Sóstóhegyi Két Tanítási Nyelvű Szakiskola És Szakközépiskola

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Intézményünk iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli szakképzéseket, illetve esti tagozatos, érettségire felkészítő képzést indít.


Cégleírás
Oktatási rendszerünk szoros összhangban van a közoktatási és szakképzési törvénnyel. Szakképesítéseink megfelelnek az új Országos Képzési Jegyzék követelményeinek. Célunk, hogy hallgatóink magas színvonalú elméleti és gyakorlati szakmai tudás elsajátításával eredményesen kapcsolódhassanak be a gyakorlati életbe; elősegítve ezzel elhelyezkedésüket és szakmai helytállásukat.
A szakirányú felsőfokú intézményekben továbbtanulóknak elméleti és gyakorlati speciális tantárgyakat tanítunk jól kvalifikált főiskolai és egyetemi oktatók segítségével. Az iskolarendszerű oktatásban résztvevők nappali és esti tagozatokon tanulnak.
Az iskolarendszeren kívüli képzésben résztvevők pedig hagyományos tanfolyami (általában heti 1 nap, legtöbbször szombat) formában tanulnak. FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK A képzés megkezdése előtt a jelentkezőket tájékoztatjuk arról, hogy a már megszerzett képesítése és/vagy szakmai gyakorlata beszámítható e.
Kulcsszavak:
Tanfolyam, Szakképzés, Oktatás, Felnőttképzés, Szaktanfolyamok, Nyevtanitás
Sóstóhegyi Két Tanítási Nyelvű Szakiskola És Szakközépiskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sóstóhegyi Két Tanítási Nyelvű Szakiskola És Szakközépiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Korányi Frigyes U. 164.
  4400  Nyíregyháza
 2. Ószőlő Utca 30.
  4400  Nyíregyháza
 3. Selyem Utca 45.
  4400  Nyíregyháza
 4. Dózsa György Út 41
  4400  Nyíregyháza
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete