Rockport Music Hangszerbolt, Székesfehérvár

Cím:
Budai út 17
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
+36/06-22-503-861
Fax:
+36/06-22-503-861
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 2 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Rockport Music hangszerbolt weboldala. Információ: cégünk tevékenysége, a nálunk vásárolható új és használt hangszerek, workshop, hangszerbemutató.

Cégleírás
2009. áprilisában egy kétszintes impozáns épületben megnyílt a Rockport Music Hangszerkereskedés. 2010-re a cég több nagy ?blend? márkaboltjává válik (Ibanez, Alesis, Roland, T-rex, Cort, Fender, Squier, Takstar, Artec, Kustom, Crate, Ampeg, Yamaha, Digitech...) és a Magyarországon jelen lévő és forgalmazott márkák nagy része megtalálható a boltban a billentyűs és fúvós hangszereken át a vonós és az ütős hangszerekig, de nagy figyelmet fordítunk a színpad illetve a stúdió technikára is. Próbálunk együtt dolgozni a Fejér megyei zeneiskolákkal, ami rengeteg lehetőséget hordoz mindenki számára.
Célunk egy komoly közösség kialakítása a bolton keresztül, ami túlmutat minden eddigi korláton. Helyet adunk minden olyan eseménynek, mely a hangszerek világához köthető, gondolva a workshop-okra, kisebb zenei bemutatókra és nyílt színpadunkra. A boltban - csak hogy még inkább közel hozzuk egymáshoz a zene sokféleségét és az ehhez kapcsolódó ezernyi dolgot - árusítunk koncertjegyeket, CD-ket, DVD-ket és különböző kiegészítőket is (pólók, ajándéktárgyakat).
A több tíz éves szakmai tapasztalattal, üzleti gondolkodásunk inkább a személyes kontaktuson alapul, mint sem a világot behálózó internet vásárlásra, bár tudjuk, hogy ez is nagyon fontos. Folyamatosan bővítjük palettánkat a vásárlók igényei szerint, foglalkozunk használt hangszerekkel tanácsadással és javítással is. Bár közhelyes, de ? szerintünk ? a hangszeres tudás egy plusz nyelv és a zene mindenkié! :-)

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Rockport Music Hangszerbolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Prohászka U. 12.
  8000  Székesfehérvár

 2. Távolság: 290 m
  Adatok
  Gyümölcs Utca 18.
  8000  Székesfehérvár
 3. Piac Tér 2.
  8000  Székesfehérvár
 4. Kispista 24.
  8000  Székesfehérvár
 5. Hosszú Sétatér 14.
  8000  Székesfehérvár
 6. Taksony Utca 3
  8000  Székesfehérvár