Sága Foods Zrt., Sárvár

Cím:
Soproni út 15.
Irányítószám/Település:
9600 Sárvár
Megye:
Vas
Telefon:
(95) 336 000
Mobile:
(30) 300 9933
Fax:
(95) 336 440
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Sárváron a baromfifeldolgozás közel 80 éves múltra tekint vissza. A vállalat történetének egyik legkiemelkedőbb, jelenleg is tartó szakasza azonban az 1992-es évvel kezdődött.

Cégleírás
Baromfifeldolgozás, értékesítés, továbbfeldolgozott baromfitermékek gyártása, mezőgazdasági tevékenység, állati takarmány termesztés, nyomdaipar, Márkanév: SÁGA

Gazdasági információk

Adószám
11301109-2-44
TEÁOR kód
1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása

Vélemények

Dr. Laci
2 Csillagok

vélemény

2010. október 15.

szeretem a Sága termékeik de jobb lenne a minőség ha a dolgozókat is megfizetnék normálisan

Manyimama
5 Csillagok

Sága

, 2009. december 17.

A Sága termékei véleményem szerint kiválóak. Jó minőségűek egytől egyig. A család kedvence a Sága füstli, a kis unokáim pillanatok alatt eltűntetik a tányérjukról a virsli karikákat és többnyire még kérnek repetát. A kilóra kapható virsliket nem igazán szeretjük, igaz az ára jóval alacsonyabb a sága termékeinél, viszont a minősége is mélyen alatta van. A Sága termékek ára magasabb, de a minőségük is vitathatatlanul jobb mint a nevenincs társaié. Ha tehetem mindíg Sága termékeket választok a boltokban, ajánlani tudom.
Címkék: ## virsli# ságaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

imike0719
5 Csillagok

sága

, 2009. december 11.

mindegyik terméke nagyon finom és elérhetőek az árai is ha tehetem ezt vásárolom Nagyon szeretjük a Sága termékeket jó fött ételbe is pl a virslis krumplileves ebből a termékből elkészitve a kedvence a fiamnak:) de simán megfőzve a virslit is imádja reggelire és nyugodtan adom neki mert tudom hogy jó minőségűt fogyaszt de szoktunk csinálni rakott krumplit is és az is finom a füstliből vagy a sajtliból is nagyon apának is ez a kedvence:)és nekem is renteget fogyasztunk belőle

imike0719
5 Csillagok

minőség

, 2009. december 11.

mindegyik terméke nagyon finom és elérhetőek az árai is ha tehetem ezt vásárolom Nagyon szeretjük a Sága termékeket

mamo165
4 Csillagok

sága

, 2009. december 10.

hát ha ezt veszem a fiamnak nyugodtabb vagyok hogy nem adok neki roszat mert a többi olcsobb virslinek elég kétes kinézete van mellesleg ez a kedvence és elégedett is vagyok vele

Sz Martin
5 Csillagok

Sága

, 2009. december 10.

Nagyon szeretem a Sága termékeket, itthonra gyakran vesz anyum mindenféle finom felvágottakat, de az én kedvencem a Füstli. Roppanós, ízletes, pont olyan, amilyennek lennie kell! Még apum is szereti, pedig ő nagyon nem szereti a virsliket! Szilveszterkor az ételben a legfőbb szerepet a Sága-féle virslik kapják. A csomagolása feltűnő, rögtön meglátni a polcokon. Hosszú eltarthatóságú idejűek, ezért egyszerre többet is meg lehet vásárolni belőle.
Címkék: ## hús# virsli# füstli# sáaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Treczkó Kitti
5 Csillagok

Sága

, 2009. december 10.

Csak is kizárólag sága termékeket vásárolunk, mert azt biztosra tudom, hogy megbízható és finom! Főtt ételbe és hidegen (reggelire) is kiváló, ízletes. Ezt igazolja az én kis válogatós 2 évesem! :)
Címkék: ## felvágott# virsli# ságaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

cicur82
5 Csillagok

Sága

, 2008. február 15.

Nagyon finom és jó minősgű termékiek vannak a ságának.Pároméknál szoktunk nagyon sokat reggelire megenni.Otthon már ritkábban,de hihetetlen finomak.Virslit ritkábban szoktunk venni,mert azért nem a legolcsóbb kategória,ami jó ugye azt meg is kell fizetni.Nemrégen sőt egyre sűrűbben hallom,hogy volt a ságával nyereményjáték nekem sikerült erről is lemaradnom,hogy megismerhettem volna mégjobban a sága termékeit.Sága sajtos párizsi nagyon finom kitűnően van elkészítve.Mindenkinek csak ajánlani tudom a sága termékeit,de én úgy gondolom,hogy ez a márka nagyon megállja a helyét az élelmiszer piacon vagyis a kereskedelemben.
Címkék: ## élelmiszer;szalámi;virsliErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Évike69
5 Csillagok

Sága

, 2007. december 28.

Nagyon szeretjük a Sága termékeket, ma ia Sága pulykamell volt sajttal töltve, ami ízlet mindenkinek! Kiváló termékük még a füstli.
Címkék: ## füstli# selyemsonka# pulykamellErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ordoglakat
5 Csillagok

Sága Foods Zrt.

, 2007. december 28.

A Sága virsli az egyetlen, melyet családunk minden tagja szeret. Van akinek a Sajti, másnak a Füstli jön be jobban. De nagyon sok olyan tésztás ételt is főzök, melynek elengedhetetlen alapanyaga a virsli. Szilveszterkor is szeretem ezt főzni, de csak a saját zacskójában.
Címkék: ## húsáru# felvágott# húsipar# virsliErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Sága Foods Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!