Royal Express Zenekar, Tatabánya

Royal Express Zenekar
Mártirok
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
06 20 262 2725
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Royal Express Showband egy nívós party és koncert zenekar. 2007-ben alakult, a zenészek közötti több évtizedes ismeretség és barátság eredményeképpen. Tagjai elhatározták, hogy a jövőben együtt próbálnak meg valami időtálló, egyedülálló és igényes produkciót létrehozni, a szórakoztató "party band" műfaj keretein belül.
A Royal Express Showband repertoárja felöleli a múlt század húszas éveinek jazz korszakától kezdődően a mai "dance trend" által követelt zenék összességét, természetesen a teljesség igénye nélkül, tartalmában több mint háromszáz napra készen tartott zeneszámmal. Legfőbb szakmai szempontnak azt tartottuk, hogy játsszuk el a legszélesebb körben mindazokat a dalokat, amiről az idő bebizonyította, hogy értéket hordoznak.
Ezt a szempontot szem előtt tartva alakítjuk műsorunkat, kivételes figyelmet szentelve az éppen aktuális közönség igényének.


Cégleírás
A Royal Express Showband teljesen élőben szólaltatja meg a muzsikát, hangrögzítő segédeszköz, playback stb. használata nélkül. Amit a tisztelt közönségünk hall, az ott és akkor, valós időben születik és szólal meg. A hangszerpark, a hang-, valamint fényberendezés tekintetében kizárólag csúcsminőségű eszközöket használunk.
A Royal Express Showband a 2010-es évben önálló saját szerzeményeket tartalmazó maxi albummal rukkolt elő "Ég Veled Elek - sWingli maxi trilógia" címmel, mely a női sors sajátságos és tipikus élethelyzeteit ábrázolja. Számos TV felvétel után nagyon sok rádióállomás már rotációban sugározza dalainkat. Az Ég veled Elek videoklip már a befejező stádiumban van és nemsokára a nagyközönség számára is látható lesz.
Saját tulajdonú technikai berendezéseink akár egy televíziós showműsor vizuális igényeit is ki tudják elégíteni. A hang- és színpadtechnikai felszerelésről, mely akár hatezer főt képes kiszolgálni, a technika mappában láthatnak fényképeket. A Royal Express Showband produkciója a magyar és a külföldi piacon elérhető más, egyébként kiváló zenekarok közt egy jó alternatíva, az ár-érték arányt tekintve pedig egy igen kedvező választás.
Kulcsszavak:
Zenekar, Zenész, Party Zenekar, Zene, Muzsika, Szórakoztatóipar, Élőzene, Jó Hangulat, Jazz, Koncert Zenekar, Hangulatos Zene, Nívós Party Zenekar
A Royal Express Zenekar cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Royal Express Zenekar

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 34.
  2800  Tatabánya
 2. Sárberki Ltp. 215. Iii/10
  2800  Tatabánya
 3. Sárberki Lakótelep 215.
  2800  Tatabánya
 4. 2800 Tatabánya Sárberki Ltp 215 3 / 10
  2800  Tatabánya
 5. Sárberki Ltp 215
  2800  Tatabánya
 6. Győri út 16/B.
  2800  Tatabánya