Sanner Hungária Kft., Budapest

Cégnév:
Sanner Hungária Kft.
Cím:
Haraszti út 38/A.
Irányítószám/Település:
1239 Budapest - XXIII. KER.
Telefon:
(1) 289 2060
Fax:
(1) 289 2070
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Sanner csoport magyarországi forgalma éves szinten négy millió Euro-t ér el. Kb. 70 munkatársat foglalkoztatunk. Gépparkunk 10 db 90-250 kN teljesítményű fröccsöntő gépből, 7 db a harmonikagyártáshoz nélkülözhetetlen fröccsfúvó gépből, 4 db a szárítóanyag feldolgozást végző töltőgépből, valamint 4 szerelő automatából áll. A Sanner vezetési stílusát a célorientált irányítás határozza meg. A célokat a helyi és a központi irányítás határozza meg, azzal a céllal, hogy megfeleljünk a nemzetközi és a magyar piacok és vevők igényeinek A vevőinkkel együtt fejlesztjük a lehetséges termék-rendszereket az egészségügyi szektor részére, az ötletektől a megvalósításig, a konstrukciótól a termelésig.
Ehhez kiterjedt technikai szolgáltatásokat nyújtunk, a termékfejlesztés, prototípus elkészítés, automatizáció, fröccsöntés, szerelés csomagolás és a logisztika területén. Ezt a hatékony projektmanagement támasztja alá, amelynek célja, hogy a vevők részére előnyöket biztosítson. A kereskedelmi igények kielégítése szervesen kapcsolódik a szolgáltatási rendszerünkhöz. Mi nem beszélünk a minőség-ről, hanem biztosítjuk azt! A Sanner csoport minőségbiztosítása nem csak a termékekre öszpontosít. Amikor a "Minőség"-ről beszélünk minden üzleti tevékenység a figyelem középpontjába kerül.
A Sanner Excellent System alkotja meg a keretét a tevékenységnek, amelyek a folyamatok vevőorientáltságát biztosítják. A vállalati stratégia az egyértélmű jövőkép eredményeként kifejlesztett és meghatározott központi feladatok leírása. A folyamatokat a különböző tevékenységet folytató csoportok tapasztalatai irányítják és fejlesztik. Igy a fejlődések a szervezet kikövezett útjain keresztül haladnak és a fejlődő képességeket használjuk a vevői előnyök biztosításához. A folyamatokat felosztjuk elsődleges folyamatokra, amelyeket a vevői igények irányítanak és másodlagos folyamatokra amelyek az előzőeket hivatottak támogatni.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Csomagolástechnika, Csomagolóanyag, Automatizáció, Prototípus, Forgalmazás, Készítés, Automatizálás, Gyártása, Gyógyszeripar, Fröccsöntés, Termékfejlesztés, Záró Elem

Termékek

Műanyagipari termék

A Sanner Hungária Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sanner Hungária Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Ócsai út 1-3.
  1239  Budapest
 2. Ócsai út 5.
  1239  Budapest
 3. Ócsai út 6.
  1239  Budapest
 4. Mária Királyné Utca 63.
  1213  Budapest
 5. Széchenyi U. 32.
  2330  Dunaharaszti
 6. Jedlik Ányos U. 24
  2330  Dunaharaszti