Rockport Music Hangszerbolt, Székesfehérvár

Cím:
Budai út 17
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
+36/06-22-503-861
Fax:
+36/06-22-503-861
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 4 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 4 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Rockport Music hangszerbolt weboldala. Információ: cégünk tevékenysége, a nálunk vásárolható új és használt hangszerek, workshop, hangszerbemutató.

Cégleírás
2009. áprilisában egy kétszintes impozáns épületben megnyílt a Rockport Music Hangszerkereskedés. 2010-re a cég több nagy ?blend? márkaboltjává válik (Ibanez, Alesis, Roland, T-rex, Cort, Fender, Squier, Takstar, Artec, Kustom, Crate, Ampeg, Yamaha, Digitech...) és a Magyarországon jelen lévő és forgalmazott márkák nagy része megtalálható a boltban a billentyűs és fúvós hangszereken át a vonós és az ütős hangszerekig, de nagy figyelmet fordítunk a színpad illetve a stúdió technikára is. Próbálunk együtt dolgozni a Fejér megyei zeneiskolákkal, ami rengeteg lehetőséget hordoz mindenki számára.
Célunk egy komoly közösség kialakítása a bolton keresztül, ami túlmutat minden eddigi korláton. Helyet adunk minden olyan eseménynek, mely a hangszerek világához köthető, gondolva a workshop-okra, kisebb zenei bemutatókra és nyílt színpadunkra. A boltban - csak hogy még inkább közel hozzuk egymáshoz a zene sokféleségét és az ehhez kapcsolódó ezernyi dolgot - árusítunk koncertjegyeket, CD-ket, DVD-ket és különböző kiegészítőket is (pólók, ajándéktárgyakat).
A több tíz éves szakmai tapasztalattal, üzleti gondolkodásunk inkább a személyes kontaktuson alapul, mint sem a világot behálózó internet vásárlásra, bár tudjuk, hogy ez is nagyon fontos. Folyamatosan bővítjük palettánkat a vásárlók igényei szerint, foglalkozunk használt hangszerekkel tanácsadással és javítással is. Bár közhelyes, de ? szerintünk ? a hangszeres tudás egy plusz nyelv és a zene mindenkié! :-)

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Rockport Music Hangszerbolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Prohászka U. 12.
  8000  Székesfehérvár
 2. Gyümölcs Utca 18.
  8000  Székesfehérvár
 3. Piac Tér 2.
  8000  Székesfehérvár
 4. Kispista 24.
  1111  Budapest
 5. Hosszú Sétatér 14.
  8000  Székesfehérvár
 6. Taksony Utca 3
  8000  Székesfehérvár