Rockport Music Hangszerbolt, Székesfehérvár

Rockport Music Hangszerbolt
Budai út 17
8000 Székesfehérvár
Fejér
+36/06-22-503-861
+36/06-22-503-861
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Rockport Music Hangszerbolt honlapja

Rockport Music hangszerbolt weboldala. Információ: cégünk tevékenysége, a nálunk vásárolható új és használt hangszerek, workshop, hangszerbemutató.


Cégleírás
2009. áprilisában egy kétszintes impozáns épületben megnyílt a Rockport Music Hangszerkereskedés. 2010-re a cég több nagy ?blend? márkaboltjává válik (Ibanez, Alesis, Roland, T-rex, Cort, Fender, Squier, Takstar, Artec, Kustom, Crate, Ampeg, Yamaha, Digitech...) és a Magyarországon jelen lévő és forgalmazott márkák nagy része megtalálható a boltban a billentyűs és fúvós hangszereken át a vonós és az ütős hangszerekig, de nagy figyelmet fordítunk a színpad illetve a stúdió technikára is. Próbálunk együtt dolgozni a Fejér megyei zeneiskolákkal, ami rengeteg lehetőséget hordoz mindenki számára.
Célunk egy komoly közösség kialakítása a bolton keresztül, ami túlmutat minden eddigi korláton. Helyet adunk minden olyan eseménynek, mely a hangszerek világához köthető, gondolva a workshop-okra, kisebb zenei bemutatókra és nyílt színpadunkra. A boltban - csak hogy még inkább közel hozzuk egymáshoz a zene sokféleségét és az ehhez kapcsolódó ezernyi dolgot - árusítunk koncertjegyeket, CD-ket, DVD-ket és különböző kiegészítőket is (pólók, ajándéktárgyakat).
A több tíz éves szakmai tapasztalattal, üzleti gondolkodásunk inkább a személyes kontaktuson alapul, mint sem a világot behálózó internet vásárlásra, bár tudjuk, hogy ez is nagyon fontos. Folyamatosan bővítjük palettánkat a vásárlók igényei szerint, foglalkozunk használt hangszerekkel tanácsadással és javítással is. Bár közhelyes, de ? szerintünk ? a hangszeres tudás egy plusz nyelv és a zene mindenkié! :-)
Kulcsszavak:
Hangszer, Hangszerbolt, Cort, Fender, Ibanez, Artec, Squier, Digitech, Alesis, Hangszerbemutató, Zene, Yamaha, Workshop, Roland, Kustom, Ampeg, Crate, Rockport, Rockport Music, T Rex, Gitarinfo, Takstar, Orla
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Rockport Music Hangszerbolt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Rockport Music Hangszerbolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Prohászka U. 12.
  8000  Székesfehérvár
 2. Gyümölcs Utca 18.
  8000  Székesfehérvár
 3. Piac Tér 2.
  8000  Székesfehérvár
 4. Kispista 24.
  1111  Budapest
 5. Deák Ferenc u. 37
  8000  Székesfehérvár
 6. Hosszú Sétatér 14.
  8000  Székesfehérvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete