Sárkány Center, Budapest

Cím:
Gyömrői út 79-83.
Irányítószám/Település:
1183 Budapest - XVIII. KER.
Telefon:
(1) 297 3335
Mobile:
(30) 346 6018
Fax:
(1) 291 4093
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Üzletközpontban ruházati-, cipő-, illatszer importőrök és nagykereskedők, valamint több mint 1500 m2-es élelmiszeráruház, divatáru-, kiegészítő-, játék-, élelmiszerüzletek, magyar-, kínai- és vietnami büfék, Internet kávézó, látványpékség, totó-lottó, gyorstisztító, lakberendezési áruházak várják majd a kereskedőket és a lakossági vásárlókat, folyamatosan bővülő árukínálattal.

Cégleírás
Nyitva tartás: Minden nap: 09-18 óráig

Gazdasági információk

Adószám
12767540-2-43
TEÁOR kód
6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése

Vélemények

Ali herceg
5 Csillagok

qwertzuiopőú

2012. szeptember 15.

A sárkánycenter egy király üzlet
Címkék: #asdfghjkléáűErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

karak
1 Csillagok

Vásárlás

, 2012. április 30.

Kár,hogy a piac jó hírét rontja az, aki hamis pénzt ad vissza a vevőnek. Kerüljétek nagy ívben!!

Edina***
5 Csillagok

vélemény

2011. október 11.

Szerintem nagyon jó a sárkánycenter! Mert rengeteg jó ruha , cipő , égszer és sok más jó én se engedhetem meg magamnak hogy havi 200 000 ezret kölcsek ruhára sokkal olcsóbb mint más piac és pláne a nagymamám is ott lakik. A sárkányba az a jó az elején még 3000 kérnek egy blúzér a végén ahol a madár se jár ott már csak 1500 ft
Címkék: #ruha#égszerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. december 8.

Gratulálok a helyesírásodhoz!

fifi
3 Csillagok

sárkány center

2011. szeptember 3.

Sajnos olyan világot élünk, ahol a pénz a megélhetés alapvető pillére. Annak nagyon örülök, hogy a szegény családoknak (nézd a deviza hitelesek) lehetőségük van egy olyan áruházban járni, ahol aránylag minden terméket kedvezményes áron megvásárolhatnak. A 200.000 ezer forintos Úrnak csak annyit irhatok, hogy Én is egy ilyen "CSÓRÓ" családból származok ahol nem a pénz volt (sem a ruha) az élet legfontosabb tényezöje, hanem a szeretet és a becsület a társaink iránt.
Címkék: #A szegényekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

bellachix
1 Csillagok

sárkány center

2010. június 5.

csőő. 1szer woltam a sárkány centerbe ,és UTOLJÁRA. nekem nem tetszetek a habi "márkák" (bellachix,nikk)..a csóróknak lehet jó hely...de én előbb halnék meg ,mint ,hogy arra a lealacsonyító szánalmas szintre kerüljek, hogy onnan kéne ruhát wennem :/ (N.) csórócsikcskák.pff.. én örülök ,hogy megtethettem azt ,hogy havonta 200.000.ft-ból tudok ruhát wásárolni magamnak .(; =$$)
Címkék: ## hanyagság# bellachixErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2010. július 29.

Kinai kisgyermekre vigyáznék,0-2évesig. Hétfőtől péntekig családiházamban itt lakással.Hétvége megbeszélhető.Ápolónő anyuka.06-20-347-8083

Megjegyzés

2010. július 30.

Kinai kisgyermekre vigyáznék családiházamban,ittlakással.0-3évesig.Hétfőtől péntekig,hétvége megbeszélhető. 06203478083

Megjegyzés

2010. november 7.

Ki ez a beképzelt Bellachix?Lehet,hogy egy nagy LÚZER és hogy egy vasa sincs.

Megjegyzés

2011. július 4.

Bellachix: Gondolom hallottad azokat a híreket, miszerint a belvárosi plázákba és márkaboltokba is igen nagy számmal a kínai piacról szállítják a polcokra az árut és azért jöttél ki a Sárkányba hogy saját szemeddel lásd, mire vered el a havi 200 ezredet full feleslegesen, mert itt 5ször annyit vehetsz abból a pénzből, ugyanolyan minőségben hehehe. Máskülönben meg nem kell szidni azt, aki ide jár vásárolni valószínűleg azok az emberek havi 200ból egy egész családot tartanak fenn mindenféle kiadással és ebből egy csekély rész jut ruhára. Magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt ezzel a hozzászólásoddal ami full tele van helyesírási hibával, vagy a havi 200ból nem telik a gépedre helyesírás ellenőrző szoftverre?

Megjegyzés

2012. január 17.

Te beképzelt szemét sza...........! Hogy szégyeld magad ilyesmit irni! Én hálla az úrnak az tiezszeresét tudnám naponta kiadni ruhára mit TE! De soha az életembe nem szólnék igy be a közzségnek meg nem játszanám meg magam te kis senki! Tudod mi vagy te, a leg szegényeb ember az egész viollágon ha neked igy kel megmutatni hogy mi vagy. A szégeny sülni ki a pofámon ha igy próbálnek nagyzolni mint te! szegénység nem szégelem, csak az amit te csinálsz te butta pa.....!

Megjegyzés

2013. január 6.

Ilyen elképesztően rossz helyesírással és stílussal szerintem nincs ember aki az ilyet alkalmazná. Én nem hiszem el, hogy ennyit tud költeni ruhára. Hacsak nem bodzázik. Hozzászólását nézve még a 4 elemit sem járhatta ki. A vágyak szárnyalnak, de a cél elérhetetlen ilyen alacsony értelmi szinten.

pupákoló
5 Csillagok

sportolási lehetőség

, 2010. május 27.

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani Nguyen Tien Chi elvtársnak, hogy 2010 május 14.-ig a PING-PONG teremben sportolási lehetőséget biztosított. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a közeljövőben csak óradíj ellenében lesz lehetőség erre. A mostani nehéz gazdasági helyzetben ez értheő. Türelmetlenül várjuk a lehetőséget a PING-PONG-ozásra. Üdvözlettel: A XVIII. kerületi Sportemberek

jenö
5 Csillagok

vélemény

2010. május 15.

nagyon jo a sárkány de migis rossz de jo hheheheh

xyz
5 Csillagok

xy

2010. április 13.

Ezek szerint még nem jártatok az Ázsia Centerben.

tirex79
4 Csillagok

Véleményem

, 2009. december 17.

Most hétvégén voltam először a Sárkány centerben, de szerintem nem utoljára. Nekem nagyon tetszett, tényleg sokkal jobb mint a piac. Nincs akkora nyüzsgés, a környezet is kulturáltabb, és van lehetőség arra, hogy felpróbáljam azt amit meg szeretnék venni. Igaz, hogy sok helyen lehet ugyanazt kapni, de ennek én csak örülök, mert legalább tényleg megtudok valamelyik árussal egyezni az árban úgy, hogy én is jól járjak meg ő is. Tehát van választási lehetőség. Szerintem ez a mai világban nem egy utolsó szempont.
Címkék: ## sárkány centerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Egerszegi Andrea
3 Csillagok

vélemény

, 2009. december 14.

Ritkán vásárolok a Sárkány Centerben, de mikor rászánom magam hogy bemegyek akkor mindig csalódok. Nincs vele sok bajom egyébként, csupán annyi hogy minden árusnál ugyanaz van szinte. Nekem ilyen számlás problémám nem volt még, habár vettem 1 nadrágot ott kb 2 hete, hazajöttem, felvettem leesett 1 gombja, aztán mikor legközelebb felvettem leesett még 1, úgyhogy most már csak 1 tartja, és nem lehet visszatenni rá, visszavinni pedig meg sem kísérelem, mert tudom h mi lesz a válasz. Szeretik kihasználni ilyenkor azt hogy szinte "alig" tudnak magyarul, csak a számokat tudják kiejteni, persze ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani, és nem is negatív véleményként kell ezt felfogni.
Címkék: ## sárkány center# gyömrőiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2013. január 6.

Senkire nincs ráírva az utcán, hogy ki hol vette a ruháját. Az, hogy leesik egy-két gomb az még belefér a javításba. Még a farmer patentos gombját is meg lehet csinálni házilag. Röltex boltokban lehet kapni patentokat, csak össze kell ütni őket. Én szeretem a Sárkány Centert, mert fele annyiért vásárolom meg azt amit itt Budán duplájáért kínálnak.Írjon véleményt a(z) Sárkány Center részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Gyömrői út 85-91.
  1183  Budapest
 2. Aranyeső Utca 8
  1184  Budapest
 3. Üllői út 440-442
  1183  Budapest
 4. Ker. Xix.
    Budapest
 5. Ker. Xix.
    Budapest
 6. Üllői út 201.
  1191  Budapest