rugalmasságot, az elérhetőséget, a szakértelmet a folyamatok minden elemében; - a RICHLIK - TRANS Kft.
rendelkezésre bocsájtja a minőségi munkavégzéshez szükséges erőforrásokat, eszközöket, információkat és a fejlesztéshez szükséges lehetőségeket; - a megfelelő minsőségű szolgáltatás érdekében beszállítóinktól és más partnereinktől - a kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakításának jegyében - elvárjuk és megköveteljük a korszerű, hibátlan termékek szállítását, szolgáltatások nyújtását; - a vállalkozáson belüli monokultúra színvonalának emelésével, a szakmai és az általános műveltségi szint folyamatos növelésével erősítjük a munkavégzés jellemzőit, s hogy fokozatosan érvényt szerezzünk a foglalkoztatás politikában irányadó Európai Uniós jogszabályoknak; - a szolgáltatás szinvonalának javítása érdekében a RICHLIK - TRANS Kft. biztosítja és elvárja, hogy a vállalkozás valamennyi munkatársa tevékenységét a minőség iránti elkötelezettséggel, a célokkal azonosulva végezze, illetve személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a sikerekhez; - azonnali kompromisszumok nélkül fellépünk a nemmegfelelőségekkel szemben;

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Richlik-Trans Szállitó És Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Ady Endre U. 9.
  2377  Örkény

 2. Távolság: 4.34 km
  Adatok
  Ságvári Lakótelep D/3.
  2376  Hernád

 3. Távolság: 4.67 km
  Adatok
  Kecskeméti út 4/B
  2381  Táborfalva

 4. Távolság: 5.06 km
  Adatok
  Lehel út 20.
  2376  Hernád

 5. Távolság: 8.43 km
  Adatok
  Szőlő U.38
  2373  Dabas

 6. Távolság: 10.06 km
  Adatok
  Csillag U 3
  2370  Dabas